Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HarikaYarin icin nohut islattim. Ne zamandir canim istiyordu.
Sabah kizim 9.15 gibi cikar, ben de yarim saat once orda olurum. O hazirlanirken kahve yaparim, beraber iceriz...Yakin olmanin faydalari. Uzak olsak zorlanirdik, 3-5 dakikada ordayim...
Uzuuunca yillar ayri kaldiktan sonra, Allah mukafat olarak boylesini nasip etti...Akşam yemeğini dışardan söyledik kızlar için, döner istediler, ben ve eşim dolaptakilerden yedik, Yarına ALLAH kerim...
Bime gitmeyi düşünüyorum yarın, katalog ilgimi çekti
CanTorun ,kendimi gördüm, hayalim evlatlarımla yakın olup destek olabilmek
Ah canım bir de çocukları düşün o heyecanı bir süre yasayamayacaklarŞu saatte okula gidesim var
Saat 09:30 başlıyor
İçim kıpır kıpır
En iyisi kahvaltımı yapayım evden çıkayım pazara bari uğrayayım vakit geçsin
Günaydin, insanin normal rutinlerine dönmesi ne kiymetli degil mi? Ilk pandemi yüzünden evde kaldigimiz dönemde, aniden herseyi biraktik. Her gün gidilen kres, düzenli kizimin randevulari( haftsda iki kez) sonra her gün cikilan park. Ilk bi durunca , ne cok yoruluyormusuz her gün mutlaka bir Sey var yapilacak. Tabi durup dinlenince aslinda Bu kosturmacalarin bize iyi geldigini anlamis olduk. Insallsh biter bu illet. Allah sonumuzu hayr etsin..,Şu saatte okula gidesim var
Saat 09:30 başlıyor
İçim kıpır kıpır
En iyisi kahvaltımı yapayım evden çıkayım pazara bari uğrayayım vakit geçsin
Kolay gelsin canımEvde olunca temizlik hiç bitmiyor, çamaşır zaten bitmiyor, ütüyü saymıyorum bile
Eşim arkadaşının yerine nöbet tutmak için rızamı istedi, eve gelip üzerini değişecekmiş, yemek hazır olursa yer gider, ona göre yapmalıyım