Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu gün pazar yaptım
Domates, kabak, patates, kuru soğan, kavun , taze fasulye, elma, ayva, mandalina, üzüm, muz
Marul , dereotu, havuç
Fıstık ve çekirdek aldım 170 tl pazar çok pahalı

sadece patates ve elma 2 kilo diğerleri hep birer kilo çerezlerde 10 ar liralık

hırdavatçıdan da 20 TL ye kapı önüne plastik ayakkabılıktan aldım

Bu gün pazar yaptım
Domates, kabak, patates, kuru soğan, kavun , taze fasulye, elma, ayva, mandalina, üzüm, muz
Marul , dereotu, havuç
Fıstık ve çekirdek aldım 170 tl pazar çok pahalı

sadece patates ve elma 2 kilo diğerleri hep birer kilo çerezlerde 10 ar liralık

hırdavatçıdan da 20 TL ye kapı önüne plastik ayakkabılıktan aldım
Pazarınız oldukça pahalı sanırım 😔

Kızlar birde düzenli süt aldığım bir yer var haftalık 5 lt alıp yoğurt yapıyorum
Süt ikidir kesiliyor
Geçen hafta söyledik ertesi gün bir daha aldık bir şey olmadı
Dün yine aldık yine kesildi anneme sordum inek gebedir ondan dedi
Adama söyledik hiç oralı olmuyor

Kızlar birde düzenli süt aldığım bir yer var haftalık 5 lt alıp yoğurt yapıyorum
Süt ikidir kesiliyor
Benim sütçü yazık kesilse hemen yenisini getirir
Nasip değilmiş olsun desem de
Kabul etmez

Gunaydinlar, iyi hafta sonlariii
Evimiz sonunda satildi henuz resmen satisi yapilmadi haber bekliyoruz. Dolar altin ucusa gecti maalesef. Daireden gelen parayi bu kadar yukselmeden satabilseydik... nasipten ote birsey yok.
Bulundugumuz yerde bir 3+2 dubleks ev begendik onun fiyati da yuksek. Biraz bekleyip almayi planliyoruz kismetse
Onun disinda okula gidip geliyoruz oglus ile.
Bugun borclarimi odemek uzere oruca niyetlendim. Deniz ertenin bir kitap serisi var onu aldim bugun gelmek uzere.
Yemek olarak lahana sarma rosto patates puresi yapacagim. Camasir attim yikaniyor. Evi supurup silecegim.

Süt ikidir kesiliyor
Evet inekler gebe olunca süt kesiliyor😥

Evimiz sonunda satildi henuz resmen satisi yapilmadi haber bekliyoruz. Dolar altin ucusa gecti maalesef. Daireden gelen parayi bu kadar yukselmeden satabilseydik... nasipten ote birsey yok.
Bulundugumuz yerde bir 3+2 dubleks ev begendik onun fiyati da yuksek. Biraz bekleyip almayi planliyoruz kismetse
Bugun borclarimi odemek uzere oruca niyetlendim. Deniz ertenin bir kitap serisi var onu aldim bugun gelmek uzere.
Yemek olarak lahana sarma rosto patates puresi yapacagim. Camasir attim yikaniyor. Evi supurup silecegim.
Hayırlı olsun canım
İnşaallah gönlünüze göre güzel bir ev bulur ve alırsınız 😊
Orucunu Allah kabul etsin
Ve de kolay gelsin işlerinde 🙂

Hayırlı olsun

Sabah çok erken kalktım
Çamaşırları katlayıp yerleştirdim
Kahvaltı için pişi yaptım
Kahvaltı sonrası bugün baya bi temellik yaptım
Evi süpürdüm
Bugün dışarı hiç çıkmadım zaten dışarda işim olmadıkça çıkmıyorum

Kredi kartım 2400 tl

Geçen sene ocak ayında cumhuriyet altınlarının tanesini 1980 1970 hatta 1950 tl almıştım

1980 tl yi baz alarak hadi olsun olsun 2500 2600 tl civarı olsa diye düşünüp 20 21 tane cumhuriyet altını hedef belirlemiştim

Hem altın arttı hem de karışık bir şekilde altın birikimi yaptım yani ne denk gelmişse onu aldım

Benim şu ana kadar 10 aylık birikimim

82 gram altın
4 cumhuriyet altını
1 yarım altın
1 çeyrek altın şeklinde oldu

Kasım ve Aralık aylarının sonunda ne olur bilmiyorum hayırlısı...

Selam kızlar
2020 ocak ayında hesabimda 5000tl para birikmişti maaşımdan,
Şu an 2800tl,
Umarım kasım aralik aylarında birikimden kullanmak durumunda kalmam, zira ekimde kullanmıştım.
Alım gücümüz düşüyor, herşey çook pahalı malesef.
Aldıklarınız bereketli olsun Kızlar.
Patatesli börek yaptım, salata, turşu ile yedik,
Mevsim temizliğine başlamak istiyorum kısmetse yarın, cam çerçeve perde temizlenecek,
Elektrik ve su olursa şayet.

Back