Varyemez canım Allah çocuklarımızin yollarını açık etsin
Amin amin Allah razı olsun canlar iyiki varsınızVaryemez sizin ve şahsınızda bütün evlatlarımızın zihinlerini açık etsin aileleri ve vatanımıza hayırlı birer bireyler olsun kem sözden kötü gözlerden korusun rabbim.
Güle güle gidip dönmeyi nasip etsin rabbim inşallah
Allah razı olsun canımSelam kızlar,
Hava burda da sıcak hâlâ, cam açık yazlık kıyafetle oturuyor, yatarken pike alıyoruz üzerimize,
Harcama yapmadım
Şehriye çorbası, patates salatası, et kavurma yaptım.
Çamaşır yıka, ser, topla, ütüle yerleştir, ev sil, çiçek sula namaz, yasin okuma bu saat oldu...
Varyemez allah kavuştursun, yolu bahtı açık olsun.
Allah kabul etsin canim. Kardesin evini gule gule kullansin. Krediyle mi aldilar biliyor musun? Biz de ev dusunuyoruz ama evi satip uzerine kredi ceksem mi diye dusunuyorumSelam kızlar,
Hava burda da sıcak hâlâ, cam açık yazlık kıyafetle oturuyor, yatarken pike alıyoruz üzerimize,
Harcama yapmadım
Şehriye çorbası, patates salatası, et kavurma yaptım.
Çamaşır yıka, ser, topla, ütüle yerleştir, ev sil, çiçek sula namaz, yasin okuma bu saat oldu...
Varyemez allah kavuştursun, yolu bahtı açık olsun.
Aminnn insallah.Amin, teşekkür ederim
Kredi kullanmadılar, var olan evlerini sattılar üzerine kayinvalidesine 50 bin borçlandılar
Gönlünüzden geçen olsun inşallah
Ve aleyküm selam canım hamdolsun iyiyim kendi adımaselamın Aleykum hayırlı aksamlar kızlar nasılsınız. saglık sıhatınız ıyıdır inşallah
Elhamdülillah cok sukur ıyıyım canım. oglumla ilgılenıyorum. el işi derslerle gecıyor gunumuzVe aleyküm selam canım hamdolsun iyiyim kendi adıma
Sen nasılsın ? Umarım herşey yolundadır
Benim annem de yapıp satıyor böyle iğne oyali yazmalar, emeğine sağlık.cok sukur buda bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?