- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
Umarım inşallahYillik hedefi kabataslak belirledim hic kestiremiyorum. Ayrica ilk 3 4 ayda yapacagim harcamalar var. Onlarin muktarini belirleyip netlestirmem lazim
Umarim hepimiz icib cok cok guzel bir yil olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım inşallahYillik hedefi kabataslak belirledim hic kestiremiyorum. Ayrica ilk 3 4 ayda yapacagim harcamalar var. Onlarin muktarini belirleyip netlestirmem lazim
Umarim hepimiz icib cok cok guzel bir yil olur![]()
Annen yakın şanslısın... Benim ki İzmirde covidden dolayı hiçbir yere çıkmıyor. Bu sene korktuğundan bize de gelip kalamıyor. Evde yalnız Allah onlara sağlıklı ömürler versin de bol bol görüşelim inşallajhKızlar merhaba
Bugün okula gidip geldim okul bana çok iyi geliyor .Sohbet muhabbet güzel bir gündü.
Dönüşte anneme uğradım azıcık da onun muhabbet ettim
Eve geldim
Online ders faslı vardı. Dersler bitince akşam yemeği
Masterchef karşısında adım atıyorum
Şimdilik böyle
Inşaallah herkes iyidir![]()
Benim annem de yalnız babam rahmetli olalı 21 yılı geçtiAnnen yakın şanslısın... Benim ki İzmirde covidden dolayı hiçbir yere çıkmıyor. Bu sene korktuğundan bize de gelip kalamıyor. Evde yalnız Allah onlara sağlıklı ömürler versin de bol bol görüşelim inşallajh
Allah yardım etsin sana arkadaşına ve de hepimize canımGunaydin
Bu aralar surekli basima is geliyor once kapali rondo bicagi dondu parmagimi kesti, bicak elime dustu 2. Kesik, bir yere birsey almak icin giriyorum ya eksik, ya fazla ucret aliyorlar, ya ucret alinmayacak seylere ucret istiyorlar surekli bir mucadeleye dusuyorum
Bir yerde bir hatam var bir msj var bulamiyorum
Kardesimin arkadasi karantinadaymis ac kalmis sabah kalktim pogaca yogurdum yufkadan gozleme yaptim dondurdum taze fasulye koydum kardesimde corba yapti toparladik gonderdik siparis gitmiyormus halsizmis eside disarida kalmis kanser tedavisi goruyordu
Allah yardım etsin sana arkadaşına ve de hepimize canım
Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca![]()
Geçmiş olsun canımYok abla uzulme uzulmuyorum ama bir msj var bulamiyorum besbelli bu kdr ustusute gelmezdi hepte miktar 10 TL o bile ayni
He gel sende gel diyorum sonuncuda artik hic mucadele etmedim sustum guldum gectim
Kardesimin arkadasinida bende taniyorum iyi insanlardir evlerine siparis gitse yine hallederdi ama gitmiyormus sakin bir yermis en azindan bir kac gun idare eder ihtiyaci olursa yine yapariz
Aldıkların bereketli olsun canımSelam kızlar,
Bugün şokun ilk müşterisiydim 198tl harcadım
Pijama, mum, godiva çikolata, sucuk aldım
Kızım mumları görünce çoook mutlu oldu
Patatesli kaşarlı çıtır börek ve kek yaptım, sebze haşladım, lavaboları yıkadım, duş aldım, başım ağrıyor ilaç içtim uzanıyorum
4 .takim zayıflama topiğindeKızlarCanTorun ablayı göremiyorum
Çok erken babanı kaybetmişsin canımBenim annem de yalnız babam rahmetli olalı 21 yılı geçti
Annem 68 yaşında yalnız yaşadığı için de sık sık ziyaret ediyorum ayrıca telefonla görüşüyorum
Patatesli kaşarlı çıtır börek hımmm enfes eline sağlık. Haftaya ben de yapayım. Kilo almayayım diye bu hafta yufka almadım. Pijamalarını güle güle kullanSelam kızlar,
Bugün şokun ilk müşterisiydim 198tl harcadım
Pijama, mum, godiva çikolata, sucuk aldım
Kızım mumları görünce çoook mutlu oldu
Patatesli kaşarlı çıtır börek ve kek yaptım, sebze haşladım, lavaboları yıkadım, duş aldım, başım ağrıyor ilaç içtim uzanıyorum
Kafama göre ev var ama altında bekliyorum şu an dip seviyelerinde altın.iyiniyetli ,kafana göre ev var mı
Cok.gecmis olsun esila sana da hastalara da. Allah acil sifa ve islerinde kolayliklar versin.Gunaydin
Bu aralar surekli basima is geliyor once kapali rondo bicagi dondu parmagimi kesti, bicak elime dustu 2. Kesik, bir yere birsey almak icin giriyorum ya eksik, ya fazla ucret aliyorlar, ya ucret alinmayacak seylere ucret istiyorlar surekli bir mucadeleye dusuyorum
Bir yerde bir hatam var bir msj var bulamiyorum
Kardesimin arkadasi karantinadaymis ac kalmis sabah kalktim pogaca yogurdum yufkadan gozleme yaptim dondurdum taze fasulye koydum kardesimde corba yapti toparladik gonderdik siparis gitmiyormus halsizmis eside disarida kalmis kanser tedavisi goruyordu