Peki nasıl yapalım?Varyemez canim ilk.sayfadaki aylik ve yillik.birikimler kismini guncellesen sana zahmet ,nasil olur?
Yaptım canımYani yillik hedefleri de yazip eklesek nasil olur? 2021 icin
Şimdiden hayırlı olsun canımHazirana kadar maas almaya devam edersem, ilk 6 ay en az6 ceyrek diyorum. Yilin devaminda tamamen zaman gosterecek ama 10 ceyrek de son 6 ay icin yazalim. Ben 2021 icin 16 ceyrek diyorum canim ,Aralik ayi icin de nasipse haftaya 10 gr bilezik alicam. eklersen sevinirim
Sagol canim. Benim ekders yatmış sonunda. Altın yapmak istiyorum biraz yüksek bekleyeyim en iyisi biraz.Bizim.de ek ders hala yatmadi. Altin alicam bekliyorum. Sanirim.maasa yakin yatacak hala.yatmadigina gore. Altinin bereketli olsun
Rabbim kurtarsin insallahBilirkişinin yorumu bu adamdan uzak dur üstüne çamur bile atar anlaşmaya vardığınıza çok sevindim bu yüzden dedi
Avukat e devlet şifremi istedi nüfus kayıt örneği vs almak için,vermek istemedim ben size atarım o belgeleri dedim.Sizce böyle bişey var mı e devlet şifresini birine vermek güvenli gelmiyor bana
Polo33 canım evet ben de vermedim e devleti zaten.Teli de izin istesem zaten vermezdi ki.. Nasıl ortaya delil çıkaracaktır,avukat mahkemeye sunmak amacıyla kullanınca bişey olmuyor dedi.Zaten anlaşmali bosanmays çalışıyorum CD yi imha edicem.avukat bir CD örneğini dosyaya koymak istedi vermedim,kullanmicam dedim saklanacak da da ben saklarım huzursuzum zaten bu tel işinden.haklısın can ama kımseye guvenme. genede
bende gelırden cok gıder fazlaBir de malesef birikim hedefim çok yüksek değil
Gelen para güzel ama bir o kadar da gidiyor
Her ay bi çeyrek alabilsem gelecek yıl için hedefim 12.çeyrek ah bu ay da alabilsem 13.çeyrek diyelim.insallah
13 olarak ekliyorumBir de malesef birikim hedefim çok yüksek değil
Gelen para güzel ama bir o kadar da gidiyor
Her ay bi çeyrek alabilsem gelecek yıl için hedefim 12.çeyrek ah bu ay da alabilsem 13.çeyrek diyelim.insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?