Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Iyi aksamlar
Ani bir kararla orgu ormeye basladim
Ayrica almanca calisacagim cok iyi biliyordum ama unuttum. Sonrada ceviri isi arastiracagim.
A4 lerin arasinda boguluyorum gibi geliyor yeni girisimler sart gibi geliyor
Bugun yogun bir gundu, sabahtan calistim, oglen yun aldik, biraz basladik, anneme ugradim yegenimi kardesime goturduk.
Annem sut yumurta tereyagi ve kavurma verdi
Sutu biraz lor biraz yogurt yaptim 1 sise ayirdim yarin tatli yapicam tereyagini paketlemeye halim kalmadi yarin artik
Hemen orgu ormeye oturdum
Gece kafama tas mi indiki acaba carptimmi
Hic elime sis almadim ama bu aksam bir karis ördüm hafizasini kaybedip dil ogrenenler gibiyim

Merhaba kızlar. Herkes iyi haftasonlari. Sabah disciye gittim disimi cektirdim. Eve geldim.oglumu uyuttum. Yemek yaptim. Biber ve kabak dolma yaptim.karisik. Dunden corba ,kiymali makarna ve karnabahar vardi. Bir de yogurt cikartirim.yeter. Yeni yila.cok az kaldi insaallah cok guzel.bir yil olur

Geçmiş olsun canım
Iyi akşamlar kızlar
Cam silmeyi plânlamıştım, rüzgar çıktı, dolap, çekmece düzenledim,
Yarın ütü, toz alma, lavabo yıkama, poğaça ve yemek yapma işlerini düşünüyorum kısmetse,
Küçük kızımın can-ı sıkılıyor, tabi ki benim de

Dün evin deprem sigortasını ve konut sigortasını yaptırdım
Toplam 922 tl
Kredi kartına peşin fiyatına taksit yaptırdım
Elimden topluca para çıkmasını istemiyorum
Ayda 94 tl olarak ödensin ben toplu para ile nasipse altın alırım.

Selam kızlar,

Kahvaltıya patatesli çıtır börek yaptım
Ardından mayalı Peynirli poğaça ve buzluktan patlıcan çıkartıp karnıyarık yaptım.
Evi sildim mutfak toparladım, rüzgar devam ediyor, güneş ve rüzgar aynı anda,
Kiradaki ev için doğalgaz teklifi almışlar kat malikleri, yaptıralım diyorlar ama herkesin kabul etmesi, yaptırması şartmış, kapıya kadar alınacak, sonra isteyen eve çekebilir deniyor.
600tl imiş teklif
Bilemiyorum
Kiracının kombi takılması gibi talebi olmadı zaten kendi de alamaz, bu ay eksik yatırdı kirayı esnaf
Bir defa olacak eninde sonunda ben yaptıracam diyip kabul etsem mi
Bilemiyorum
Masrafı kirası başabaş olmuştu, bu ay kira bize kalacaktı
Kısmet
Ne tavsiye edersiniz
Geçmiş olsun Polo33

Doğalgaz en güzeli bence kiracı bulunmasa kapatırsın kapını sana ekstra evin masrafı olmaz aksi halde merkezi sistemle ısıtmanın olduğu yerde kiracı bulunmazsa mecbur yakıta dahil olmak var

Kiracı kombiyi alsa giderken götürür ama bizim burada ev sahipleri alıyor kombiyi

Tesekur ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…