Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım bildiğim kadarı ile banka 2 ila 5 gün arası işletiyor parayı yapılan anlaşmaya bağlı gün sayısı
Birde ilçeninki toplu gidiyor ya bazı okullarda hata oluyor dönüyor milli eğitimden
Bizim müdür ayın ilk cuma gününe kadar yatırılacak diye anlaşıldığını söylemişti

kombileriniz .tum gun calisiyormu kizlar.. binada sadece yaka n benmisim.usumuyorlarmi bunlar. bide merakli komsum. kapisinin onunu silince .bana laf atmazsa olmazdi..kiz polo sesin solugun çıkmıyor bian .gittin sandim burdan .gelecektim sen misafir kabul etmiyorsun diye gelmedim. disariyada cikmiyirsun pencere den gormuyorum seni diyor.😂😂 bu kadinin meraki nerden geliyor

kombileriniz .tum gun calisiyormu kizlar.. binada sadece yaka n benmisim.usumuyorlarmi bunlar. bide merakli komsum. kapisinin onunu silince .bana laf atmazsa olmazdi..kiz polo sesin solugun çıkmıyor bian .gittin sandim burdan .gelecektim sen misafir kabul etmiyorsun diye gelmedim. disariyada cikmiyirsun pencere den gormuyorum seni diyor.😂😂 bu kadinin meraki nerden geliyor
Benim oda termostatı gündüz 23 dereceye gece 24 dereceye ayarlı
Ev güneş aldığı için doğuştan batana kadar peteklere bakıyorum soğuk ama evin içi 23 derecenin hep üzerinde olduğundan kombi yanmıyor

Ev güneş aldığı için doğuştan batana kadar peteklere bakıyorum soğuk ama evin içi 23 derecenin hep üzerinde olduğundan kombi yanmıyor
gunes almasi guzel ama evin soguk olmasi .sikinti cumku hasta olma riski var ..

benim kombi .36ya ayarli .ama ev ilik bir durumda .

gunes almasi guzel ama evin soguk olmasi .sikinti cumku hasta olma riski var ..
Binada yalıtım da olduğundan çok fazla ısı kaybı olmuyor
Evin içinde yazlık giysilerimle dolaşıyorum
Geçen hafta güneşsiz günlerde gündüzün de 24 derecede yandı

Binada yalıtım da olduğundan çok fazla ısı kaybı olmuyor
Evin içinde yazlık giysilerimle dolaşıyorum
Geçen hafta güneşsiz günlerde gündüzün de 24 derecede yandı
ne guzel bizde malasef yok . isi yalitim. .hatta altaki komsu hic yakmiyor kisin fatura 40 tl geliyor . o bile etkiliyor benim evimin icini

ne guzel bizde malasef yok . isi yalitim. .hatta altaki komsu hic yakmiyor kisin fatura 40 tl geliyor . o bile etkiliyor benim evimin icini
Benim 192 tl geldi bu ay
Benim altındaki komşunun 60 tl
Onun altindakinin 180 tl

Ortamızdaki sanırım yakmıyor

oglum 21aylik ve beyfendi bezini istemiyor . bugun tuvalet egitime basladik .daha cok erkenken tedirginimde aslinda ..
Canım büyük kızım 18 küçük kızım da 21 aylıkken bıraktı istekliyse alıştır bence küçüğüme bırakalı 5 ay oldu arada kaçırdığı oluyor

Back