Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sabah sabah canım aşure istedi yok mu acaba bir yapıp da getirecek acaba diye düşündüm ama zaten apartmanda 3 kişiyiz ben ve komşumun biri yaptı diğerinden umudum yok
Apartman dışı komşulardan da beklentim yok o nedenle kendime bile düşüncem tuhaf geldi
Öğleyin uzaktan (aramız 3 - 4 km )arkadaşım telefon etti evde olup olmadığımı sordu ve hemen aşağıya in aşure getirdim sana dedi
Allah'ım ne hamd etsem azdır altın bulmuş gibi oldum 1 tencere aşure kesesine bereket

Günaydınlar

Dün annemler ve kardeşim geldi eşi ve çocuğuyla..Gün boyu bir o yana bir bu yana kosturdum ama güzel oldu hep bir arada Bugun eniştenin sınavı var sınav sonrası gideceklermis,izni bitiyor.
Ben de bursluluk sınavı görevi için yola düştüm bakalım

1+1 yatirimlik ev diye niyetlen.
Niyeti 2+1 olsun, otururuza cevir.
Borc kendini odetir, bizim neyimiz eksik deyip 5+2 eve karar kil.
Dunyada kalan tek ev oymus, hayatlarinin tek firsatiymis gibi paldir kuldur al...
Tasinma masrafi, perde vs bir dunya para harca...
Nasihat eden anne babaya " bos yapmayin, devir degisti" diyerek cemkir.
Gelin hanim; "evladinizi kiskaniyorsunuz, tabi kiziniz minicik ev aldi ya." deyip haddini assin...
3.taksitte pat diye isten cikartsinlar.
Oylece kal, salya sumuk agla...

Az tamah, cok ziyan getirir...

Ne diyelim...
Bir musibet, bin nasihatten iyidir.

Bu olaylardan sonra mi sizin evinizde oturmaya başladılar

Üzüldüm ya valla

Aynen öyle

Tuh ya bence de çok üzücü
Maşallah sizin çocuklar sizden ne gördüyse o olduğu için süperler:)
Ne gosterirsen goster, iclerinden gelen bir sey.
Arkadasim ve esi memur emeklisi.
Tutumlu yasadilar, evlerini, arabalarini aldilar. Kucuk bir yazlik edindiler.
Kizinin masallahi var, damatlari da oyle.
Ama oglan ve gelin degisik...
Ana baba icin cok uzucu.

Allah akil fikir versin yardim.etsin insaallah. Ne zor bir durum. Ben ogretmenim su aralar 2. Eve bakiyorum yatirimlik 1+1. Inanin baska odemem olmamasina ragmen korkuyorum. Acaba su donemde dogeu mu bir sknti olur mu vs. Allah herkese yardim.etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…