- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralardayim ceee yapıp kaçıyorum
Aman canım sorma,insanlar değişmez biliyorum,kv nin ısrarı yüzünden bir de oğlusun bu yılları çok önemli diye barışmıştım ama annemin karantinası biter bitmez toplanıp cikicam yine ve davayı hemen acicam Allah inşallah sağlık sıhhat verirse..şu korona stresleri bir bitsin de inşallah.Oglus da çok sıkı olmasın böyle bir babayla gerek yok.
Bereketli olsun artin cogalsin insaallah. Gelsin Aralik.birikimleriBu ayın birikimi bir tane çeyrek ve 20 dolar. Bakalım seneyi nasıl kapatacağız
Allah yardimcin olsun insaallah en hayirli karari vermek.nasip olurAman canım sorma,insanlar değişmez biliyorum,kv nin ısrarı yüzünden bir de oğlusun bu yılları çok önemli diye barışmıştım ama annemin karantinası biter bitmez toplanıp cikicam yine ve davayı hemen acicam Allah inşallah sağlık sıhhat verirse..şu korona stresleri bir bitsin de inşallah.Oglus da çok sıkı olmasın böyle bir babayla gerek yok.
Sen her halükarda kendine ve evladına yeten güçlü bir annesin,sizin için en doğru olan neyse onu yap ,zaten bir şans daha vermişsin gerçekten beraberliğe değer bir eş olsaydı bu kadar net olmazdn.Sansini değerlendirmemis maalesef.Allah senin yolunu bahtini açık etsinAman canım sorma,insanlar değişmez biliyorum,kv nin ısrarı yüzünden bir de oğlusun bu yılları çok önemli diye barışmıştım ama annemin karantinası biter bitmez toplanıp cikicam yine ve davayı hemen acicam Allah inşallah sağlık sıhhat verirse..şu korona stresleri bir bitsin de inşallah.Oglus da çok sıkı olmasın böyle bir babayla gerek yok.
Amin canım, bakalım uzun süredir kredi kartı kullanmıyorduk ama birkaç ihtiyaç için kullanmak zorunda kaldık. Bu seneyi fena kapatmadım sanki 25bin birikmiş toplam(altın dolar arttıkça birikimim de artarBereketli olsun artin cogalsin insaallah. Gelsin Aralik.birikimleri![]()
Bereketli olsun canım, çok güzelAmin canım, bakalım uzun süredir kredi kartı kullanmıyorduk ama birkaç ihtiyaç için kullanmak zorunda kaldık. Bu seneyi fena kapatmadım sanki 25bin birikmiş toplam(altın dolar arttıkça birikimim de artar)
Amin canım inşallahAllah yardimcin olsun insaallah en hayirli karari vermek.nasip olur
Amin sağol canım inşallahSen her halükarda kendine ve evladına yeten güçlü bir annesin,sizin için en doğru olan neyse onu yap ,zaten bir şans daha vermişsin gerçekten beraberliğe değer bir eş olsaydı bu kadar net olmazdn.Sansini değerlendirmemis maalesef.Allah senin yolunu bahtini açık etsin
Maşallah Allah bereket versinAmin canım, bakalım uzun süredir kredi kartı kullanmıyorduk ama birkaç ihtiyaç için kullanmak zorunda kaldık. Bu seneyi fena kapatmadım sanki 25bin birikmiş toplam(altın dolar arttıkça birikimim de artar)
Cok iyi masaallahAmin canım, bakalım uzun süredir kredi kartı kullanmıyorduk ama birkaç ihtiyaç için kullanmak zorunda kaldık. Bu seneyi fena kapatmadım sanki 25bin birikmiş toplam(altın dolar arttıkça birikimim de artar)
Maşallah güzel birikim olmuş olacak.Ben temmuz ayında başladım,hedefime neyazikki çok uzağım.Cok iyi masaallahdedigin gibi daha degerlenir o. Ben de hazirandan bu yana aralik birikimimle toplam 20 bin liralik altin almis olacagim. Ocaktan sonra bazi ihtiyaclariniz var az az onlari almaya baslayacagim. Ama birikime devam insaallah
Olsun pes etmek yok lets go. Miktarin.cok.onemi yok. Onemli olan bu aliskanligi kazanmak.bence ve paramizin degerini kiymetibi bilerek ihtiyaclarimizi.karailamak. Gereksiz harcamamak.Allah once saglik.versin. birikimin azi cogu olmaz🖒Maşallah güzel birikim olmuş olacak.Ben temmuz ayında başladım,hedefime neyazikki çok uzağım.
Yok pes etmem Allah'ın izniyle,yeter ki Allah rizkin devamlılığını nasip etsin ve bereket versinOlsun pes etmek yok lets go. Miktarin.cok.onemi yok. Onemli olan bu aliskanligi kazanmak.bence ve paramizin degerini kiymetibi bilerek ihtiyaclarimizi.karailamak. Gereksiz harcamamak.Allah once saglik.versin. birikimin azi cogu olmaz🖒
Amin canımBereketli olsun canım, çok güzel![]()
Sen birikim yapmadım diyemezsinMaşallah güzel birikim olmuş olacak.Ben temmuz ayında başladım,hedefime neyazikki çok uzağım.
Maşallah Rabbim bereketini arttırsın. Bu topikler benim motivasyonumu çok arttırıyor. Hedefim daha fazlaydı ama ben hedefimi belirlerken altın bu kadar uçuk meblağlarda değildi, olsun ben yinede çok mutluyum ev kredisine rağmen böyle birikim yapmaktanCok iyi masaallahdedigin gibi daha degerlenir o. Ben de hazirandan bu yana aralik birikimimle toplam 20 bin liralik altin almis olacagim. Ocaktan sonra bazi ihtiyaclariniz var az az onlari almaya baslayacagim. Ama birikime devam insaallah