Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İyi akşamlarr
Kahvaltı faslı .. Ardından fasulye pirinç pilavı yaptım. Kızımın dershanesine gidip sınav kitapçığını alıp markete uğradık. Gelince yemek yedik. Kızım deneme sınavı yaptı. Ben bol tembellik... Namazlarım tesbihim. Arada ekonomist youtuberları dinledim. Ev ilanlarına göz gezdirdim. Bakalım nasıl bir ev nasip olacak.
Kendime 9 ile 10 arası bir saat serbest zaman koydum. Birazdan biraz okur yatarım.
Sabahları 8.40 gibi geç kalkıyorum🙁
Bunu düzeltmem lazım bugün çok geç yatmazsam başarabilirim.

Kızlar merhaba

Bugün okula gidip geldim okul bana çok iyi geliyor .Sohbet muhabbet güzel bir gündü.
Dönüşte anneme uğradım azıcık da onun muhabbet ettim

Eve geldim
Online ders faslı vardı. Dersler bitince akşam yemeği
Masterchef karşısında adım atıyorum
Şimdilik böyle
Inşaallah herkes iyidir 😊

Kızlar merhaba

Bugün okula gidip geldim okul bana çok iyi geliyor .Sohbet muhabbet güzel bir gündü.
Dönüşte anneme uğradım azıcık da onun muhabbet ettim

Eve geldim
Online ders faslı vardı. Dersler bitince akşam yemeği
Masterchef karşısında adım atıyorum
Şimdilik böyle
Inşaallah herkes iyidir 😊
Annen yakın şanslısın... Benim ki İzmirde covidden dolayı hiçbir yere çıkmıyor. Bu sene korktuğundan bize de gelip kalamıyor. Evde yalnız Allah onlara sağlıklı ömürler versin de bol bol görüşelim inşallajh

Annen yakın şanslısın... Benim ki İzmirde covidden dolayı hiçbir yere çıkmıyor. Bu sene korktuğundan bize de gelip kalamıyor. Evde yalnız Allah onlara sağlıklı ömürler versin de bol bol görüşelim inşallajh
Benim annem de yalnız babam rahmetli olalı 21 yılı geçti
Annem 68 yaşında yalnız yaşadığı için de sık sık ziyaret ediyorum ayrıca telefonla görüşüyorum

Gunaydin
Bu aralar surekli basima is geliyor once kapali rondo bicagi dondu parmagimi kesti, bicak elime dustu 2. Kesik, bir yere birsey almak icin giriyorum ya eksik, ya fazla ucret aliyorlar, ya ucret alinmayacak seylere ucret istiyorlar surekli bir mucadeleye dusuyorum
Bir yerde bir hatam var bir msj var bulamiyorum
Kardesimin arkadasi karantinadaymis ac kalmis sabah kalktim pogaca yogurdum yufkadan gozleme yaptim dondurdum taze fasulye koydum kardesimde corba yapti toparladik gonderdik siparis gitmiyormus halsizmis eside disarida kalmis kanser tedavisi goruyordu

Gunaydin
Bu aralar surekli basima is geliyor once kapali rondo bicagi dondu parmagimi kesti, bicak elime dustu 2. Kesik, bir yere birsey almak icin giriyorum ya eksik, ya fazla ucret aliyorlar, ya ucret alinmayacak seylere ucret istiyorlar surekli bir mucadeleye dusuyorum
Kardesimin arkadasi karantinadaymis ac kalmis sabah kalktim pogaca yogurdum yufkadan gozleme yaptim dondurdum taze fasulye koydum kardesimde corba yapti toparladik gonderdik siparis gitmiyormus halsizmis eside disarida kalmis kanser tedavisi goruyordu
Allah yardım etsin sana arkadaşına ve de hepimize canım
Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca 😔

Allah yardım etsin sana arkadaşına ve de hepimize canım
Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca 😔

Yok abla uzulme uzulmuyorum ama bir msj var bulamiyorum besbelli bu kdr ustusute gelmezdi hepte miktar 10 TL o bile ayni
He gel sende gel diyorum sonuncuda artik hic mucadele etmedim sustum guldum gectim :D
Kardesimin arkadasinida bende taniyorum iyi insanlardir evlerine siparis gitse yine hallederdi ama gitmiyormus sakin bir yermis en azindan bir kac gun idare eder ihtiyaci olursa yine yapariz

Yok abla uzulme uzulmuyorum ama bir msj var bulamiyorum besbelli bu kdr ustusute gelmezdi hepte miktar 10 TL o bile ayni
He gel sende gel diyorum sonuncuda artik hic mucadele etmedim sustum guldum gectim :KK70:
Kardesimin arkadasinida bende taniyorum iyi insanlardir evlerine siparis gitse yine hallederdi ama gitmiyormus sakin bir yermis en azindan bir kac gun idare eder ihtiyaci olursa yine yapariz
Geçmiş olsun canım

Selam kızlar,
Bugün şokun ilk müşterisiydim 198tl harcadım
Pijama, mum, godiva çikolata, sucuk aldım
Kızım mumları görünce çoook mutlu oldu
Patatesli kaşarlı çıtır börek ve kek yaptım, sebze haşladım, lavaboları yıkadım, duş aldım, başım ağrıyor ilaç içtim uzanıyorum

Selam kızlar,
Patatesli kaşarlı çıtır börek ve kek yaptım, sebze haşladım, lavaboları yıkadım, duş aldım, başım ağrıyor ilaç içtim uzanıyorum
Aldıkların bereketli olsun canım 😊
Kızlar CanTorun CanTorun ablayı göremiyorum
4 .takim zayıflama topiğinde

Benim annem de yalnız babam rahmetli olalı 21 yılı geçti
Annem 68 yaşında yalnız yaşadığı için de sık sık ziyaret ediyorum ayrıca telefonla görüşüyorum
Çok erken babanı kaybetmişsin canım😔. Benim ki geçen yıl vefat etti. Rabbim bol bol rahmet etsin babalarımıza...
Annemin kısmen yakınında kızkardeşim var ama annemin kronik hastalıkları var o yüzden gidemiyor. Sen annenle tadını çıkar teyzem şanslı😍

Selam kızlar,
Patatesli kaşarlı çıtır börek hımmm enfes eline sağlık. Haftaya ben de yapayım. Kilo almayayım diye bu hafta yufka almadım. Pijamalarını güle güle kullan
iyiniyetli iyiniyetli ,kafana göre ev var mı
Kafama göre ev var ama altında bekliyorum şu an dip seviyelerinde altın.

Cok tesekkur ederim ay insanlar cok ilginc cocugun annesi yemek yapicak cuma olurmu cuma goturursun diyormus cocuk hasta nasil durabiliyor kardesimin kvsi yapicak goturucekler

Gunaydin
Cok.gecmis olsun esila sana da hastalara da. Allah acil sifa ve islerinde kolayliklar versin.

Back