Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi olmus canim, at kenari dursun...Annemin kalan parasına 100 TL daha ekleyip 100 dolar ancak yapabildim.Euro ne ara 8,95 olmuş
Ne oldu, yeni abonelik istediler mi?Doğalgaz kurumunda sıra bekliyorum.Benden önceki kiracıdan kalma doğalgaz kartını kullanıyordum.Gaz yüklemeye gittim hata verdi, kart değişimi yapmam gerekiyormus,yeni abonelik istenirse 600 TL vermem gerekecekmis evdeki hesap çarşıya uymayacak mi yine inşallah yeni abonelik istemezler,12 kişi daha var önümde bakalım,ogreniriz
Son durum nedir canım?Doğalgaz kurumunda sıra bekliyorum.Benden önceki kiracıdan kalma doğalgaz kartını kullanıyordum.Gaz yüklemeye gittim hata verdi, kart değişimi yapmam gerekiyormus,yeni abonelik istenirse 600 TL vermem gerekecekmis evdeki hesap çarşıya uymayacak mi yine inşallah yeni abonelik istemezler,12 kişi daha var önümde bakalım,ogreniriz
Allah bereket versinIyi olmus canim, at kenari dursun...
Ne oldu, yeni abonelik istediler mi?
Eski kiracı aboneliğini kapatmış ondan hata vermiş.Yeni abonelik istediler 600 TL ile abone oldum,taksit şeklinde faturaya ek de yapmadılar.Hayirlisi olsun.Bundan sonra gaz bitti mi bitmedi mi takibi yapmam en azındanSon durum nedir canım?
Çok teşekkür ederim ablacığım eşinizede çok geçmiş olsun, sağolasın ben 25 yaşında iken 21 yıl önce yüksek tansiyon teşhisi konuldu ilk 5 yıl iyi hissettiğimde ilaçı kendiliğimden bıraktım ara ara içtim çok yanlış yapmışım. Daha sonra ilaç değişikliği falan. Şimdi düzenli olarak hep aynı saatte alırım.Gunumuz hayra...
durkan cok gecmis olsun, ilac kullaniyor musun?
Yuksek tansiyon 20 yildir esimde de var.
Ilacin devamliligini zor kabullendi ama kabullendi...
Aman dikkat, ihmale gelmez.
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun inşallah.Dün çok yoğun bir gündü.22 yufkadan stokluk sigara böreği sardim 20 lik 13 poşet oldu birinin yarısını sabah kahvaltıda kizarttim. Dun yine etli nohut yemeği ve biber dolması yaptım.Bugun pek yemek işimiz olmaz ufak şeyler ekleriz dün yoruldum bugün dinlenirim inşallah
Sabah gözümü açtım sınav ücretinin yattığı mesajını gördüm Allah bereket versin
Güzelliğe geçmiş olsun Allah şifa versin canım. Şimdi durumu nasıl.Günaydin canlar,
güzel bir gün olsun.
Kizim hasta, isler cok. Buzdolabindaki hersey bitirip öyle alisverise ciktim. Hedefim , iyice tüketip öyle almak.
dün harcama yok. Bu gün de harcamasiz gecer diye düsünüyorum.
Teşekkür ederim canım sağol ❤
Çok teşekkür ederim canım sağol ❤durkan geçmiş olsun dikkat et kendine
Aldıklarınızı güle güle yiyin inşallah. Bu arada zeytinyağlı acebeği çok severim.Günaydın
Dün az uzandım uyumaya niyetlenmiştim ki aklıma dondurma yersem iyi gelir fikri geldi, daha dondurma yerken telefon trafiği yaşadım, istesem de uyuyamazmışım,
Ütü çıktı aradan, akşama kısır yapıp annemlere gittik
Aldığım sebzeleri değerlendirmek istiyorum bugün, acebek (börülce, libye) ayıklıyorum yemek de yapmam lazım.
durkan geçmiş olsun canım diyet, yürüyüş çok önemli, ağrı hissettiğinde enseye, başa buz uygulaması iyi geliyor, şifa olsun:)
Merhaba cantorun abla. Ne zamandir yazılarını takip ediyorum cok naif ayni zamanda tam da olmak istediğim gibi birisisin. Bi konuda tavsiye ve soru soracaktim sana. esimle ben memuruz bir ev bir araba yaptık cok şükür. Hatta su an 2 evin birikimlerine basladik. Fakat kafami kuracalayan bi sey var. Yaf sürekli onu da alalim bunu da biriktirelim derdindeyiz. Yani hayati iskaliyoruz haliyle. Yani herkes icin farklidir ama emekli olduğumda kac ev benim icin ideal ve huzur evinde gecirmek icin yeterli olur sence. Çünkü biliyorum ki 2.evi alsak 3.ev icin cabamiz olacak. Ve bunun sonu yok artik. Bu dusuncede olmak bile beni cok cok yoruyor. Su an sadece 8 aylik bi kizim var teyzesi ellerinden öperBiri barinma, digeri ulasim ihtiyacini karsiliyor. Hayirli olsun...
Ozrengin abla senden de yorun bekliyorum seni de adim adim takip ediyorum bilesinAkşam menüm
Çıtır tavuk
Kırmızı biber dolması (dünden kalan )
Patates kızartması
Yoğurt
Kavun
Kalburabastı
Canım dengeyi kurmak önemli dediğin gibi 3. ev 5. ev ...Ozrengin abla senden de yorun bekliyorum seni de adim adim takip ediyorum bilesin
Ben bu gazla bu gece solugu trendyolda alirimCanım dengeyi kurmak önemli dediğin gibi 3. ev 5. ev ...
Ömür denilen olgu çok uzun birşey değil
8 günlük ömre 9 günlük nafaka olsun ama 19 da değil bence
Insanın sosyal hayata da gezip tozup sevdikleriyle anılar biriktirmeye de hakkı var bence
Kazancımızın kıymetini elbette bileceğiz ama
İfrat ve tefritten kaçınarak yaşamalı hayatı