- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.479
- 348
![Polo33](/data/avatars/s/1005/1005669.jpg?1613939805)
Bir insani fikrini sormaya deger gormuyorsam, elestirilerini de hic dikkate almam...
Kisaca; herkes kendi isine baksin.
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Yasin daha cok genc, kendini gelistirmek icin Allah izin verirse onunde, uzuuun bir hayat var...
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu guzel düşüncelerın için tesekur ederimPolo33 bu veya baska konular olur, Allah'in bize bahsettigi hayati baskalari icin degil, kendimiz icin yasayalim...
Bir insani fikrini sormaya deger gormuyorsam, elestirilerini de hic dikkate almam...
Kisaca; herkes kendi isine baksin.
Yasin daha cok genc, kendini gelistirmek icin Allah izin verirse onunde, uzuuun bir hayat var...![]()
Merhaba canım sen yine de gelbirikim yapabilecek duruma gelince burda yerimi alacağım inş.
herkese bol bereketli birikimler diliyorum![]()
Fırında tavuk. Yanına pılav salata mercimek çorbasıAkşam menüm
Kendime bulgurlu ıspanak
Yoğurt
Kavun
Oğlana makarna
Salamlı yumurta
Fotograf ve tarif isteriz...Un helvası tadinda cevizli un kurabiyesi yapacağım nasipse
Unu kavurdum soğumaya bıraktım
Tereyağını buzluktan çıkardım oda sıcaklığına gelmesini bekliyorum
Tamam ablacım ilk defa yapacağım youtubeden aldım beğenirsem paylaşırımFotograf ve tarif isteriz...![]()
İnşallah, sohbete de bekleriz illa birikim şart değilbirikim yapabilecek duruma gelince burda yerimi alacağım inş.
herkese bol bereketli birikimler diliyorum![]()
Agizda dagiliverecek gibi. Kavrulmus un kokusu buraya kadar geldi.
Agizda dagiliverecek gibi. Kavrulmus un kokusu buraya kadar geldi.Ellerine, emegine saglik. Lezzet testini sanki gececek gibiler...
![]()
Eline sağlık csnim afiyetle yiyinEki Görüntüle 2689355
Veee komşuma doğru yola çıkan ama yolda kalan kurabiyelerim
Komşum evde yokmuş![]()
Teşekkür ederim canımEline sağlık csnim afiyetle yiyin![]()