Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah hayırlı bereketli cumalarGünaydın canlar mutlu huzurlu cumalar
Allah bütün hayrı,bereketi, huzuru ,selameti, sıhhati bizlere versin
Bilip bilmediğimiz bütün kötülüklerden bizleri korusun![]()
Pazarınız oldukça pahalı sanırımBu gün pazar yaptım
Domates, kabak, patates, kuru soğan, kavun , taze fasulye, elma, ayva, mandalina, üzüm, muz
Marul , dereotu, havuç
Fıstık ve çekirdek aldım 170 tl pazar çok pahalı
sadece patates ve elma 2 kilo diğerleri hep birer kilo çerezlerde 10 ar liralık
hırdavatçıdan da 20 TL ye kapı önüne plastik ayakkabılıktan aldım
Maalesef öylePazarınız oldukça pahalı sanırım![]()
Benim sütçü yazık kesilse hemen yenisini getirirKızlar birde düzenli süt aldığım bir yer var haftalık 5 lt alıp yoğurt yapıyorum
Süt ikidir kesiliyor
Geçen hafta söyledik ertesi gün bir daha aldık bir şey olmadı
Dün yine aldık yine kesildi anneme sordum inek gebedir ondan dedi
Adama söyledik hiç oralı olmuyor
Evet inekler gebe olunca süt kesiliyorKızlar birde düzenli süt aldığım bir yer var haftalık 5 lt alıp yoğurt yapıyorum
Süt ikidir kesiliyor
Geçen hafta söyledik ertesi gün bir daha aldık bir şey olmadı
Dün yine aldık yine kesildi anneme sordum inek gebedir ondan dedi
Adama söyledik hiç oralı olmuyor
Hayırlı olsun canımGunaydinlar, iyi hafta sonlariii
Evimiz sonunda satildi henuz resmen satisi yapilmadi haber bekliyoruz. Dolar altin ucusa gecti maalesef. Daireden gelen parayi bu kadar yukselmeden satabilseydik... nasipten ote birsey yok.
Bulundugumuz yerde bir 3+2 dubleks ev begendik onun fiyati da yuksek. Biraz bekleyip almayi planliyoruz kismetse
Onun disinda okula gidip geliyoruz oglus ile.
Bugun borclarimi odemek uzere oruca niyetlendim. Deniz ertenin bir kitap serisi var onu aldim bugun gelmek uzere.
Yemek olarak lahana sarma rosto patates puresi yapacagim. Camasir attim yikaniyor. Evi supurup silecegim.
Hayırlı olsunGunaydinlar, iyi hafta sonlariii
Evimiz sonunda satildi henuz resmen satisi yapilmadi haber bekliyoruz. Dolar altin ucusa gecti maalesef. Daireden gelen parayi bu kadar yukselmeden satabilseydik... nasipten ote birsey yok.
Bulundugumuz yerde bir 3+2 dubleks ev begendik onun fiyati da yuksek. Biraz bekleyip almayi planliyoruz kismetse
Onun disinda okula gidip geliyoruz oglus ile.
Bugun borclarimi odemek uzere oruca niyetlendim. Deniz ertenin bir kitap serisi var onu aldim bugun gelmek uzere.
Yemek olarak lahana sarma rosto patates puresi yapacagim. Camasir attim yikaniyor. Evi supurup silecegim.
Neyazikki bunu düşündürüyor ya da ek dersleri okul geç gondemis de olabilirEkdersler hala yatırılmadı
Acaba banka bu paraları işletiyor mu ?![]()
Bizim müdür evrak işleri konusunda acelecidirNeyazikki bunu düşündürüyor ya da ek dersleri okul geç gondemis de olabilir