- Emoji Skoru
- 70.193
- Puanlar
- 798
Çok teşekkürler canımAslında tek tek etiketlemek istedim herkesi hatırlamadım birini unuturum vs diye toplu kutlamış oldum. Ne demek canım![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler canımAslında tek tek etiketlemek istedim herkesi hatırlamadım birini unuturum vs diye toplu kutlamış oldum. Ne demek canım![]()
Kaç saat dersin var canım kendimi hesaplayim dedimDün müdür bey ekdersleri yaptı 1113 tl
Artık nöbet ve kurslar yok
Allah bereket versin
22 saat dersim varKaç saat dersin var canım kendimi hesaplayim dedim
Amin bu arada
Bereketli olsun. Ek dersin saati ne kadardi?Dün müdür bey ekdersleri yaptı 1113 tl
Artık nöbet ve kurslar yok
Allah bereket versin
18 tl fakat % 20 lik vergi diliminde olduğum için 17 tlBereketli olsun. Ek dersin saati ne kadardi?
60 gündüz içi +6 nöbet diye hesapladim %15 dilim olarak..kendi hesabımdan fazla çıktı bakalım kaç gelecek...30 unu katmadimEDUHEP 2025 (Ek Ders Ücreti, Ücretli Öğretmen, Usta Öğretici, Takviye Kursu, Merkezi Sınav Görev Ücreti Hesaplama Programı)
2025 EDUHEP (Ek Ders Ücreti, Ücretli Öğretmen, Usta Öğretici, Takviye Kursu, Merkezi Sınav Görev Ücreti Hesaplama Programı)www.ozkansoft.com
Purpplee canım bu programla hesaplıyor bizim müdür
%20 lik vergi dilimine girmedin mi?60 gündüz içi +6 nöbet diye hesapladim %15 dilim olarak..kendi hesabımdan fazla çıktı bakalım kaç gelecek...30 unu katmadim
Bende hiç maasta eksilme olmuyor temmuzda giriyor olabilirim.%20 diye hesaplayinca da çok düşük çıkıyor genelde benim hesapladigimdan 6-7 TL fazla yatıyor%20 lik vergi dilimine girmedin mi?
Mutlaka girmişsindirBende hiç maasta eksilme olmuyor temmuzda giriyor olabilirim.%20 diye hesaplayinca da çok düşük çıkıyor genelde benim hesapladigimdan 6-7 TL fazla yatıyor
Afiyet olsun, bu kadar çok olunca bozulmaz açıldığı zaman. Bizde çabuk bozuluyor hemen tüketemediğimiz için
Buzdolabına koydumAfiyet olsun, bu kadar çok olunca bozulmaz açıldığı zaman. Bizde çabuk bozuluyor hemen tüketemediğimiz için
Vakumlu mu diğerleri, tadına baktınız mı nasıl yanlış hatırlamıyorsam netten sipariş vermiştiniz. Sağlıcakla tüketinBuzdolabına koydum
Bittikçe açarım![]()