• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

@yesa1 gözünüz aydın Allah kaza bela vermesin. Bizim de buzdolabı bozuldu 😣dün 7-8 saatlik elektrik kesintisi oldu. Bugün soğutmadığını farkettim servis geldi. 2 gün fişini çekin bekletin dedi. Sonra gelip bakacaklarmış sıkıntı nerede diye. Kompresörde sıkıntı varsa hurdaya çıkmıştır,motoru bozulduysa 1300 lira masrafı olur dedi. Parçanın gelmesi tamiri falan 1 haftayı bulur diyor.. buzdolabı olmayınca nasıl yapıcaz bilemiyorum 🤯 bosch un son çıkan modelini almıştık,10 sene oldu bu yaz.. bilinçli eskitme dedikleri şey mi yoksa elektrik kesintisine bağlı bişey mi bilemedim. Canım sıkıldı
Gerçekten çok can sıkıcı Allah yardımcın olsun
Maddi ve manevi hasarsız bir şekilde bu süreci geride bırakmanı diliyorum canım

Günaydın güzel bir cuma günü olsun inşallah ☺️🧡
Dün okuldan gelince biraz dinlenip buzluk hazırlıklarına devam ettim. Dün yeşil biber ve soğan doğrayıp attım, buzluk ağzına kadar dolu ☺️ daha koyacaklarım vardı aslında.. İnsanlar neden deep freezer alıyor şimdi anladım valla.
Bebeğimizin beşiğini internetten satın aldık, gelmesini bekliyoruz 🥰 bugün de dolabını alacağız. Ev yavaş yavaş düzene giriyor gibi çok şükür 🙏

Günaydın güzel bir cuma günü olsun inşallah ☺🧡
Dün okuldan gelince biraz dinlenip buzluk hazırlıklarına devam ettim. Dün yeşil biber ve soğan doğrayıp attım, buzluk ağzına kadar dolu ☺ daha koyacaklarım vardı aslında.. İnsanlar neden deep freezer alıyor şimdi anladım valla.
Bebeğimizin beşiğini internetten satın aldık, gelmesini bekliyoruz 🥰 bugün de dolabını alacağız. Ev yavaş yavaş düzene giriyor gibi çok şükür 🙏
Saglikla gelsin cennet kokulu kuzucuk...🤲🥰

Gunaydin hanimlar...
Butun olumlamalarimi yaptim ve gune sevgimle, enerjimle hazirim...🥰

o olumlamalardan ve enerjiden ben de istiyorum abla, lütfeeen… :)

doktor arkadaşlardan gelen bilgiler çok ürkütücü.... sözde tedbir alıyoruz ama, işte, markette vs her yerdeyiz.... Rabbim korusun...

Cuma nın hayrı, bereketi hepimizin üzerine olsun... amin...

aşureler pişti mi, pişiyor mu arkadaşlar... :)

bu aşure olayı da ilginç, Ramazan ı şerifte güllaç neyse, muharrem ayında da aşure o... :) insanın canı çekiyor... :)

bizde pişiyor bugün, akşama ziyafet var... :)
Allah kabul etsin, yiyeceklere şifa olsun inşallah. Ben yarın yapmayı düşünüyorum yeğenlerim yarın izin günleri evde olurlar.

o olumlamalardan ve enerjiden ben de istiyorum abla, lütfeeen… :)

doktor arkadaşlardan gelen bilgiler çok ürkütücü.... sözde tedbir alıyoruz ama, işte, markette vs her yerdeyiz.... Rabbim korusun...

Cuma nın hayrı, bereketi hepimizin üzerine olsun... amin...
Kapıcımizin karısı korona olmuş atlatmış, yakınmiza kadar geldi 🙄

aşureler pişti mi, pişiyor mu arkadaşlar... :)

bu aşure olayı da ilginç, Ramazan ı şerifte güllaç neyse, muharrem ayında da aşure o... :) insanın canı çekiyor... :)

bizde pişiyor bugün, akşama ziyafet var... :)
Nasip olursa yarın pişirmeyi düşünüyorum 😀

Back