Babalar ara sıra anneler her zamanBabaları efendi çocukları mangala götüreceğim diye dünden ümitlendirmiş
Şimdi de telefonunu açmıyormuş
İyiki günlük planımı bozmadan yemeklerimi hazırlamıştım
Küçük oğlanla yemeğimizi yedik birazdan da büyük oğlan gelir karnını doyurur
Hadi bakalım hayırlı olsun canım Allah'tan herşeyin hakkında en hayırlı olanını diliyorum canımiyiyim canimbiraz yogunum, ev bulduk 2,5 ay sonra tasincagiz ve malum bana yine 1000 kagit evrak isleri cikti Kizimla son haftalrim, ekimdede ise basliyacagim.
Birikime gelirsek, tasindiktan sonra elimizde nakit kalmiyacak sadece altinlar kalcak. Sifirdan basliyacagiz birikime. Kiza kres bula bilirsek esimde 4-5 saat calisacak, yoksa o kiza bakcak, ben tek calisacagim.
Sen nasilsin? Altinlarin ve hepinizin kis hazirliklari bereketli olsun
Asmin eviniz hayırlı olsun inşallah ağız tadıyla oturmak nasip olsuniyiyim canimbiraz yogunum, ev bulduk 2,5 ay sonra tasincagiz ve malum bana yine 1000 kagit evrak isleri cikti Kizimla son haftalrim, ekimdede ise basliyacagim.
Birikime gelirsek, tasindiktan sonra elimizde nakit kalmiyacak sadece altinlar kalcak. Sifirdan basliyacagiz birikime. Kiza kres bula bilirsek esimde 4-5 saat calisacak, yoksa o kiza bakcak, ben tek calisacagim.
Sen nasilsin? Altinlarin ve hepinizin kis hazirliklari bereketli olsun
O babanin adamligina gore degisir...Babalar ara sıra anneler her zaman ♥♥
Bence de ahhhh rahmetli babacığım nurlar içinde yatsınO babanin adamligina gore degisir...
Babam da adamdi, cok sukur esim de...Bence de ahhhh rahmetli babacığım nurlar içinde yatsın
Asla dinlemem,şiddetin her türlüsüne karşıyım eğitimde asla yeri yok.Merhaba canım, benim kizimda 26 aylık.
Oda dediklerini yapıyor, malum 2 yaş sendromu.
Istemedigim birseyi yaptiginda hayir diyorum, önüne diz cöküp neden hayir dedigimi acikliyorum. Zan ettigimizden fazla anliyorlar bu yaslarda. Ardindan o genelde aglar hayir dedim diye, ozamanda kucagima alip sarilip öpüyorum sakinlesene kadar, biraz güldürüyorum ve tekrar neden kizdigimi anlatiyorum.
Ben annesiyim, elbetde benden yeri geldiginde cekinecek, ama astla korkmasini istemem. Büyüdügünde bir derdi bir hatasi olur, bana anlatmaya korkarsa cocugum, cok üzülürüm. Kizacagimi, ama onu daima sevecegimi bilsin isterim.
Tokat konusunu önerelerinde dinlemegin. Bu sizin cocugunuz, onlarin degil. Sizin icin en dogru yol neyse öyle davranin.
Güldürdün beni Allah da seni güldürsünPurpplee bende yazılanları okudum da dönem olarak da şuan kendi isteklerine odaklanma dönemindeler ve gerçekten öğrendiği tepki neyse onu devam ediyor yeni bir tepki geliştirmeyi bilmiyor,zamanla sen ona anlata anlata ağlamayı azaltacaktır.
Benim oğlumda seninkinden biraz büyük, her gün yeni bi sey çıkıyoryeni yeni adetler çıkarıyor başımıza ben de git odanda ağla deyince yok ben burda ağlayacağım diyor nasıl ağlayacaksın göster falan filan deyip konuşma ile aglmasini unutturuyorum şimdilik ama yarın bize ne getirir meçhul
Kim ne derse desin o senin canın ve en çok sen düşünürsn kiyamayan gözünden sakınan sensin.Kendini üzme.
Bende bazı davranışlarında neyi yanlis yapıyorum diyorum sonra bakıyorum dönemsel her çocuk böyle aynı davranış olmasa bile bir benzeri var .
En iyisi elimizden geleni yapmak ama an'a çok odaklanmamak
cok tesekür ederimEviniz hayırlı olsun güle güle oturun inşallah. İş hayatın da kolaylık versin rabbim. İnşallah güvenilir içinize sinen bir kreş bulursunuz.
cok tesekür ederim canimHadi bakalım hayırlı olsun canım Allah'tan herşeyin hakkında en hayırlı olanını diliyorum canım
cok gesekür ederimAsmin eviniz hayırlı olsun inşallah ağız tadıyla oturmak nasip olsun♥
cok tesekür ederim canim
canim biz kiradan kiraya geciyoruz, ev bizim degil yani, ama burda ev bulmak cok zor olunca, mucuze gibi birsey oldu. 1 yildir ev ariyorduk.
Babam da adamdi, cok sukur esim de...
Ama yakinlarimda babaliktan bi'haber adamciklar cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?