• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yarin icin nohut islattim. Ne zamandir canim istiyordu. 😋
Sabah kizim 9.15 gibi cikar, ben de yarim saat once orda olurum. O hazirlanirken kahve yaparim, beraber iceriz...Yakin olmanin faydalari. Uzak olsak zorlanirdik, 3-5 dakikada ordayim...🙂
Harika
Allah razı olsun abla senden, benim kuzulara da annem bakmıştı
Ana gibi yar olmaz ahhh ahhh 🥰😍

20200824_200324.jpg
20200824_194357.jpg
20200824_190644.jpg
20200824_190320.jpg

Bugünkü yemeğim görüntü olarak hoşuma gitti paylaşmak istedim 🙂

Akşam yemeğini dışardan söyledik kızlar için, döner istediler, ben ve eşim dolaptakilerden yedik, Yarına ALLAH kerim...
Bime gitmeyi düşünüyorum yarın, katalog ilgimi çekti
CanTorun CanTorun ,kendimi gördüm, hayalim evlatlarımla yakın olup destek olabilmek
Uzuuunca yillar ayri kaldiktan sonra, Allah mukafat olarak boylesini nasip etti...🤲🥰

Şu saatte okula gidesim var 🤭
Saat 09:30 başlıyor
İçim kıpır kıpır
En iyisi kahvaltımı yapayım evden çıkayım pazara bari uğrayayım vakit geçsin 😂😂😂
Ah canım bir de çocukları düşün o heyecanı bir süre yasayamayacaklar 😔
Ben de 11.00 i bekliyorum iyi ki hatırlattın öncesinde pazara gideyim konservelik malzeme alayım

In
Şu saatte okula gidesim var 🤭
Saat 09:30 başlıyor
İçim kıpır kıpır
En iyisi kahvaltımı yapayım evden çıkayım pazara bari uğrayayım vakit geçsin 😂😂😂
Günaydin🤗, insanin normal rutinlerine dönmesi ne kiymetli degil mi? Ilk pandemi yüzünden evde kaldigimiz dönemde, aniden herseyi biraktik. Her gün gidilen kres, düzenli kizimin randevulari( haftsda iki kez) sonra her gün cikilan park. Ilk bi durunca , ne cok yoruluyormusuz her gün mutlaka bir Sey var yapilacak. Tabi durup dinlenince aslinda Bu kosturmacalarin bize iyi geldigini anlamis olduk. Insallsh biter bu illet. Allah sonumuzu hayr etsin..,
Bu arada haftaya harcamasiz basladim.
Dün tiramusu yaptim.
Evde kabak havuc vardi, sebzeli bulgur pilavi yaptim. Yanina mercimek corba ve tavuk.

Evde olunca temizlik hiç bitmiyor, çamaşır zaten bitmiyor, ütüyü saymıyorum bile
Eşim arkadaşının yerine nöbet tutmak için rızamı istedi, eve gelip üzerini değişecekmiş, yemek hazır olursa yer gider, ona göre yapmalıyım

Evde olunca temizlik hiç bitmiyor, çamaşır zaten bitmiyor, ütüyü saymıyorum bile
Eşim arkadaşının yerine nöbet tutmak için rızamı istedi, eve gelip üzerini değişecekmiş, yemek hazır olursa yer gider, ona göre yapmalıyım
Kolay gelsin canım
Evde işleyene iş çok bitmiyor bitmiyor bir türlü

Sabah arkadaş kahvaltı yapıyor muyuz deyince hemen yumurta, patates haşlamaya koyuldum
Tahin pekmez karıştır ,peynir,domates yıka poşetle derken evden doğru okula gittim
Pazar işi yalan oldu 🤭
Pazardan bu hafta alınacak acil birşeyim yoktu
Evde yeterince meyve sebze var
Eksileni çok gerekli olursa A101, yan bakkalın manav reyonu ya da mahalleye kurulan manav tezgahından takviye ederim 😀

Back