Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım büyük kızım 18 küçük kızım da 21 aylıkken bıraktı istekliyse alıştır bence küçüğüme bırakalı 5 ay oldu arada kaçırdığı oluyor
maşallah subhanallah .biz 3gundur geceleri bezsiz uyuyor.suanlik sikinti yok bugun tamamen hayatimizdan cikardik.bide ben bez stogu yapmistim..🙄🙄

maşallah subhanallah .biz 3gundur geceleri bezsiz uyuyor.suanlik sikinti yok bugun tamamen hayatimizdan cikardik.bide ben bez stogu yapmistim..🙄🙄
Olsun canım canım sen yine de bezleri elinde tut şimdilik alışsın tamamen o zaman ihtiyacı olana verirsin

Gece muşamba/ naylon seriyor musun çarşafının altına her ihtimale karşı?

ilkez kendim icin

ben cok cabaladim onlar icin baktim degistiremiyorum .ne haliniz varsa gorun dedim.😂
En güzelini yapmışsın
Ömrünü de yesen umurlarında değil
En iyisi kendi hallerine bırakmak
Biri de bensem herkes kendi bildiğini yaşasın 🙂

bugun bisey yaptim iyimi kotumu bilemedim ama psikologa gittim .ozel bir klinik.

hayatimdaki tum olumsuz seyleri yabanci birine anlattim.ve ilkez bagirdim .basta kabullenmemistim kaybettigimi simdi olmadigini biliyorum.
Bir arkadaşına ya da dost bildiğin biriyle paylaşsan olur da bir gün çiğ süt emdiğini belli eder
Seni anlattığın hassas noktalarından vurmaya kalkar
Seni pişman eder

Ama uzman kişi, yabancı ve de onda kalır anlattıkların

Back