inşallah babamizin yerini dolduramam ama belimden geldikce hayatını kolaylastirmak icin aSenin paşan da Allah'ın yardımıyla çok iyi yerlere gelir inşaallah canım
elimden geldikce cabalayacagiminşallah babamizin yerini dolduramam ama belimden geldikce hayatını kolaylastirmak icin a
Canım bildiğim kadarı ile banka 2 ila 5 gün arası işletiyor parayı yapılan anlaşmaya bağlı gün sayısıEkdersler hala yatırılmadı
Acaba banka bu paraları işletiyor mu ?
Bizim müdür ayın ilk cuma gününe kadar yatırılacak diye anlaşıldığını söylemiştiCanım bildiğim kadarı ile banka 2 ila 5 gün arası işletiyor parayı yapılan anlaşmaya bağlı gün sayısı
Birde ilçeninki toplu gidiyor ya bazı okullarda hata oluyor dönüyor milli eğitimden
Beyoğlu çikolatasindan yapmayi düşünüyorummasterchefin bugunki konusu çikolata
canim cekti ama ben bugun ders calisirken fazla kacirdim..cikolatayi .ben biraz uzak durayim en iyisiBeyoğlu çikolatasindan yapmayi düşünüyorum
Benim oda termostatı gündüz 23 dereceye gece 24 dereceye ayarlıkombileriniz .tum gun calisiyormu kizlar.. binada sadece yaka n benmisim.usumuyorlarmi bunlar. bide merakli komsum. kapisinin onunu silince .bana laf atmazsa olmazdi..kiz polo sesin solugun çıkmıyor bian .gittin sandim burdan .gelecektim sen misafir kabul etmiyorsun diye gelmedim. disariyada cikmiyirsun pencere den gormuyorum seni diyor.bu kadinin meraki nerden geliyor
gunes almasi guzel ama evin soguk olmasi .sikinti cumku hasta olma riski var ..Benim oda termostatı gündüz 23 dereceye gece 24 dereceye ayarlı
Ev güneş aldığı için doğuştan batana kadar peteklere bakıyorum soğuk ama evin içi 23 derecenin hep üzerinde olduğundan kombi yanmıyor
benim kombi .36ya ayarli .ama ev ilik bir durumda .Benim oda termostatı gündüz 23 dereceye gece 24 dereceye ayarlı
Ev güneş aldığı için doğuştan batana kadar peteklere bakıyorum soğuk ama evin içi 23 derecenin hep üzerinde olduğundan kombi yanmıyor
evin icibenim kombi .36ya ayarli .ama ev ilik bir durumda .
Binada yalıtım da olduğundan çok fazla ısı kaybı olmuyorgunes almasi guzel ama evin soguk olmasi .sikinti cumku hasta olma riski var ..
Kombinin su sıcaklığı 60 derece benimbenim kombi .36ya ayarli .ama ev ilik bir durumda .
ne guzel bizde malasef yok . isi yalitim. .hatta altaki komsu hic yakmiyor kisin fatura 40 tl geliyor . o bile etkiliyor benim evimin iciniBinada yalıtım da olduğundan çok fazla ısı kaybı olmuyor
Evin içinde yazlık giysilerimle dolaşıyorum
Geçen hafta güneşsiz günlerde gündüzün de 24 derecede yandı
Benim 192 tl geldi bu ayne guzel bizde malasef yok . isi yalitim. .hatta altaki komsu hic yakmiyor kisin fatura 40 tl geliyor . o bile etkiliyor benim evimin icini
bencede faturadan belli.zaten yakmadi ayni altaki komsum.Benim 192 tl geldi bu ay
Benim altındaki komşunun 60 tl
Onun altindakinin 180 tl
Ortamızdaki sanırım yakmıyor
Benim alt komşular da öyle üstelik evde 2 yaşında bebek varne guzel bizde malasef yok . isi yalitim. .hatta altaki komsu hic yakmiyor kisin fatura 40 tl geliyor . o bile etkiliyor benim evimin icini
Canım büyük kızım 18 küçük kızım da 21 aylıkken bıraktı istekliyse alıştır bence küçüğüme bırakalı 5 ay oldu arada kaçırdığı oluyoroglum 21aylik ve beyfendi bezini istemiyor . bugun tuvalet egitime basladik .daha cok erkenken tedirginimde aslinda ..
ayy kafayimi yemisler bu zor surecte hasta olurlarsa kuzular rabbim korusunBenim alt komşular da öyle üstelik evde 2 yaşında bebek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?