Amin amin Allahım sen bu mümin müslüman kullarını hep güldürGüldürdün beni Allah da seni güldürsün Evet dönemsel bence de ve dönemsel olduğunu dusunmek rahatlatiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin Allahım sen bu mümin müslüman kullarını hep güldürGüldürdün beni Allah da seni güldürsün Evet dönemsel bence de ve dönemsel olduğunu dusunmek rahatlatiyor
Allah razı olsun ablacımVaryemez anne yeterince ilgili bir anne olunca, o adamciklardan cocuklar cok etkilenmiyor.
Tanidigim kadariyla sen de cok guzel bir annesin.
Aslan gibi iki evlat yetistiriyorsun, masallah. Hem aslanlarina, hem sana...
Öyle mi arkadaşlar hayırlı olsun yazınca yeni ev zannettim o da olur inşallah.canim biz kiradan kiraya geciyoruz, ev bizim degil yani, ama burda ev bulmak cok zor olunca, mucuze gibi birsey oldu. 1 yildir ev ariyorduk.
Sen satilik ariyordun di mi? Insallah gönlüne göre bir yer bulursun
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versinMerhaba arkadaşlar bu süredir yazamadım alese girdim o günden beri de yüksek lisans mülakatı için soluksuz ders çalışıyorum
Gecen haftanin haftalık harcligindna 250 lira arttı hemen altın yatırdım
Bu hafta cumalari çekiyorum haftalık parayı pazara gittik peynir kaşar yumurta yoğurt süt sucuk calgon falan bitmişti market pazar derken 300 lira gidiverdi kaldı 200 bu hafta onunla ancak dayanirirz gibi cumaya
Bende durumlar böyle
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinİyi akşamlar kızlar. Kaç gündür kızım hastaydı. Bademcik leri enfeksiyon kapmisti. İki akşam önce çok kustu, şu içse atıyordu. Acil e götürdük iki serum yapıldı. Çok şükür iyi geldi serumlar. Gece 3 te eve döndük. Sonraki gün yani dün iştahı hiç yoktu. Sadeve emdi. Akşam da bir kere kustu. Ama şükür bugün daha iyi. Akşama kadar yine birşey yediremedim. Ama akşam biraz pilav, ayran yedi. Az da tatlı yedi. Uyumdan da yarım bardak da süt içti. Rabbim çocuklarımıza sağlık versin. Çok zor yaa.
Allah razı olsun. Şükür geçiyor..Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım,Allah evlatlarımizi korusunAllah razı olsun. Şükür geçiyor..
Teklif ettiyse yapabilecek gücü varsa götür bence de canım biz onlara onlar bize destek olacak ki hayat guzellessn.KV malzemelerinizi alın getirin de sizin için içli köfte yapayım dedi. Dondurucuya atarsınız tam gün çalışıyorsun pratik ve seçenek olur dedi. Her yıl bu teklifi yapıyor Allah var. Ama hiç götürmedim. Sanır bu hafta alırım koymamı, soğan ve bulgurunu ve götürürüm. Hem onlar için bir akşam yemeği olur hem dondurucuya atmak için fazlaca yapar bize.
evet okumusdum, bencede iyiki erteledin. Daha iyisini bulursun insallahÖyle mi arkadaşlar hayırlı olsun yazınca yeni ev zannettim o da olur inşallah.
Ev arıyordum buldum fakat bazı sebeplerden dolayı erteledim ev işini.
Amin teşekkürlerKolay gelsin Allah zihin açıklığı versin
Çok geçmiş olsun onlar hasta olunca çok zor iluyir gerçekten rabbim tez zamanda şifa versinİyi akşamlar kızlar. Kaç gündür kızım hastaydı. Bademcik leri enfeksiyon kapmisti. İki akşam önce çok kustu, şu içse atıyordu. Acil e götürdük iki serum yapıldı. Çok şükür iyi geldi serumlar. Gece 3 te eve döndük. Sonraki gün yani dün iştahı hiç yoktu. Sadeve emdi. Akşam da bir kere kustu. Ama şükür bugün daha iyi. Akşama kadar yine birşey yediremedim. Ama akşam biraz pilav, ayran yedi. Az da tatlı yedi. Uyumdan da yarım bardak da süt içti. Rabbim çocuklarımıza sağlık versin. Çok zor yaa.
Amin canım inşallahevet okumusdum, bencede iyiki erteledin. Daha iyisini bulursun insallah
Canim, tarhanayi eksi seviyorsan uzun mayalarsin, tatli istiyorsan daha az. Biz gecen sene 3 ya da 4 gün olmasi lazim Öyle21 gün mü
Malzemeler aynı ama nohut koydum ön mayalamayi yapmadım tarifte o yoktu,ben kivamdan emin olamadım ,kıvamı nasıl olacak tam olarak,netten baktiklarim kaşıkları
karıştırılan ele yapışan kıvamda benimki de öyle,doğru mu acaba yoksa daha un eklemeli miyim