- 6 Ağustos 2010
- 39.447
- 70.013
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canımAllah kabul etsin,
Afiyet olsun :)
Gidelim lütfenÜç haftalık uzaktan eğitim sürecinde okula gidilecek mi arkadaşlar ? Biz gideceğiz ama geleceksin demeyen idareciler de varmış
Sizin müdür ne dedi bu konuda peki ?Gidelim lütfen
Belli olmamakla birlikte büyük ihtimal gideceğizSizin müdür ne dedi bu konuda peki ?
Okul ortamında canlı ders verilecekMerhaba hanımlar.. henüz kesin bişey yok diye biliyorum ben. Hem 3 hafta mesleki eğitim semineri olacak diyorlar hem de canlı dersler.. seminerdeyken nasıl canlı ders yapılabilir
Hocam okulların kaçında buna uygun sistem var ki.. bize hiç bişey belli değil denildiOkul ortamında canlı ders verilecek
Hocam herkes kendi laptopunu götürüp bir sınıfa girip canlı ders anlatır diye yorumladıkHocam okulların kaçında buna uygun sistem var ki.. bize hiç bişey belli değil denildi
Hayırlısı olur inşHocam herkes kendi laptopunu götürüp bir sınıfa girip canlı ders anlatır diye yorumladık
Tabi okulun internet alt yapısı bunu kaldırır mı ?Hayırlısı olur inş
Ben de okulda canlı ders yapılacak diye biliyorumHocam okulların kaçında buna uygun sistem var ki.. bize hiç bişey belli değil denildi
Aynen.. muhtemelen okul müdürleri duruma göre ayarlama yaparlar.. inş yani. Benim okul merkezde ama kenar mahalle,interneti sağlıksız,tlfumun internetini bağlarım öyle olursa.Tabi okulun internet alt yapısı bunu kaldırır mı ?
Biz de bütün zümreler sirasiyla geleceklermis okula.Ornegin pazartesi birler ,salı ikiler, .gibiTabi okulun internet alt yapısı bunu kaldırır mı ?