• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba bayanlar. Allah hepimizin birikimini bereketli kilsin. Okullarin durumuna gore izne ayrilip ayrilmayacagimi belirleyecegim. Bakalim ne zaman aciklayacaklar. Eger gorevde kalirsam yilsonuna kadar 3 ata altin daha yapmayi planliyorum. Daha sonra da nasip olursa emin evime pesinat olarak verip 1+1yatirimlik bir ev planliyorum cocuklarim icin. Bakalim ne kismet olack. Belki bu plan seneye yazi da bulabilir .Allah hayirlisjni versin.Ama plan yapip birikim hesaplarina girmyi cok seviyorum😊

Merhaba canlar🥰😍
Bursluluk sınavına gittim
Sınavdan çıktım annem telefon etti kızım sınavdan çıktıysan gel yemek yiyelim hem size ekmek ve kuşbaşı filan aldım diye...🥰

Yemeğimizi yedik ellerine sağlık dolma yapmış kuzu eti haşlamış kesesine bereket 😍
Biraz oturduk muhabbet derken ben eve geldim

A101 e de uğradım 59.39 tl harcadım
Indirimleri değerlendirdim bu alışverişin içerisinde stoğa attığım 2 tane 2 lt lik bingo sıvı çamaşır deterjanı da var 😉

Selam canlar, nasilsiniz? Geleniyorum coktandir.yogun, kosturmacali ve yorgun geciyor günler. Part time bir ise basladim, sonra kostur kostur cocuklara ve günün kosturmacasina atiyorum kendimi. Ise girince ev meselesini tekrar gündeme aldik, baktik, hesapladik, evdeki hesap carsiya uymadi. Zaten ev fiyatlari o kadar yüksekki, Bu durumda. O kadar borcun Altina girmek akillica olmaz diye ertelemeye karar verdik. Cok sükür esim de istekli ve o da bekleyiip üc bes ne kadar yapabilirsek biriktirelim düsüncesinde. Ilk birikimle arabamizi tamire etmemiz lazim. Insallah istedigimiz, düsündügümüz gibi olur hersey. Olmazsada birakicam artik, Bu pahalilikta kimseye muhtac olmadigimiza, sahip olduklarimiza sükür...

buraya ugrayamadigim zamanda, sos ve menemen yaptim daha baskabirsey yapamadim.
Varyemez Varyemez , kis hazirliklarinizi afiyetle tüketin.
Diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir Insallah.

Selam canlar, nasilsiniz? Geleniyorum coktandir.yogun, kosturmacali ve yorgun geciyor günler. Part time bir ise basladim, sonra kostur kostur cocuklara ve günün kosturmacasina atiyorum kendimi. Ise girince ev meselesini tekrar gündeme aldik, baktik, hesapladik, evdeki hesap carsiya uymadi. Zaten ev fiyatlari o kadar yüksekki, Bu durumda. O kadar borcun Altina girmek akillica olmaz diye ertelemeye karar verdik. Cok sükür esim de istekli ve o da bekleyiip üc bes ne kadar yapabilirsek biriktirelim düsüncesinde. Ilk birikimle arabamizi tamire etmemiz lazim. Insallah istedigimiz, düsündügümüz gibi olur hersey. Olmazsada birakicam artik, Bu pahalilikta kimseye muhtac olmadigimiza, sahip olduklarimiza sükür...

buraya ugrayamadigim zamanda, sos ve menemen yaptim daha baskabirsey yapamadim.
Varyemez Varyemez , kis hazirliklarinizi afiyetle tüketin.
Diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir Insallah.
Hoşgeldin canım
Allah razı olsun 🤗🤗🤗
Senin de ellerine sağlık sağlıkla huzurla yiyin kışlıklarınızı ,bereketli olsun 🥰😍

Bu hafta toplam harcama tutarım 172 tl

Dağılımına gelince ;

Mutfak harcaması 112.5 tl
Stok 59.5 tl

Haftaya başladığım 450 tl den artıp haftaya devreden miktar 278 tl

Tam 12 haftadır haftalık mutfak harcamasında 150 tl yi aşmıyorum :halay::rapci::sampiyon::rolleyes::KK71:

E7A88235-2035-44EC-AA5B-8C1FD8DF768D.jpeg 2AF9D971-B6D0-4D23-AC49-253CBFE920DA.jpeg
Kisin , kalan portakal ve limon kabuklarini sirke yapmak icin Böyle kavonozlara koymustum. Simdi süzdüm, temizlikte kullanmak icin, mis gibi portakal koktu heryer.

Arkadasim geldi, balkonda epey oturduk.
Hem agladi, hem anlatti.
Yazliklari yakin bir yerde. Bosaltalim, kendinizi toparlayana kadar oturun demisler. Evlenirken de teklif etmislerdi, istemediler. Simdi de bizi o ev bogar, satin diye tutturmuslar. Dunurunun ne haddineyse, o bile boyle analik babalik olmaz, cocuklara destek olun demis.
Uc tane evlat var, bir tek onlar yok ki...Ustelik biri daha okuyor.
Calisip kazanirken, onlar mi varmis yaninda...
Uc cocugunu calisip buyuturken neler cektigini ben biliyorum...
Oglan da nasil, hangi ara bu kadar bencil olmus...😖
Insaallah dik durabilirler.
Evladin mi var, derdin var dedirten bir vaka...😔

Hem agladi, hem anlatti.
Yazliklari yakin bir yerde. Bosaltalim, kendinizi toparlayana kadar oturun demisler. Evlenirken de teklif etmislerdi, istemediler. Simdi de bizi o ev bogar, satin diye tutturmuslar. Dunurunun ne haddineyse, o bile boyle analik babalik olmaz, cocuklara destek olun demis.

Büyük konuşmayım da kv kp bana evini verecek

Ben diyeceğim ki saTin bu ev boğar beni ay tövbe allahım ya coook teşekkürler allah razı olsun deyip koşa koşa oturmak varken

Selam kızlar
Mesai yoğundu, hava sıcak ötesi 45 derece
Ben de haftalık 200tl yi geçmiyorum, iyi gidiyor arada kızıma harçlık da veriyorum bu paradan
Maaşa kadar 300tl var
Patlıcan alacaktım yoktu manavda, buyıl sıkıntı varmış, biraz kızartıp buzluğa koyacaktım sabah serinliğinde,
Biraz da karnıyarık hazırlayıp hafta arası pişirecektim,
Purpplee Purpplee
Ev üstüne ev olmaz bence de, inşallah bulundukları yerde kendi düzenlerini bozmadan çalışabilsinler kısa süre içerisinde
CanTorun CanTorun geçmiş olsun dişin nasıl oldu
Arkadaşın için üzüldüm, ALLAH refaha çıkarsın, ders alınacak olaylar
Varyemez Varyemez afiyetle yensin inşaallah

Hem agladi, hem anlatti.
Büyük sözü dinleme, herşeyi biz biliriz havaları estir ,başın dara düşünce ailenin çözüm yolunu da beğenme malını mülkünü sattırmaya kalk bu ne hadsizlik yuhhh yazıklar olsun
Kız tarafına ne demeli senin de evladın var ortada sen de olaya çözüm odaklı yaklaş, sen de elini taşın altına koy ,koyamıyorsan edebini takın ,kızına söz geçir yaptıklarının yanlış olduğunu belirt
Bazı insanları hiçbir zaman anlayamayacağım😡

birikim yapmaya başlayıp da kısa orta uzun vadeli hedeflerine ulaşanlar başarı hikayeleriniz nelerdir paylaşır mısınız ?
4 ayda 25 bin tl biriktirdim. Daha önce ki birikimle araba almıştık 54 bin e sattık. 79 bin oldu. Altın birikimleri ve düğün takıları vardı. Onların da birazını bozdurduk. 250 bin e yeni yapı daire aldık 3+1. İnşallah bebeğim doğana kadar ona da birikim yapabilirim

Ocak ayında bu yıl için 20 -21 tane cumhuriyet altını hedefi koymuştum
O zaman cumhuriyet 1980 tl idi
O fiyattan düşününce en asgariyi yazmıştım 20 21 diye
Şimdi cumhuriyet altını 3100 tl olmuş

Benim ocak'tan şu ana kadar biriktirdiklerim

1 çeyrek ,1 yarım , 3 cumhuriyet ,70 gr altın

Ben şimdi hedefe ulaşabildim mi?

Tl bazında geçtim , peki ya altın bazında??? 🤣🤣🤣🤣

Büyük sözü dinleme, herşeyi biz biliriz havaları estir ,başın dara düşünce ailenin çözüm yolunu da beğenme malını mülkünü sattırmaya kalk bu ne hadsizlik yuhhh yazıklar olsun
Kız tarafına ne demeli senin de evladın var ortada sen de olaya çözüm odaklı yaklaş, sen de elini taşın altına koy ,koyamıyorsan edebini takın ,kızına söz geçir yaptıklarının yanlış olduğunu belirt
Bazı insanları hiçbir zaman anlayamayacağım😡
Anlamaya da calismamali.
Evlat iste. Atamazsin, satamazsin. Herkes isini elbet kendi bilir de, bu laflari yedirirdim.
Arkadasimdan umidim yok ama, insaallah esi dik durabilir.
Insanlar yillarca calistilar, bir kac senedir de keyif yapiyorlardi. Evlat icin feragat ediyorlar, daha fazlasi isteniyor. Goz donmesi bu olsa gerek.😖
Allah evlatla imtihan etmesin, seytana uymasinlar insaallah. 🤲

Selam kızlar
Mesai yoğundu, hava sıcak ötesi 45 derece
Ben de haftalık 200tl yi geçmiyorum, iyi gidiyor arada kızıma harçlık da veriyorum bu paradan
Maaşa kadar 300tl var
Patlıcan alacaktım yoktu manavda, buyıl sıkıntı varmış, biraz kızartıp buzluğa koyacaktım sabah serinliğinde,
Biraz da karnıyarık hazırlayıp hafta arası pişirecektim,
Purpplee Purpplee
Ev üstüne ev olmaz bence de, inşallah bulundukları yerde kendi düzenlerini bozmadan çalışabilsinler kısa süre içerisinde
CanTorun CanTorun geçmiş olsun dişin nasıl oldu
Arkadaşın için üzüldüm, ALLAH refaha çıkarsın, ders alınacak olaylar
Varyemez Varyemez afiyetle yensin inşaallah
Disimin yeri iyilesecek insaallah, sonrasinda implant tedavisi...

Gercekten ders almalik olaylar. Anayla babayla imtihan olanlar da var, evlatla imtihan daha zor olur gibime geliyor.
Arkadasim agladikca kalbim acidi. Anlattigi kadarini dinledim, sordugu kadarina cevap verdim. Allah gonullerine ferahlik versin, evlatlarina da akil fikir...🤲

Büyük konuşmayım da kv kp bana evini verecek

Ben diyeceğim ki saTin bu ev boğar beni ay tövbe allahım ya coook teşekkürler allah razı olsun deyip koşa koşa oturmak varken
Hadi gelin kiz demis, evlat nasil demis veya dedirtmis? Hata bizim hatamiz, aileme laf etmek ne haddinize diyememis. O da birlik olmus...😖
Allah gostermesin, beni baglayan evladimin durusu olur. O yikmis arkadasimi... :( :(

Hadi gelin kiz demis, evlat nasil demis veya dedirtmis? Hata bizim hatamiz, aileme laf etmek ne haddinize diyememis. O da birlik olmus...😖
Allah gostermesin, beni baglayan evladimin durusu olur. O yikmis arkadasimi... :KK43: :KK43:
Zaten bütün mesele o
El elliğini yapar asıl darbe kendi insanının yaptığı 🤨😡

Varyemez Varyemez su kadar altin alacagim diyemiyorum hic. Cok fazla artti. Ortalama ayda 3000 koysam dedim, yil sonunda 36000 olur dedim. Artik ne kadar altina tekabul ederse.
Ben de ocak ayindan itibaren 8 cumhuriyet, 1 yarim ve 5 ceyrek almisim. Allah bereket versin...🤲
Sari kizlarim benim...😍😍
Haklısın abla benim de aslında altın 1980 tl iken aylık ortalama 3000 3500 tl kenara koyarım 1 ay 1 tane , diğer ay 2 tane cumhuriyet alırım diye hesap ettim çünkü o tl ile rahatlıkla alabiliyordum
Bundan sonra dediğin gibi aylık tl bazlı hedef koymalıyım 😉

Back