Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah daha büyük dert vermesin uykudan uyanacak kadar sağlık olsun bizim beşik hep yatak odasında,ev 3+1 ama odalar küçük yatak odası takımını aynı odaya sigdiramadik bile ayrı odalarda yatak dolap filan daha geniş eviniz de olur inşallahGünaydın..
Bugün seminerlerimiz başlıyor o kadar mutluyum ki ☺
Evde duramıyorum artık..
Bebeğimize oda yapmıyoruz, beşiğini de yatak odamıza koyacağız. Evim 2+1 ve küçük sığmaya çalışıyoruz.. Aylardır satamadığım bir iki parça eşya yüzünden sıkışmak zorunda kalıyorum.. Dün gece uykumdan uyandım bunları düşünmekten neyi nasıl koyarım naparım diye.. Demek oda yapıyor olsak hiç şansımız yokmuş..
Biz hiç okul binasına girmedik bahcede toplantı yaptık oralarda takıldık.Merhaba hanımlar okula gittik geldik çok güzel bir gündü
Toplantı da yaptık öncesinde kahvaltı da...
yumurta , peynir ,zeytin, çilek reçeli ,göçmen sosu ve de 2 pide götürdüm
Arkadaşın biri de patates haşlaması, bal ,reçel getirmiş
Okulumuzun bahçesinden de domates ,biber ,acur derken
Mis gibi çayımızın eşliğinde yedik içtik
Okulu çok özledik artık hiç kapanmadan devam etsin
Bizim de öyle, yatak odası gardrobumuz küçük odada duruyor. Şimdiye kadar giyinme odası gibi kullandık orayı. Sığmıyor yatak odasına. Şimdi bebeğin dolabı gelecek, orada kütüphane berjer vs de var hepsi sıkışıyor.. Berjerlerim satışta aslında ama satılmadı henüz onlar satılırsa çok ferahlıcam yer anlamında. İnşallah daha geniş bir evimiz olur bir gün. Buna da şükürAllah daha büyük dert vermesin uykudan uyanacak kadar sağlık olsun bizim beşik hep yatak odasında,ev 3+1 ama odalar küçük yatak odası takımını aynı odaya sigdiramadik bile ayrı odalarda yatak dolap filan daha geniş eviniz de olur inşallah
Evet ben de aynı şeyleri düşündüm. Belirsiz her şeySeminerden geldim çok tuhaf ya,bitsin gitsin bu virüs illeti ne yapacağımiz belli değil ne olacağımız belli değil
Eve gelince akşamdan ıslattıgim nohutu koydum düdükluye pişmesine az kaldı salata yapayım ayran da var yeriz oglusla.Cok acıktım.
Halıları yıkamaya vermiştim onlar da geldiler şimdi ama üzerlerindeki keçeli kalem çizgileri çıkmamış öyle söyledi halıcı, bakmadım daha.Oglusa bu hafta boyunca tuvalet eğitimi vermeyi deneyeceğim sermeyecegim halıları o sebeple.Kaka yaptıktan sonra kaka diyor hazır sanırım
Oh ne güzel okurken içim açıldı valla.Merhaba hanımlar okula gittik geldik çok güzel bir gündü
Toplantı da yaptık öncesinde kahvaltı da...
yumurta , peynir ,zeytin, çilek reçeli ,göçmen sosu ve de 2 pide götürdüm
Arkadaşın biri de patates haşlaması, bal ,reçel getirmiş
Okulumuzun bahçesinden de domates ,biber ,acur derken
Mis gibi çayımızın eşliğinde yedik içtik
Okulu çok özledik artık hiç kapanmadan devam etsin
İnşallahEvime döndüm...
Torunumun c.ici egitimi saat 10.10 da basladi, 14.40 gibi bitti. Elbette yuzyuze egitimin yerini tutmaz ama ogretmenleri cok gayretli buldum.
Tez zamanda okullar acilsin insaallah.
Kizim kurslara basvurmus, hayirlisi olsun.
Bakalim neler olacak, yasayip gorelim...
Teşekkür ederim inşallahBizim de öyle, yatak odası gardrobumuz küçük odada duruyor. Şimdiye kadar giyinme odası gibi kullandık orayı. Sığmıyor yatak odasına. Şimdi bebeğin dolabı gelecek, orada kütüphane berjer vs de var hepsi sıkışıyor.. Berjerlerim satışta aslında ama satılmadı henüz onlar satılırsa çok ferahlıcam yer anlamında. İnşallah daha geniş bir evimiz olur bir gün. Buna da şükür ❤
Evet ben de aynı şeyleri düşündüm. Belirsiz her şey
Kolay gelsin inşallah kolayca tamamlarsınız eğitimi
Oh ne güzel okurken içim açıldı valla.
Ben de hiç kapanmasın istiyorum
Ikisi de ogretmen...İnşallah
Kızınızla damadıniz ne iş yapıyorlar