- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
kesinlikle kararim cikmak ...O tip sorunlar var ve çözüme kavuşturulamıyorsa hiç uğraşma insanlarla ve de yıpranma
Hemen diğer planı hayata geçir gitsin kafan rahat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle kararim cikmak ...O tip sorunlar var ve çözüme kavuşturulamıyorsa hiç uğraşma insanlarla ve de yıpranma
Hemen diğer planı hayata geçir gitsin kafan rahat olsun
benimde 109 tle geldi ama oglum icin dogalgazi actim .pasam usumesin diyeBenim doğalgaz 192.4 tl
2. Kat komşunun 180 tl
Annemin kiracısı 3. Katta 60 tl
Alttan 2. Kat üstten ben yani 4. Kat 3. Kata çalışıyoruz
Paşa üşümesin tabii yerim onu benbenimde 109 tle geldi ama oglum icin dogalgazi actim .pasam usumesin diye
cok iyi yapmissin biz bidana 3aile 1bekar kiz yasiyor .bekar olan acmiyor evde bile kalmiyor.karsi komsumda yok .diger kadinda hafta 1 kaliyor koca binada tek kaliyorum .Paşa üşümesin tabii yerim onu ben
Ben de yıllardır soğukla imtihan oldum
Şimdi mezara götürmeyeceğim kazancımı diyerek kendimi ısıtıyorum
Şaka bir tarafa doğalgaz her açıdan çok büyük nimet ve kolaylık kimseyle tantana olmadan aç ısın kim ne yaparsa yapsın kafam rahat
Merkezi ısınmanın olduğu yerlerde kimi yandım kimi dondum modunda
Benim durduğum yer aile apartmanıydı millet para gitmesin derdindeydi
O kiracılar da afedersin mal gibi o soğuk ve yalıtımsız evde ne diye pinekliyorlardı hiç anlamadım
Ben evin gelini üst üste biriken sorunların faturasını tek seferde toplayıp kestim
Kendime yeni yaşam alanı oluşturup Allah'ın izniyle kaçtım kurtuldum
Evet gerçekten iyi yapmışım hiç pişman olmadım hamdolsun hatta geç bile kalmışım evimi ayırmamaktacok iyi yapmissin biz bidana 3aile 1bekar kiz yasiyor .bekar olan acmiyor evde bile kalmiyor.karsi komsumda yok .diger kadinda hafta 1 kaliyor koca binada tek kaliyorum .
kesinlikle..Evet gerçekten iyi yapmışım hiç pişman olmadım hamdolsun hatta geç bile kalmışım evimi ayırmamakta
MerhabalarEvet gerçekten iyi yapmışım hiç pişman olmadım hamdolsun hatta geç bile kalmışım evimi ayırmamakta
Polo33 kimsenin sözüne bakma insanları başımıza bir iş geldiğinde tanırız. Eşine ve tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin.
Eşin olsun veya olmasın mutlaka konuşacak bir konu bulurlar. İçine sinen sağlam güvenilir bir ev bulursan iyi olur Allah razi olsun canim tum olmuslerime rabbim rahmet eylesin .evi icin araştır maya basladim bugun erkek kardesinle gorusmeye gidecigiz
Olur neden olmasınkizlar 120m2 bir ev buldum 1600 güvenli nezih bir bir yer size sormak istedigin sey ev altan isitmali .acaba sicak olurmu 20 aylik oglum var
dogalgaz canim .aile apatmani .memurran baskasinada vermiyorlarmisOlur neden olmasın
Isıtmada doğalgaz mı kömür mü kullanılıyor ?
zaten asgari ucret alan biri . aldigi maas 2300 kira 1600 mutfak zaten ates pahasi aidat ve faturalar cabasid
dogalgaz canim .aile apatmani .memurran baskasinada vermiyorlarmis
Kaçıncı kat ?d
dogalgaz canim .aile apatmani .memurran baskasinada vermiyorlarmis
kizlar 120m2 bir ev buldum 1600 güvenli nezih bir bir yer size sormak istedigin sey ev altan isitmali .acaba sicak olurmu 20 aylik oglum var
Artık 3 yaşına yaklaşmış ufaklıkBizimki alttan ısıtma çok güzel oluyor 33 aylık oğlan da bende var :)
2ci kat karsilikli dairelerKaçıncı kat ?
Altta ve üstte kalan var mı?2ci kat karsilikli daireler
rabbim bagislasin cok sukur bizim minnak buyuduArtık 3 yaşına yaklaşmış ufaklık
Senin minnak kaç aylık ya da yaşında?rabbim bagislasin cok sukur bizim minnak buyudu