• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

2 aralıkta sınav gırıs kayıtlarımızı alacagız.
Kızlar kıtap yurdunda kıtap sipariş edecegım. Ne tur kıtaplar etsem acaba

Günaydın arkadaşlar iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkürler 🤲
İlaçlara başlamış, dilinde hafifçe başlayan hissizlik bugün kaybolmuş şükür.Bayagi erken müdahale işe yariyor anlaşılan.
Bu arada ben bir aptallık edip oğlanın babasıyla barışmıştım annesinin ısrarı üzerine,o sebeple annemle aynı evde değiliz yani.Baba izinli o çocuğa bakıyordu ben canlı ders yapıyordum.Annem grip oldum deyince gidip test yaptırdık hemen sonra da eve gelip derslere başladım o kafayla.Moral bozukluğunda ve yorgunluk stresten başım ağrıdı gece,kalkıp biseyler yiyip hap içtim yattım şimdi iyiyim.Kendimi takipteyim inşallah bana ya da cocuga geçmemiştir,aynı taksiye binmistik.

Varyemez Varyemez üç oturum çıktı onaylamıştım canım ama sınav gününe kadar sıkıntı olursa iptal ederim artık
Daha az önce kahvaltı hazırlarken sen aklımdaydın sınav görevi çıktı mı acaba diye
Hayırlı olsun canım 😘

Ben 2 tane başvuru yapmıştım benim için uygun olan saatler diye 2 si de çıkmış

Günaydın arkadaşlar iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkürler 🤲
İlaçlara başlamış, dilinde hafifçe başlayan hissizlik bugün kaybolmuş şükür.Bayagi erken müdahale işe yariyor anlaşılan.
Bu arada ben bir aptallık edip oğlanın babasıyla barışmıştım annesinin ısrarı üzerine,o sebeple annemle aynı evde değiliz yani.Baba izinli o çocuğa bakıyordu ben canlı ders yapıyordum.Annem grip oldum deyince gidip test yaptırdık hemen sonra da eve gelip derslere başladım o kafayla.Moral bozukluğunda ve yorgunluk stresten başım ağrıdı gece,kalkıp biseyler yiyip hap içtim yattım şimdi iyiyim.Kendimi takipteyim inşallah bana ya da cocuga geçmemiştir,aynı taksiye binmistik.
Gönlünü ferah tut 🙂

Daha az önce kahvaltı hazırlarken sen aklımdaydın sınav görevi çıktı mı acaba diye
Hayırlı olsun canım 😘

Ben 2 tane başvuru yapmıştım benim için uygun olan saatler diye 2 si de çıkmış
İnşallah bir sıkıntı olmaz da,olursa boşa gider..Neyse 7-8 gün filan var daha

Back