• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hazirana kadar maas almaya devam edersem, ilk 6 ay en az6 ceyrek diyorum. Yilin devaminda tamamen zaman gosterecek ama 10 ceyrek de son 6 ay icin yazalim. Ben 2021 icin 16 ceyrek diyorum canim ,Aralik ayi icin de nasipse haftaya 10 gr bilezik alicam. eklersen sevinirim😍😍

Hazirana kadar maas almaya devam edersem, ilk 6 ay en az6 ceyrek diyorum. Yilin devaminda tamamen zaman gosterecek ama 10 ceyrek de son 6 ay icin yazalim. Ben 2021 icin 16 ceyrek diyorum canim ,Aralik ayi icin de nasipse haftaya 10 gr bilezik alicam. eklersen sevinirim😍😍
Şimdiden hayırlı olsun canım 😍

Avukatın yanından geliyorum, bilirkişiye ,4 gram altın verdim 1832 vermiş oldum hesabı kapattık.Telde bişey çıkmadı başka hatlar da takılmış tele dedi..CD yi aldım teli aldım parasını ödedim sonra avukat yardım amaçlı protokolümde düzeltmeler yaptı.350 nafakaya yıllık ufe Tüfe oranında artis ekledi.Beyfendiyr imzaya götürdüm Üfe tüfe ibaresi yoktu imzalamiyorum dedi çekti gitti.Avukat beni her adımdan bilgilendir yine de demişti,aradım.artis yazma ve iki yılda bir sadece dosya masrafı karşılığı dava açalım dedi,ok dedim.
Ya altı üstü 40 artacakti çok geliyor gözüne ne biçim baba..
Eve dönüyorum şimdi..
Akrabamda kalıyordum ya,oglus çok huysuzluk etti alt komşuları da biraz sıkıntılı şikayet etmişler,sabah çocuğu aldimm çıktım evden annemin oraya...alt komşuya bırakip çıkmıştım avukata giderken,annemle yakın temas olmasın diye..Bugünkü dersleri de cumartesiye attım.
Bu ara çok hareketli günler geçiriyorum

Polo33 Polo33 canım evet ben de vermedim e devleti zaten.Teli de izin istesem zaten vermezdi ki.. Nasıl ortaya delil çıkaracaktır,avukat mahkemeye sunmak amacıyla kullanınca bişey olmuyor dedi.Zaten anlaşmali bosanmays çalışıyorum CD yi imha edicem.avukat bir CD örneğini dosyaya koymak istedi vermedim,kullanmicam dedim saklanacak da da ben saklarım huzursuzum zaten bu tel işinden.

Beyimiz hafta sonu çıkma yasağı var hafta içi de brn çalışıyorum hafta sonları çocuk babasıyla vakit geçirsin diye burda kalsanız dedi muhatap olmayız.ya benden böyle bişeyi nasıl talep edebiliyor,bir hafta sonu bile geçirmek istemedim başkasının evine gittim

Avukat e devlet şifremi istedi nüfus kayıt örneği vs almak için,vermek istemedim ben size atarım o belgeleri dedim.Sizce böyle bişey var mı e devlet şifresini birine vermek güvenli gelmiyor bana

E devlet sifresi kisisel veridir sakin vermeyin oyle seymi olur
Bir evrak istiyorsa sizden istemeli

Polo33 Polo33 canım evet ben de vermedim e devleti zaten.Teli de izin istesem zaten vermezdi ki.. Nasıl ortaya delil çıkaracaktır,avukat mahkemeye sunmak amacıyla kullanınca bişey olmuyor dedi.Zaten anlaşmali bosanmays çalışıyorum CD yi imha edicem.avukat bir CD örneğini dosyaya koymak istedi vermedim,kullanmicam dedim saklanacak da da ben saklarım huzursuzum zaten bu tel işinden.haklısın can ama kımseye guvenme. genede

Back