• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Öerhabalar beni de gruba alır mısınız? Ben de ilk defa bu yıl başladım çeşitli yatırımlara şuan bir miktar gram altın doalr ve gümüş aldım ne alakaysa :) ama anlıyor muyum bu işlerden tabiki de hayır 😂
Hoşgeldin,bence çok akıllıca bir yol izlemişsin,zenginler de parayı tek yere bağlamazmış , birinden zarar etsen diğerinden kar edersin ,kendinden bahseder misin biraz

Aslında haklısın ama cevremdekıler pahalı donemde aldıklarım için zarar ettın dıyorlar
Bizim burada bir laf vardır alan aldanmaz diye
Yıl yıldan zor geliyor yarının ne getirip götüreceği belli değil
Senin aklına yattıysa sorun yok
Bir de akıl veren çok olur kimi bilir konuşur, kimi bilmez ,kimi hasetliğinden ,kimi dostluğundan...
Toplum içinde tabiri caizse eşeğin kuyruğunu kesersen kimi uzun der, kimi kısa...
Bence takma kafana hayırlı olsun evin ,araban sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullan her ikisini de .🙂

Öerhabalar beni de gruba alır mısınız? Ben de ilk defa bu yıl başladım çeşitli yatırımlara şuan bir miktar gram altın doalr ve gümüş aldım ne alakaysa :) ama anlıyor muyum bu işlerden tabiki de hayır 😂
Merhaba hoşgeldin canım
Ben de çok anlamam bu işlerden sadece yaptığım maaşımı alır almaz kredi kartı borcumu ödeyip, faturalar için para ve de biraz harçlık ayırıp geri kalanı birikime ayırmak...🙂

Bizim burada bir laf vardır alan aldanmaz diye
Yıl yıldan zor geliyor yarının ne getirip götüreceği belli değil
Senin aklına yattıysa sorun yok
Bir de akıl veren çok olur kimi bilir konuşur, kimi bilmez ,kimi hasetliğinden ,kimi dostluğundan...
Toplum içinde tabiri caizse eşeğin kuyruğunu kesersen kimi uzun der, kimi kısa...
Bence takma kafana hayırlı olsun evin ,araban sağlıklı, mutlu, huzurlu günlerde kullan her ikisini de .🙂
Cok haklısın canım akıl veren çok olur

Merhaba, hoş geldiniz
Günaydınlar :halay:
Polo33 Polo33 Allah size çocuğunuzla uzun ve huxurlu ömürler versin ,
Şehitlerimiz peygamber efendimizin komşusu olsun inş

Günaydın, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz 🥰
Hayırlı sabahlar canlar
umduklarımıza nail ,korktuklarımızdan emin olduğumuz güzel bir olması dileğiyle ...🥰😍
Amin canım hayırlı sabahlar ❤️
Gunaydin hanimlar...🥰
Uyku sorunum var, dalamiyorum.
Bu da dengesizligi tetikliyor.
Yatar yatmaz uyuyabilen, gecenin bir vakti deli durtmuscesine uyanmayan sansli kesim, sizi imrenerek ( biraz kiskanarak da olabilir) selamliyorum...:KK52::KK52:
Ben de bel ağrısından uyuyamıyorum 😔

Gunaydin hanimlar...🥰
Yatar yatmaz uyuyabilen, gecenin bir vakti deli durtmuscesine uyanmayan sansli kesim, sizi imrenerek ( biraz kiskanarak da olabilir) selamliyorum...:KK52::KK52:
Ben o kesime dahil değilim :KK43:
Sıcak ve nemden odaları dolaşıyorum, oturma odasına da yastık bıraktım, nere serin gelirse orda uyuyp kalıyorum ( klima açmak istemedim, özel zamanlarda çook rahatsız ediyor)

Gunaydin hanimlar...🥰
[/QUOTEk
Uyku yu pek seviyorum pek ama uyudugumdada dırek daluyorum

Gunaydin hanimlar...🥰
Günaydın abla
Ben senin imrendiğin kesimdenim :oops::KK68:

Günaydin canlar,

güzel bir gün olsun.
Kizim hasta, isler cok. Buzdolabindaki hersey bitirip öyle alisverise ciktim. Hedefim , iyice tüketip öyle almak.
dün harcama yok. Bu gün de harcamasiz gecer diye düsünüyorum.
Geçmiş olsun Allah şifalar versin yavruna 😔

Geçen hafta dolma içi artmıştı saat 06:00 da buzluktan onu ve kıymayı çıkardım
Buzları çözünmüş

Dün süt sipariş ettim
Tenceredeki yoğurttan maya ayırdım
Geri kalanı keseye attım, süzme yoğurt canım istedi dolma yanına

Bu akşam menümüz

Kırmızı biber dolması
Köfte
Süzme yoğurt
Kavun
Kalburabastı tatlısı (yarın için okuldakikere sözüm var ,hem de büyük oğlum çok sever )

Günaydin canlar,

güzel bir gün olsun.
Kizim hasta, isler cok. Buzdolabindaki hersey bitirip öyle alisverise ciktim. Hedefim , iyice tüketip öyle almak.
dün harcama yok. Bu gün de harcamasiz gecer diye düsünüyorum.
Geçmiş olsun Allah şifa versin

Back