burda en fazla özledigim şey peynir
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda en fazla özledigim şey peynir
çok geçmiş olsunO ihtimali düşünmedim değil olsa da şaşırmam çünkü bu kadar insanlarla iç içe olunca
Ateş baş kas ağrısı vs yok
Kendimi iyi hissediyorum
Tamam canımburda en fazla özledigim şey peynirbenim yerimede ye canım
Allah razı olsun canımçok geçmiş olsun
Ay cok gecmis olsun insaallah hwmen bitip gitsin,acil sifalr diliyorum❤Geçen hafta Denizli'den boru gibi sesle geldi
Ertesi günden itibaren de bana bulaştı
Birkaç gün sonra da pansiyonda aynı odada kaldığı arkadaşı korona oldun mu diye mesaj atmış benim oğlana zira o çocuk ve annesi korona olmuşlar
Geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur umarım korkutmak istemem ama acaba test mi verseniz çevremde öyle başlayıp kovit olanlar varPoşettekiler vakumlu
Tenekedekiler suyunun içerisinde
Ben şu an tat almıyorum ama benim her peyniri yemeyen ufak oğlan nasıl olduysa beğendi
GunaydiiiinnnnnnGünaydın canlar![]()
Yalanını sevsinler deBu arada 4500 maaş alıyor ve icralık bir adam 4000 nafaka nasıl odeyecekse![]()
Annen bir an önce emekli olur bütün yardım etmek istediği evlatlarına yardım ederSabah saatlerinde canlı derslerimi yaptım eve geldim.Annemle sohbet ederken üzücü haberler aldım.Farkli bir şehirde yaşayan üç çocuk annesi kız kardeşim var, teyzemin oğluyla evli,17 yıldır.Evlendiler evleneli anlasamiyorlar,eşi çok çapkın.Grcenlerde yine yeni bir olay yaşanmış ve dört kutu hap içmiş eşi.Kardesime demiş ki gel biz bosanalim ama bu evde kalmaya devam edebilirsin.Sana aylık 4000 nafaka öderim ve çocukların velayetini de alırım istersen.Kardesim de hipnoz olmuş gibi bunlara inanmış.Annem uyarmış onu.Simdi annem diyor ki bana,kızı alıp gelse ise girse ben bakardim aslındaBüyür bir de burdan yak bakalım
Erkek kardeşime hayır dedikten sonra diğerine zaten evet diyemem.Uzuluyorum ama benim için de zor.Birikim yapmak istediğim bir dönemde resmen sınanıyorum.Annen bir an önce emekli olur bütün yardım etmek istediği evlatlarına yardım eder
Seni de kardeşlerle karşı karşıya bırakmaz inşaallah
Amin canım inşallahAnnen bir an önce emekli olur bütün yardım etmek istediği evlatlarına yardım eder
Seni de kardeşlerle karşı karşıya bırakmaz inşaallah
Amin canım sağol.Birinden biri gelse birikime diye ayırdığım her ne ise ortada yenir gider.İlerde bana para lazım olsa kimsede yok olurPurpplee lutfen kendibi dusun ilk once. Yani sen onlarin annesi babasi degilsin. Ha keske imkan olsa yardimci olsan o ayri. Ama senin de durumun anca oglune ve kendine yetiyor. Birikimlerini aksatma az da olsa devam ettir.inan ilerde cok faydasini goreceksin. Kardesinin Allah yardimcisi olsun
can buralardayım
Şükür canımsızler nasılsınız
Yerlestin mican buralardayım