• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selam kızlar,
Kardeşim yeni eve taşındı, bir kısım eşyaları yeniledi, Dün gelmişti salon takımı, sabah erken oraya gittim dip köşe sil, süpür yaptım ,balkonları yıkadım, birkaç koli açıp, yatak altlarını yerleştirdim, çook sıcak ve nemli hava var, tişört değişip, güneşte kurutuyordum sürekli,
Manava uğradım salatalık, domates, elma armut 10tl harcadım,
Aşure günü gusül almak ufak tefek hastalıklardan korunmak için tavsiye ediliyor diye duymuştum,
Akşam namazı kıldım,
Boğucu bir hava var klimayi açtım uzun oturuyorum
Yemek yapmadım, kızım ders çıkışı yitip gelmiş, ben de kardeşimden yok geldim, eşim nöbette

Selam kızlar,
Kardeşim yeni eve taşındı, bir kısım eşyaları yeniledi, Dün gelmişti salon takımı, sabah erken oraya gittim dip köşe sil, süpür yaptım ,balkonları yıkadım, birkaç koli açıp, yatak altlarını yerleştirdim, çook sıcak ve nemli hava var, tişört değişip, güneşte kurutuyordum sürekli,
Aşure günü gusül almak ufak tefek hastalıklardan korunmak için tavsiye ediliyor diye duymuştum,
Akşam namazı kıldım,
Yemek yapmadım, kızım ders çıkışı yitip gelmiş, ben de kardeşimden yok geldim, eşim nöbette
Yeni evi ve de eşyaları hayırlı olsun ,güle güle otursun
Evet aşure günü gusül almanın faziletlerini okumuştum
Allah namazını kabul etsin canım
Benim oğlanlar da bugün ev dışında takılacaklar
Ben de aşure ile doydum bugün de böyle olsun😍

Annem bana bugün 6 -7 kilo domates alışvermiş sağolsun Allah razı olsun kesesine bereket.
Kendim de birkaç kilo domates almıştım

Yarın da onlarla oyalanarım nasipse
Birazını balkonda kurutmayı ,bir kısmını da rondodan geçirip bardaklara koyup dondurup ,poşetlemeyi düşünüyorum

Bugün evde hemen hemen hiç ihtiyaç olmayan ama zaman içerisinde olma ihtimali olan ürünleri aldım
71.45 tl harcadım
Bu haftayı da bu şekilde kapatmış oldum

Bu hafta mutfak harcamasına 145 .67 tl
Stok için 21.80 tl
Kış hazırlığı için 12.20 tl

Harcadım

Toplam harcanan 179.67 tl

Selam kızlar,
Akşam namazı kıldıom,
Kardeşinizin evi ve eşyaları hayırlı olsun Allah güzel günlerde sevdikleriyle otursun inşallah. Sizinde elinize emeğinize sağlık. Aşure günü alınan yiyecekler bir yıl bereket getirir deniyor, gusül abdesti faziletlerini bende okudum.

Bugün evde hemen hemen hiç ihtiyaç olmayan ama zaman içerisinde olma ihtimali olan ürünleri aldım
71.45 tl harcadım

Stok için 21.80 tl

Harcadım

Bereketli olsun sağlıkla yiyin inşallah ben kalem kalem haftalık aylık dikkat edemiyorum güzel bu şekilde değerlendirmek şimdi isyerinden yemek kartına geçiyoruz gerçi aylık ne almışım daha net anlaşılır

Bereketli olsun sağlıkla yiyin inşallah ben kalem kalem haftalık aylık dikkat edemiyorum güzel bu şekilde değerlendirmek şimdi isyerinden yemek kartına geçiyoruz gerçi aylık ne almışım daha net anlaşılır
Amin Allah razı olsun canım
Ben defter tutuyorum
Haftalık aldıklarımı 3 kategoride değerlendiriyorum ve de haftalık rapor tutuyorum.

Mutlu pazarlar hanimlar.
Dun asure gunu sebebiyle sanal marketten eve haftalik, dayi oglunun evine de toplu alisveris yaptim. Haftalik eline 100 tl gibi bir para geciyormus. Artik herkes kendi derdine dustu...WP'dan yazdim ama, Allah yardimcisi olsun deyip gectiler.
Herkesin kendi coluk cocugu var, daha ne yapsinlar. Kac ay destek oldular zaten...
Ben de ancak senede iki kere temel gida ve temizlik maddeleri alabilirim. Elim ererse de arada kahvaltilik turu...
Daha bunun faturalari, pazari, cocuklarinin masraflari var...

Boyle dusununce bir kurus keyfime harcayamiyorum, sucluluk duyuyorum...
Nereye kadar?
Elden gelen ogun olmaz, o da vaktinde gelmez... 😔

20200830_122806.jpg

Domatesleri dilimleyip tuzladım bıraktım balkona
Bu sene ilk defa patlıcan ve fasulyeden sonra domatesi de deniyorum 🤭

71.45 tl harcadım

Stok için 21.80 tl

Harcadım

Hic ihtiyac olmayan ama zaman icinde olma ihtimali olan urunleri cok merak ettim...🤭

Back