• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kizimin ogretmen arkadaslarindan biri dun kendini iyi hissetmeyince, bugun zumre toplantisina katilmamis. Eklem ve kas agrilari varmis, covid19 suphesiyle test yapmislar. Yarin sonuclanacakmis...
Insaallah sonuc negatiftir. Yoksa butun okul temasta oldugu icin karantinaya alinir herhalde...🙄
Geçmiş olsun Allah hepimizi korusun 😔

Gelir gider durumuma bakarsak eğer: eşim bu ay rapor aldı bir hafta kadar onun maaşı ve yemek fişi yatar maaşı 2800 TL yatarsa 300 TL de fişi yatar onunla market alışverişi yaparız. Benimde 4000 TL yattı. Toplam 6800 TL gelir diyelim.
1800 TL kredi ödemesi
700 TL kreş ödemesi
2000 TL kalan dolap ödemesi
500 TL faturalar ve aidat diyelim
Toplam 5000 TL ödeme.
Bize 1800 TL kalıyor. Bir de kartta 300 TL si ile kızıma bez, ıslak Mendil belki bir kaç ihtiyaç alınır.
Çok şükür.
Kredi ödemesi diye yazdığım kalemin 850 TL si altınları aldığım kredi. O zaten birikim benim için:)
Tahminime göre önümüzdeki 4-5 maaşta kızımın odasını ve robot süpürge isteğimi yerine getiririm . Onlar tamamlanır ve Allah uzun ömür verirse devamında biraz Birikim yapabilirim inşallah.
Allah bereket versin.1800 un 800 u harçlık olsa 1000 birikim olabilir gibi

Niye o kadar az acaba

Benim bes ikiye ayrılmış durumda yarısı altın yarısı dis borclar

7100 ben yatırmışım

11400 olmuş (birazı devlet birazı benim yatirimlar)

Allah izin verirse 2043 te bitiyor

Oğlum o zaman 25.5 yaşında olacak

Not aylık ödemem 200 tl öncesinde daha da azdı 180 150 100 vs vs

Not 2016 da başlamışım

Selam kızlar

Bu mesajı güncellemeye geldim

7100 ben yatırmışım 13500 olmuş devlet katkısı ile beraber:) öncelikle buna sevindim (devlet katkısı hariç bakmışım ben:)

Sonraaaaa

Araba bulduk 36 ya alacağız inşallah sonra sigorta bakim vs vs biraz daha gider.

Kenarda 2 bin kalacak sadece :)

Ama maaslar yatmasına az kaldı

Ben yine de sıfırdan birikim başlıyor diyebilirim

1 eylül 2020 - 31 aralık 2020 arası 4 aylık hedefim 10 bin (aslında çok zor ama hayırlısı bakalım:)

Bizde güncel durumlar bunlar

An itibariyle evdeki en zengin 2.5 yaşındaki oğlum hahahaah:)

Selam kızlar

7100 ben yatırmışım 13500 olmuş devlet katkısı ile beraber:) öncelikle buna sevindim (devlet katkısı hariç bakmışım ben:)

Sonraaaaa

Araba bulduk 36 ya alacağız inşallah sonra sigorta bakim vs vs biraz daha gider.

1 eylül 2020 - 31 aralık 2020 arası 4 aylık hedefim 10 bin (aslında çok zor ama hayırlısı bakalım:)

Arabanız hayırlı uğurlu olsun Allah gülerek binmeyi nasip etsin.
Bes katlanarak devam etsin.
Delikanlı hep zengin maşallah canım bilinçli ailesi var. 😘

Selam kızlar

Sonraaaaa

Kasasız belasız kullanmak nasip olsun canım 🥰

Patlıcanları uzun dilimleyip kızarttım 2 yemeklik oldu bize göre misafir olursa tek yemeklik olur, 2 yemeklik daha yapmak istiyorum,
Yenmeyen havuç, yeşil soğan vardı, doğradım buzluğa, 2 domatesi yuvarlak, iki domatesi uzun dilimleyip poşetledim
Kırmızı biberleri tüm şekilde buzluğa
Kendim için az patlıcan, biber havuç kızarttım yedim, kızıma mücver yaptım yedi
Meyve olarak biraz üzüm ve muz var
Dolap temizliği yapmış oldum domates, salatalık, marul, limon ve büyükce 1 kabak var dolapta

Geçen hafta salı günü dizdiğim biberler de kurudular
20200827_195547.jpg

Patlıcanları uzun dilimleyip kızarttım 2 yemeklik oldu bize göre misafir olursa tek yemeklik olur, 2 yemeklik daha yapmak istiyorum,
Yenmeyen havuç, yeşil soğan vardı, doğradım buzluğa, 2 domatesi yuvarlak, iki domatesi uzun dilimleyip poşetledim
Kırmızı biberleri tüm şekilde buzluğa
Kendim için az patlıcan, biber havuç kızarttım yedim, kızıma mücver yaptım yedi
Meyve olarak biraz üzüm ve muz var
Dolap temizliği yapmış oldum domates, salatalık, marul, limon ve büyükce 1 kabak var dolapta
Ellerine sağlık canım, kışın eline yapışır.

Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. Penye kıyafetime sakız yapıştı 2-3- kere yıkadım çıkmadı. Buz kalıplarında beklettim yine çıkmadı başka bir yöntemi varmı yardımcı olursanız sevinirim.

Back