• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Patlıcanları uzun dilimleyip kızarttım 2 yemeklik oldu bize göre misafir olursa tek yemeklik olur, 2 yemeklik daha yapmak istiyorum,
Yenmeyen havuç, yeşil soğan vardı, doğradım buzluğa, 2 domatesi yuvarlak, iki domatesi uzun dilimleyip poşetledim
Kırmızı biberleri tüm şekilde buzluğa
Kendim için az patlıcan, biber havuç kızarttım yedim, kızıma mücver yaptım yedi
Meyve olarak biraz üzüm ve muz var
Dolap temizliği yapmış oldum domates, salatalık, marul, limon ve büyükce 1 kabak var dolapta
Eline sağlık ☺️

Patlıcanları uzun dilimleyip kızarttım 2 yemeklik oldu bize göre misafir olursa tek yemeklik olur, 2 yemeklik daha yapmak istiyorum,
Yenmeyen havuç, yeşil soğan vardı, doğradım buzluğa, 2 domatesi yuvarlak, iki domatesi uzun dilimleyip poşetledim
Kırmızı biberleri tüm şekilde buzluğa
Kendim için az patlıcan, biber havuç kızarttım yedim, kızıma mücver yaptım yedi
Meyve olarak biraz üzüm ve muz var
Dolap temizliği yapmış oldum domates, salatalık, marul, limon ve büyükce 1 kabak var dolapta
Ellerine sağlık canım güle güle yiyin 😍

Yarın arkadaşlarla seminerimizi mesire alanında yapacağız
Adaylığı kaldırılan öğretmenler bize piknik ziyafeti çekecekler 🤭

Yarın arkadaşlarla seminerimizi mesire alanında yapacağız
Adaylığı kaldırılan öğretmenler bize piknik ziyafeti çekecekler 🤭
Ovvvv virüs için çok tehlikeli ama ya bol temaslı olur birlikte yemeler.. Allah korusun 🤲

yesa yesa gözünüz aydın Allah kaza bela vermesin. Bizim de buzdolabı bozuldu 😣dün 7-8 saatlik elektrik kesintisi oldu. Bugün soğutmadığını farkettim servis geldi. 2 gün fişini çekin bekletin dedi. Sonra gelip bakacaklarmış sıkıntı nerede diye. Kompresörde sıkıntı varsa hurdaya çıkmıştır,motoru bozulduysa 1300 lira masrafı olur dedi. Parçanın gelmesi tamiri falan 1 haftayı bulur diyor.. buzdolabı olmayınca nasıl yapıcaz bilemiyorum 🤯 bosch un son çıkan modelini almıştık,10 sene oldu bu yaz.. bilinçli eskitme dedikleri şey mi yoksa elektrik kesintisine bağlı bişey mi bilemedim. Canım sıkıldı

yesa yesa gözünüz aydın Allah kaza bela vermesin. Bizim de buzdolabı bozuldu 😣dün 7-8 saatlik elektrik kesintisi oldu. Bugün soğutmadığını farkettim servis geldi. 2 gün fişini çekin bekletin dedi. Sonra gelip bakacaklarmış sıkıntı nerede diye. Kompresörde sıkıntı varsa hurdaya çıkmıştır,motoru bozulduysa 1300 lira masrafı olur dedi. Parçanın gelmesi tamiri falan 1 haftayı bulur diyor.. buzdolabı olmayınca nasıl yapıcaz bilemiyorum 🤯 bosch un son çıkan modelini almıştık,10 sene oldu bu yaz.. bilinçli eskitme dedikleri şey mi yoksa elektrik kesintisine bağlı bişey mi bilemedim. Canım sıkıldı
Biz de buzdolabindan cok magduriyet yasadik. Bosch servisi emaneten bir dolap vermisti. Bekleme suresince onu kullanmistik...

Umarim en kisa surede sorununuz cozulur... :KK66:

Back