Günaydın arkadaşlar dün ailemize yeni bir üye katıldı bahçede beslemek için bir arkadaştan yavru köpek aldık
İlk aşıları 400 TL tuttu
bu gün 60 TL markete bıraktık
Allah razı olsun bacım. Rabbım yar ve yardımcımız olsun
Amin canım aminAllah razı olsun bacım. Rabbım yar ve yardımcımız olsun
nasılsın canAmin canım amin
Çok şükür çok iyiyim hamdolsun sen nasılsın?nasılsın can
Elhamdülillah cok sukur ıyıyım can sağlığına duacıyımÇok şükür çok iyiyim hamdolsun sen nasılsın?
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar. Herkes iyi haftasonlari. Sabah disciye gittim disimi cektirdim. Eve geldim.oglumu uyuttum. Yemek yaptim. Biber ve kabak dolma yaptim.karisik. Dunden corba ,kiymali makarna ve karnabahar vardi. Bir de yogurt cikartirim.yeter. Yeni yila.cok az kaldi insaallah cok guzel.bir yil olur
Allah razı olsun canım
Doğalgaz en güzeli bence kiracı bulunmasa kapatırsın kapını sana ekstra evin masrafı olmaz aksi halde merkezi sistemle ısıtmanın olduğu yerde kiracı bulunmazsa mecbur yakıta dahil olmak varSelam kızlar,
Kahvaltıya patatesli çıtır börek yaptım
Ardından mayalı Peynirli poğaça ve buzluktan patlıcan çıkartıp karnıyarık yaptım.
Evi sildim mutfak toparladım, rüzgar devam ediyor, güneş ve rüzgar aynı anda,
Kiradaki ev için doğalgaz teklifi almışlar kat malikleri, yaptıralım diyorlar ama herkesin kabul etmesi, yaptırması şartmış, kapıya kadar alınacak, sonra isteyen eve çekebilir deniyor.
600tl imiş teklif
Bilemiyorum
Kiracının kombi takılması gibi talebi olmadı zaten kendi de alamaz, bu ay eksik yatırdı kirayı esnaf
Bir defa olacak eninde sonunda ben yaptıracam diyip kabul etsem mi
Bilemiyorum
Masrafı kirası başabaş olmuştu, bu ay kira bize kalacaktı
Kısmet
Ne tavsiye edersiniz
Geçmiş olsunPolo33
Tesekur ederiz canPolo33 geçmiş olsun canım
Tesekur ederim canımSelam kızlar,
Kahvaltıya patatesli çıtır börek yaptım
Ardından mayalı Peynirli poğaça ve buzluktan patlıcan çıkartıp karnıyarık yaptım.
Evi sildim mutfak toparladım, rüzgar devam ediyor, güneş ve rüzgar aynı anda,
Kiradaki ev için doğalgaz teklifi almışlar kat malikleri, yaptıralım diyorlar ama herkesin kabul etmesi, yaptırması şartmış, kapıya kadar alınacak, sonra isteyen eve çekebilir deniyor.
600tl imiş teklif
Bilemiyorum
Kiracının kombi takılması gibi talebi olmadı zaten kendi de alamaz, bu ay eksik yatırdı kirayı esnaf
Bir defa olacak eninde sonunda ben yaptıracam diyip kabul etsem mi
Bilemiyorum
Masrafı kirası başabaş olmuştu, bu ay kira bize kalacaktı
Kısmet
Ne tavsiye edersiniz
Geçmiş olsunPolo33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?