Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüperGünaydın hanımlar 24 gündür kendi kredi kartımla hiç harcama yapmadım son 6 gün kaldi :)
Eşinin kartıyla da ne aldıysak buzdolabının üzerine yazıp toplaya toplaya gidiyoruz Inşallah geçen ay gördüğümüz/istediğinizden daha az olacak bu ay :)
desene ablamız zayıflamayı iyice kafasına koymuş canım... :) Rabbim muvaffak etsin... amin...Aldıkların bereketli olsun canım
4 .takim zayıflama topiğinde
Sağolsun beni de teşvik ettidesene ablamız zayıflamayı iyice kafasına koymuş canım... :) Rabbim muvaffak etsin... amin...
oooo, maşallah size... :)Sağolsun beni de teşvik etti
11 kasım'dan bu yana ben de oradayım
Yaklaşık 6 kilo gitti![]()
Allah razı olsun canımoooo, maşallah size... :)
benim de var bir kaç kilo fazlam, çocuklar sağolsun, her akşam çayın yanına bir şey arayınca ve ben de sağlıksız, paketli ürünler yemesinler diye, tepsi tepsi tatlılar yapılınca, kaçınılmaz son... :)
Hayırlı olsun canımGünaydın arkadaşlar dün ailemize yeni bir üye katıldı bahçede beslemek için bir arkadaştan yavru köpek aldık
İlk aşıları 400 TL tuttu
bu gün 60 TL markete bıraktık
OlabilirGünaydın arkadaşlar cumanız hayırlı bereketli olsun
Kahvaltı yaptık,ettik oturuyoruz.
Arkadaşlar biz geçen yıl 30 derecede yani en düşük ayarda ısınıyorduk,bu yıl 40 bile ısıtmıyor petekler sıcacik ama ortam soğuk.Alt komşu yakmıyor mu ya da çok düşük mü yakıyor acaba
Aslında suçmus evi soğuk tutmakOlabilir
Bizim alt katı
2.Ve ben yani 4 . Kat ısıtıyoruz
Faturalardan belli 2. Kat 400 küsur
4.Kat 481
3.Kat 220 tl
Bilekliğe göre değişir bence.İscilik varsa satarken zarar edilirİyi akşamlar kızlar bugün bankadan 33 dolar aldım. Birde bu ay yarım almak yerine kendime bileklik almayı düşünüyorum 14 ayar o da yatırım sonuçta sizce mantıklı mı düşük ayar bileklik almak? Uzun zamandır o kadar bunalmıştım ki anlatamam hiçbir şey beni mutlu etmiyordu sürekli evde durmaktan bıktım çıksam da ayrı strese giriyorum maske takmayan mı dersin dibime dibime giren mi dersin... o kadar bıktım ki her şey satıp müstakil bir eve geçmeyi düşünüyorum
Aman aman bir işçiliği yok, hem yatırım olsun hem de takmış olayım dedim takılarım var ama insan değişiklik istiyorBilekliğe göre değişir bence.İscilik varsa satarken zarar edilir