Gerçekten çok can sıkıcı Allah yardımcın olsun@yesa1 gözünüz aydın Allah kaza bela vermesin. Bizim de buzdolabı bozuldudün 7-8 saatlik elektrik kesintisi oldu. Bugün soğutmadığını farkettim servis geldi. 2 gün fişini çekin bekletin dedi. Sonra gelip bakacaklarmış sıkıntı nerede diye. Kompresörde sıkıntı varsa hurdaya çıkmıştır,motoru bozulduysa 1300 lira masrafı olur dedi. Parçanın gelmesi tamiri falan 1 haftayı bulur diyor.. buzdolabı olmayınca nasıl yapıcaz bilemiyorum bosch un son çıkan modelini almıştık,10 sene oldu bu yaz.. bilinçli eskitme dedikleri şey mi yoksa elektrik kesintisine bağlı bişey mi bilemedim. Canım sıkıldı
Saglikla gelsin cennet kokulu kuzucuk...Günaydın güzel bir cuma günü olsun inşallah ☺
Dün okuldan gelince biraz dinlenip buzluk hazırlıklarına devam ettim. Dün yeşil biber ve soğan doğrayıp attım, buzluk ağzına kadar dolu ☺ daha koyacaklarım vardı aslında.. İnsanlar neden deep freezer alıyor şimdi anladım valla.
Bebeğimizin beşiğini internetten satın aldık, gelmesini bekliyoruzbugün de dolabını alacağız. Ev yavaş yavaş düzene giriyor gibi çok şükür
Teşekkür ederim,valla bişey demediler belki götürürken söylerlerBiz de buzdolabindan cok magduriyet yasadik. Bosch servisi emaneten bir dolap vermisti. Bekleme suresince onu kullanmistik...
Umarim en kisa surede sorununuz cozulur...
Gunaydin hanimlar...
Butun olumlamalarimi yaptim ve gune sevgimle, enerjimle hazirim...
Allah kabul etsin, yiyeceklere şifa olsun inşallah. Ben yarın yapmayı düşünüyorum yeğenlerim yarın izin günleri evde olurlar.aşureler pişti mi, pişiyor mu arkadaşlar... :)
bu aşure olayı da ilginç, Ramazan ı şerifte güllaç neyse, muharrem ayında da aşure o... :) insanın canı çekiyor... :)
bizde pişiyor bugün, akşama ziyafet var... :)
Kapıcımizin karısı korona olmuş atlatmış, yakınmiza kadar geldio olumlamalardan ve enerjiden ben de istiyorum abla, lütfeeen… :)
doktor arkadaşlardan gelen bilgiler çok ürkütücü.... sözde tedbir alıyoruz ama, işte, markette vs her yerdeyiz.... Rabbim korusun...
Cuma nın hayrı, bereketi hepimizin üzerine olsun... amin...
Kapıcımizin karısı korona olmuş atlatmış, yakınmiza kadar geldi
Aaaaa izleme bence o filmi..ben hiç izlemedim ama şu anki psikolojiye hiç iyi gelmezartık her yerde...
şu an "salgın" isimli bir film izliyorum ofiste... nedense çok tanıdık geldi...
Aaaaa izleme bence o filmi..ben hiç izlemedim ama şu anki psikolojiye hiç iyi gelmez
Ooo belli oluyor canım enerji saciyorsunMerhabalarrrrrrrr pikniğimizi de yaptık geldik çok güzel bir gündü , çok keyifli vakit geçirdik
Nasip olursa yarın pişirmeyi düşünüyorumaşureler pişti mi, pişiyor mu arkadaşlar... :)
bu aşure olayı da ilginç, Ramazan ı şerifte güllaç neyse, muharrem ayında da aşure o... :) insanın canı çekiyor... :)
bizde pişiyor bugün, akşama ziyafet var... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?