Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super benceMerhabalar, bugün hesap kitap yaptım 2020 yılında 15 bin lira biriktirmişim, 2 tam 2 çeyrek altın almışım birer tanesi hediye verilmek üzere. İnsanlık için küçük benim için büyük adımlar bunlar. Bu bir yılda boşanmadan sonra evimi daha keyifli bir hale getirmek için yaptığım alışverişleri, psikoloğuma ödediğim toplam 6 bin lirayı ve lazere verdiğim 2 bin lirayı da birikimden sayarsam fena değilim sanki.2021 için hayaller kuruyorum ama henüz somutlaştıramadım.
Bankada altın almak çok pratik gözüküyor ama satışta vergi vs. durumlarını kavrayamadım tam. Fiziki altın alınca da kendimi parasız kalmış gibi hissediyorum, eee şimdi ne olacak diyorum. Altın üzerine biraz daha kafa yormalıyım sanki.
Bu bir yılda sizi gizli gizli takip etmemin etkisi çok büyük tabi ki. Şimdi baba evime geldim, her ne kadar yalnızlığımı, özgürlüğümü sevsem de aklım hep onlarda oluyor haftaiçi. Çayımı yudumlarken bir yandan altını ve sizleri düşüneceğim. Keyifli akşamlar...
Ben de diyete basladim.6. Gunum. Fakat spor asamasina gecemedim.halaErkenden kalktım kahvaltımızı yaptık oğlanı cenazeye gönderdim
Birazcık lesli yaptım
Akşam menümü hazırladım
Bol bol suyumu içiyorum
Aynen valla.yemek varsa sanki o gun hic isim.yokmus gibi geliyor. Oysaki isim cokSelam, nedir akşam menün
Geç kalktık, bolca ekmek vardı, tost ,köz Biberli yoğurt, yeşillik, çay ile yaptık kahvaltıyı,
Patatesli, ıspanaklı D börek yaptım yedik
Yarın için de patatesli tepsi böreği hazırladım, rahat hissediyorum yemek hazır olursa.
Hava güneşli balkonda kahve içiyoruz
tabıkıde hayır sakın verme kımseye ilkez duydum boyle bişeyı benımde avukatım var ama butur belgelerı ben yolluyorum.Avukat e devlet şifremi istedi nüfus kayıt örneği vs almak için,vermek istemedim ben size atarım o belgeleri dedim.Sizce böyle bişey var mı e devlet şifresini birine vermek güvenli gelmiyor bana
Ben avukatından işkılenmeye basladım can esin tlfonunu almak suc degılmı. bildiğim kadarıyla cumku özel i içinde ve izinsız almakta suc.O teli vermis olmaktan da acayip huzursuz oldum.Of inşallah başıma iş açmış olmam
Hoşgeldin canım nerelerdesin?hayırlı aksamlar kızlar. 2021de hedefım
15 tane ceyrek almak olacak. hedef rakamın artabilir
Ama kredım var ödeniyor. elektrik. su ıhtıyaclarımız. derken harcama ister istemez oluyor ama 2021de dahada planlı olmaya calişacagım.
can yogunum bıraz. pasada durmuyor yerınde aksam bazen 9da uyuyorum.Hoşgeldin canım nerelerdesin?
Gunaydin canim. Bizim ekders bir turlu yatmadi. Gecen hafta parasiz kaldim. Altin bayagi bir dusunce 445 den bir gr daha altin aldim. Ekdersde gec yatacak. Esim de parasini yetiremeyince ayirdigim parayi aldiEkders yatırıldı elektrik ve doğalgaz faturaları ödendi
Bizim.de ek ders hala yatmadi. Altin alicam bekliyorum. Sanirim.maasa yakin yatacak hala.yatmadigina gore. Altinin bereketli olsunGunaydin canim. Bizim ekders bir turlu yatmadi. Gecen hafta parasiz kaldim. Altin bayagi bir dusunce 445 den bir gr daha altin aldim. Ekdersde gec yatacak. Esim de parasini yetiremeyince ayirdigim parayi aldi
Bundan sonra en az 100 tl kenarda olacak nakitten ekstra kiyida sıkıştırılmış.
Biz evde 3 kisiyiz esimin harcadigi parayi harcamiyoruz valla