Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Para. Oglum gıttı karısı parasını yıyor dıyor herkess
Onun oğlu gittiyse bir tarafta da gencecik bir kadının hayalleri yarım kaldı, daha babasını tanıma fırsatı olmamış bir bebek ortada kaldı
O genç anne bundan böyle hem anne hem baba olarak hayata o miniği hazırlama gibi misyonu üstlenmek zorunda kaldı
Acaba bunların öneminin ve acısının ne kadar farkında?

Hiç farkında degıller. Kırıp dökmekten baska

Allah yar ve yardımcın olsun canım
Sıkma canını inandığın yolda yürümeye bak derim
Elhamdülillah ben dogru olayım egrı yolunu bulur.. Uzuldugum konu. Torunlarını bıle gormeye gelmedıler. Mesaj attım gene yok. Esıöe gonderdıgım cıceklerı çöpe atmişlar. Ya rabbıminsanı buladarmı para goz eder bıde şehıt aılesı olacak.

Daha esımın senesı cıkmadı. Otancı ogullarına kız aramaya basladılar soz nişan tamam hayat devam ediyor ama. Kalbım dayanmıyor boyle seylerı duyunca.

Iyi geceler kizlar. Bugun 480 den 1 gr altin aldim. Esim.is yerinde 5 lik ve 10 lullari biriktirmis bama surpriz yapti. Cok sevindim hemen 1 gr aldik. Nasip olursa 3000 tl bir yerden para gelecek. Uzerine maastan da katip 10 gr ajda model.bilezik istiyorum. Bakalim nasip. Herkese bol bereketli birikimler

Hayırlı olsun canım harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…