• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dün çok yoğun bir gündü.22 yufkadan stokluk sigara böreği sardim 20 lik 13 poşet oldu birinin yarısını sabah kahvaltıda kizarttim. Dun yine etli nohut yemeği ve biber dolması yaptım.Bugun pek yemek işimiz olmaz ufak şeyler ekleriz dün yoruldum bugün dinlenirim inşallah 🙂
Sabah gözümü açtım sınav ücretinin yattığı mesajını gördüm Allah bereket versin

Dün çok yoğun bir gündü.22 yufkadan stokluk sigara böreği sardim 20 lik 13 poşet oldu birinin yarısını sabah kahvaltıda kizarttim. Dun yine etli nohut yemeği ve biber dolması yaptım.Bugun pek yemek işimiz olmaz ufak şeyler ekleriz dün yoruldum bugün dinlenirim inşallah 🙂
Sabah gözümü açtım sınav ücretinin yattığı mesajını gördüm Allah bereket versin
Buzluktaki sigara böreği can kurtarır afiyet olsun canım
Sınav ücretin de bereketli olsun 😍

Annem sessiz sessiz geldi, insanlardan hic haber vermiyorsun dedi...😳
Ablamla dun konustuk soyledim, teyzemi bugun arayacagim dedim. Abimle de gorusuyorum...
O herkesten haber almak istiyormus...😳
Allah affetsin, hic aramayan insanlari bile bazen su aradi, bu aradi selam soylediler diyordum. Seyrek arayanlari, daha sık ariyorlarmis gibi
soyluyordum. Epeydir unuttum... :( Yani yalan soyluyordum...🙈

Ahh ihtiyarlik...🥺

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık kızlar, afiyetle yiyin yaptıklarınızı,
Kış hazırlığı yapıyorum evet,
Biraz acur aldım turşu kurarım,
Dolmalık patlıcan, kabak aldım, oyup saklarım diye 2ser yemeklik olsa yeterli, ha bir de barbunya 1kg, ayıklar koyarım savaşa
Hiç halim yok
Ütü de yapmam lazım
Uzandım, az uyusam iyi olur

Uc yil oncesine kadar salcadan sosa, tarhanadan envai cesit tursuya kadar hepsini yapardim.
2017 eylul ayinin ortalarinda denge sorunum cikti, ertesi gun yapmayi planladigim butun malzemeler ortada kaldi.
Artik yapmiyorum. Boyle de oluyormus...🙃
Dondurucuya bol meyve ve sebze atiyorum ama...
Bir de klasik tursu...
Yapabilen yapsin, kisin ele geliyor.
;)

Bu haftayı kapattım

Toplam harcama 179 tl

Dağılımı şu şekilde;

Mutfak harcaması 144.55 tl

Stok 28.95 tl

Kış hazırlığı 5.5 tl

Not : haftaya 528 tl ile başladım 179 tl harcadım devreden 349 tl

Sagolun canlar.
CanTorun CanTorun , ablam dogru diyon. Saglik olmayinca, her bi isin yarim kaliyor. Aklin baska , bedenin baska yerde oluyor. Benim de cogu zaman enerjim gücüm olmuyor, yapamayinca üzülüyorumda. Saglik olmayinca yaptiginini göz görmüyor, kendi adima böyle hissediyorum. Cocuklarla mecbur yürüyor bi sekil.
Bugün harcamasiz gecti.
Aksam yemegi e Pizza yaptim
Sütlac ve kek. Keki ikidir sütle islatiyorum. Islak
Haliyle daha cok sevdik.
Birazdan Söyle bi ortaligi toplayip uyumaya gidicem. Erken kalkmam lazim.

Hayırlı akşamlar güzel bayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz birikimleriniz bereketli olsun. Kışlıkları mız afiyet şifa olsun ellerinize sağlık.
Bir kaç gün dür tansiyon yüksekliği yaşıyorum sizleri çok özledim.

Benim küçük oğlan babasından alacağı 3000 tl nin 1400 tl sini almış gelmiş
Dün sipariş ettiğim kitabın parası 160 tl yi de getirmiş

Oğlan ps5 alacakmış o nedenle tl olarak kalsın dedi ona yakın zamanda lazım olacak para o yüzden
Ben de" ben bunu tl tutmam altın alırım sana paran lazım olduğunda altından zarar da etsem benim için farketmez paranı öderim "dedim ,
Anlaştık

Hayırlı akşamlar güzel bayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz birikimleriniz bereketli olsun. Kışlıkları mız afiyet şifa olsun ellerinize sağlık.
Bir kaç gün dür tansiyon yüksekliği yaşıyorum sizleri çok özledim.
Bugün sabah namazı vakti aklıma geldin bu kadar gelmemezlik yapmazdı diye içimden geçirdim
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin 😔

Yakın tanıdığım biri 3 yıl önce emekli olmak için Sgk ya başvurusunu beraber yapmıştık (yurt içi yurt dışı çeşitli şirketlerde çalıştı) o gün bu gündür hep bir aksilik çıkıyordu askerlik borçlanması, eksik gün sigorta günü eksik çıktı onu ya para yatırarak yada çalışarak tamamlaması gerek. 3 aile denkleştirdik ödeme yapıldı. 1-2 aya kadar sonuç gelirmiş bekliyoruz hayırlısıyla sonuçlansın inşallah.

Hoşgeldin,bence çok akıllıca bir yol izlemişsin,zenginler de parayı tek yere bağlamazmış , birinden zarar etsen diğerinden kar edersin ,kendinden bahseder misin biraz
Bakalım şuan gümüşten zararda dolardan kardayım ama dolar azdı. Şimdiye kadar çeyrek alır atardım ilk kez bu yıl hesaptan aldım. Avukatım 1 oğlum var.

Günaydın
Dün az uzandım uyumaya niyetlenmiştim ki aklıma dondurma yersem iyi gelir fikri geldi, daha dondurma yerken telefon trafiği yaşadım, istesem de uyuyamazmışım,
Ütü çıktı aradan, akşama kısır yapıp annemlere gittik
Aldığım sebzeleri değerlendirmek istiyorum bugün, acebek (börülce, libye) ayıklıyorum yemek de yapmam lazım.
durkan durkan geçmiş olsun canım diyet, yürüyüş çok önemli, ağrı hissettiğinde enseye, başa buz uygulaması iyi geliyor, şifa olsun:)

Back