• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Anlamaya da calismamali.
Evlat iste. Atamazsin, satamazsin. Herkes isini elbet kendi bilir de, bu laflari yedirirdim.
Arkadasimdan umidim yok ama, insaallah esi dik durabilir.
Insanlar yillarca calistilar, bir kac senedir de keyif yapiyorlardi. Evlat icin feragat ediyorlar, daha fazlasi isteniyor. Goz donmesi bu olsa gerek.😖
Allah evlatla imtihan etmesin, seytana uymasinlar insaallah. 🤲
Ah ah insanlar (kardeş ,evlat ,vs ) çok bencil olduuuu cokkkk hep kendi menfaatleri 😔
Bir şeyler yiyebilmeye başladın mı ablacigim

Selam kızlar
Mesai yoğundu, hava sıcak ötesi 45 derece
Ben de haftalık 200tl yi geçmiyorum, iyi gidiyor arada kızıma harçlık da veriyorum bu paradan
Maaşa kadar 300tl var
Patlıcan alacaktım yoktu manavda, buyıl sıkıntı varmış, biraz kızartıp buzluğa koyacaktım sabah serinliğinde,
Biraz da karnıyarık hazırlayıp hafta arası pişirecektim,
Purpplee Purpplee
Ev üstüne ev olmaz bence de, inşallah bulundukları yerde kendi düzenlerini bozmadan çalışabilsinler kısa süre içerisinde
CanTorun CanTorun geçmiş olsun dişin nasıl oldu
Arkadaşın için üzüldüm, ALLAH refaha çıkarsın, ders alınacak olaylar
Varyemez Varyemez afiyetle yensin inşaallah
İnşallah canım 🤲
Herkes sağ olsun yerinde olsun

Sabah 06.00 da kalkilacak ve bu saatte ayaktayım.00.00 gibi ancak yatabildim ,yattigim gibi de inadına oglus niye uyandıysa uyandı gözler kapalı ağlıyor,ne teklif etsem sinirle reddediyor,yine heyheyleri üzerinde anlaşılan.
Gözüm korktu valla bu çocuğun sinirinden,sinirlenince sanki beni dövecek,nasıl buyutecegim tek başına bilmiyorum, Allah babasını bildiği gibi yapsın
Sabah sınavda uyurum artık

Günaydın, pazar günü için erken bir saat. Uyandım uyuyamam tekrar, sınava gireceklere başarılar diliyorum, yakınımda girenler var
Kızım, arkadaşları, yasin okuyayım,
Kızının çok güzel bir sınav geçirmesi dileğiyle Allah yardımcısı olsun ,hakkında hayırlar versin canım 🤲

Beş yaşındaki kızım kreşe gidiyordu,aylık 1200 TL veriyordum, koronavirüs çok yaygınlaşınca kreşe göndermemeye karar verdim,zaten küçük kızım için bakıcı ayarlayacağım ikisi evde birlikte kalırlar diye düşündüm. Şimdi bakıcı bulmaya çalışacağım,bulunduğum şehir büyük bir yer değil, acaba ortalama bakıcıya ne kadar ücret vermem gerekir ki

Beş yaşındaki kızım kreşe gidiyordu,aylık 1200 TL veriyordum, koronavirüs çok yaygınlaşınca kreşe göndermemeye karar verdim,zaten küçük kızım için bakıcı ayarlayacağım ikisi evde birlikte kalırlar diye düşündüm. Şimdi bakıcı bulmaya çalışacağım,bulunduğum şehir büyük bir yer değil, acaba ortalama bakıcıya ne kadar ücret vermem gerekir ki

Ankarada bakıcı 2000 altında yok

Ankaranin ilçesi polatlıda bakıcı 1000 in üzerine yok

Garip bir piyasa

İkisine 1500 olabilir diye düşündüm

Şehirden şehire değişir canım etrafında bakıcısı olan kişilere sorsan sizin oralarda piyasası nasıl bu işin diye bence daha isabetli olur
Ama kreşe gitmeyecekse büyük kızın iyi fikir

Şehirden şehire değişir canım etrafında bakıcısı olan kişilere sorsan sizin oralarda piyasası nasıl bu işin diye bence daha isabetli olur
Ama kreşe gitmeyecekse büyük kızın iyi fikir
Ya aslında sordum,bakıcılar da bi garip , herkesin mesleğine göre fiyat veriyorlar, 900 , 1100, 1500, 2000 verenleri duydum, bakalım benden ne kadar isteyecekler,ben hak yemek de istemem, bir ay izinde de olsa maaşını veririm ,duruma göre ücret uyarlaması yaparım,çocuklara iyi baksın da diğer işler çok iyi olmasa da olur sorun çıkarmam,Allah vicdanlılarla karşılaştırsın inşallah

Ya aslında sordum,bakıcılar da bi garip , herkesin mesleğine göre fiyat veriyorlar, 900 , 1100, 1500, 2000 verenleri duydum, bakalım benden ne kadar isteyecekler,ben hak yemek de istemem, bir ay izinde de olsa maaşını veririm ,duruma göre ücret uyarlaması yaparım,çocuklara iyi baksın da diğer işler çok iyi olmasa da olur sorun çıkarmam,Allah vicdanlılarla karşılaştırsın inşallah
Senin mesleğin neydi canım?

Back