• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım

sizin tarhana da güzel oluyor, biz döğme ve yoğurtla yapıyoruz. Maraş tarhanası var cips gibi incecik @ Salty hangi tarhanadan yapıyor aceba.
Biraz cips yapacağım kısmetse biraz çorbalık,ben cips olanı sevmiyorum ama belki ufaklık yer diye yapmak istiyorum

21 gün mü 🙁🙁

Malzemeler aynı ama nohut koydum ön mayalamayi yapmadım tarifte o yoktu,ben kivamdan emin olamadım ,kıvamı nasıl olacak tam olarak,netten baktiklarim kaşıkları karıştırılan ele yapışan kıvamda benimki de öyle,doğru mu acaba yoksa daha un eklemeli miyim
Bana nedense sinop diyecekmişsin gibi geldi

Belkide😔çocuk cidden kendisine sevgiyle yaklasani hissediyor ve görünce direkt gülümsüyor.
Ben onların çocuklarına (yegenlerime)bakmaya kiyamiyordum yaz tatilimde onlara çok baktım ama benim bir oğluma teyzelik yapamadı örneğin kardeşim.Kesin bir yerde ben görmeden gözlerini parlatip durtuklemistir.

Uyuyordu,az önce ağlayarak uyandı.Ben de tam yiyecek birşeyler hazırlamıştım yemeye başlamıştım,nasıl açım ama.Kucagima alıp yemeğe devam etmeme izin vermedi devamlı ağlıyor kucakta ayağa kalkıp yürüyünce susuyor.Aclik bir yandan çocuk bir yandan.Neyse oğlusu sandalyeye oturtup hızlıca yemek zorunda kaldım simdi tekrar uyuttum uykusunu alamamış ondan yapmış öyle.Ah annelik cidden zor zanaat.
Merhaba canım, benim kizimda 26 aylık.
Oda dediklerini yapıyor, malum 2 yaş sendromu.
Istemedigim birseyi yaptiginda hayir diyorum, önüne diz cöküp neden hayir dedigimi acikliyorum. Zan ettigimizden fazla anliyorlar bu yaslarda. Ardindan o genelde aglar hayir dedim diye, ozamanda kucagima alip sarilip öpüyorum sakinlesene kadar, biraz güldürüyorum ve tekrar neden kizdigimi anlatiyorum.
Ben annesiyim, elbetde benden yeri geldiginde cekinecek, ama astla korkmasini istemem. Büyüdügünde bir derdi bir hatasi olur, bana anlatmaya korkarsa cocugum, cok üzülürüm. Kizacagimi, ama onu daima sevecegimi bilsin isterim.
Tokat konusunu önerelerinde dinlemegin. Bu sizin cocugunuz, onlarin degil. Sizin icin en dogru yol neyse öyle davranin.

Merhaba canım, benim kizimda 26 aylık.
Oda dediklerini yapıyor, malum 2 yaş sendromu.
Istemedigim birseyi yaptiginda hayir diyorum, önüne diz cöküp neden hayir dedigimi acikliyorum. Zan ettigimizden fazla anliyorlar bu yaslarda. Ardindan o genelde aglar hayir dedim diye, ozamanda kucagima alip sarilip öpüyorum sakinlesene kadar, biraz güldürüyorum ve tekrar neden kizdigimi anlatiyorum.
Ben annesiyim, elbetde benden yeri geldiginde cekinecek, ama astla korkmasini istemem. Büyüdügünde bir derdi bir hatasi olur, bana anlatmaya korkarsa cocugum, cok üzülürüm. Kizacagimi, ama onu daima sevecegimi bilsin isterim.
Tokat konusunu önerelerinde dinlemegin. Bu sizin cocugunuz, onlarin degil. Sizin icin en dogru yol neyse öyle davranin.
Asmin bacımmmm nasılsın ?😀

21 gün mü 🙁🙁

Malzemeler aynı ama nohut koydum ön mayalamayi yapmadım tarifte o yoktu,ben kivamdan emin olamadım ,kıvamı nasıl olacak tam olarak,netten baktiklarim kaşıkları karıştırılan ele yapışan kıvamda benimki de öyle,doğru mu acaba yoksa daha un eklemeli miyim
Benim komşumda sizin yaptığınız tarhana dan yaptı her gün yoğurup üstünü kapatıyordu mayalanması 7-8 günde oldu sonra güneşte kuruttuktan sonra robottan çekti.

Asmin bacımmmm nasılsın ?😀
iyiyim canim 😘 biraz yogunum, ev bulduk 2,5 ay sonra tasincagiz ve malum bana yine 1000 kagit evrak isleri cikti 😀 Kizimla son haftalrim, ekimdede ise basliyacagim.
Birikime gelirsek, tasindiktan sonra elimizde nakit kalmiyacak sadece altinlar kalcak. Sifirdan basliyacagiz birikime. Kiza kres bula bilirsek esimde 4-5 saat calisacak, yoksa o kiza bakcak, ben tek calisacagim.
Sen nasilsin? Altinlarin ve hepinizin kis hazirliklari bereketli olsun 😘

21 gün mü 🙁🙁

Çok sevdiğim bir abla dün erzak almış whatsapp duruma koymuştu
Bugün de yoğrulmuş halini koymuş senin için ekliyorum canım
Belki bir fikir olur

20200823_181018.jpg

iyiyim canim 😘 biraz yogunum, ev bulduk 2,5 ay sonra tasincagiz ve malum bana yine 1000 kagit evrak isleri cikti 😀 Kizimla son haftalrim, ekimdede ise basliyacagim.
Birikime gelirsek, tasindiktan sonra elimizde nakit kalmiyacak sadece altinlar kalcak. Sifirdan basliyacagiz birikime. Kiza kres bula bilirsek esimde 4-5 saat calisacak, yoksa o kiza bakcak, ben tek calisacagim.
Çok şükür çok iyiyim tatlım 🥰🥰🥰
Yarın biz öğretmenler için seminerler başlıyor çok mutluyum 😀😀
Şimdilik herşey yolunda 🤗🤗🤗

Babaları efendi çocukları mangala götüreceğim diye dünden ümitlendirmiş
Şimdi de telefonunu açmıyormuş 🤣🤣🤣🤣
İyiki günlük planımı bozmadan yemeklerimi hazırlamıştım 🤭🤭🤭
Küçük oğlanla yemeğimizi yedik birazdan da büyük oğlan gelir karnını doyurur 😀😀😀

Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşallah. İş hayatın da kolaylık versin rabbim. İnşallah güvenilir içinize sinen bir kreş bulursunuz.

Babaları efendi çocukları mangala götüreceğim diye dünden ümitlendirmiş
Şimdi de telefonunu açmıyormuş 🤣🤣🤣🤣
İyiki günlük planımı bozmadan yemeklerimi hazırlamıştım 🤭🤭🤭
Küçük oğlanla yemeğimizi yedik birazdan da büyük oğlan gelir karnını doyurur 😀😀😀
Be
Bugün videosunu izledim 🤭
Bende merak ettim şimdi

Back