Allah kabul etsin balımElhamdülillah bugün bitti baş ağrım dışında zorlanmadım çok şükür hatta biraz yürüyüş bile yaptım
Akşama hünkar çorbası
Hamsi tava (yağlı kağıtta yağ kullanmadım)
Bolca salata
Roka
Yoğurt
Bi tane de tam buğday lavaş (186kalori)
Balık dürüm yaptım
Bir kaç gün oruca alışınca akşam sporu eklemek istiyorum
Bereketli olsun ablacimGittim geldim 152 tl harcadım
Aldıklarım 1 koli yumurta, çikolata, patates
Kalan harcama limitim 1100 tl
Allah razı olsun bacım amin ecmainAllah kabul etsin balım
Bereketli olsun ablacim
Ayyy çok yorgunum, bacaklarımı hissetmiyorum…Bayan bööööğğrek de gelmiş
Hayırlı geceler papetyam böğreeeğimAyyy çok yorgunum, bacaklarımı hissetmiyorum…
Hayırlı geceler diliyorum hepinize
Tatlım yıllar önce arçelik buharlı temizleyiciyi kullanıyordum gayet iyiydi ama baya oyalayan bir ürün saatlerce uğraşmaya gelemiyorum ben öteki evden gelirken getirmedimCannnlar
Buharlı temizleyiciden almak istiyorum, parkelerde iz bırakmaması ve camları güzel silmesi pek tabii uygun fiyatlı olması tercih sebebidir
Kullanan ya da etrafında kullanan birileri olan var mı?
Arkadaşım mogotech kullanıyor parkelerde iz bırakmıyor ama camlarda su bırakıyor dedi fiyat 5 bin
Fikir ve tavsiyelerinize açığım
Bende bullanmadim ama karcher kullananlar var oyalıyor diyorlar camalr içinse üstünden Silva be ile geçince harika oluyormuş .. bende cam silme makinesi istiyorum... Dün iki pencere sildim 10.kat zaten boynum.dahanyeninyeni geçmişti tetiklendi hemen...Herkeşşşe hayırlı huzurlu sağlıklı geceler
Amin..Günaydınnnnnnnnnnnn kızlar günler aydınlık olsun bizler ve ülkemiz için biz duamızı edelim Allah kabul eder
Ugraştırmayacak ablacım pratik olacak bi de o kadar çıkamam çok pahalıTatlım yıllar önce arçelik buharlı temizleyiciyi kullanıyordum gayet iyiydi ama baya oyalayan bir ürün saatlerce uğraşmaya gelemiyorum ben öteki evden gelirken getirmedim
Fiyatına baktım 19000 ile 27000 tl aralığında
Allah şifa versin canım kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versinAsgari ücretle yaşama politikasına bende mi dahil olsam ama çocuğu asgari ücretin dışında mi içinde mi tutacammbilemedim.zatennkira odemesininyapinca ev sahibine kalan 3 bin ile nasıl yasaeim.onuda bilemedim malum devletttin benim alacagimmkirqciya gelince hala 3000 TL de olup benimmkiracisi olduğum.konuta gelince xyuzde 600 kat zam yapılınca devirler nevirler dönüyor ama Allah sağlık vere cemil cumlemize ...yarinn ise gideceğim yedek pantolon çamaşır vs ile sonra 11.50 de hastanee sonra tekrar iş vs vs bir döngü
Karcher pahalı yaaa bana uygun fiyatlı ve iyi bişey lazımBende bullanmadim ama karcher kullananlar var oyalıyor diyorlar camalr içinse üstünden Silva be ile geçince harika oluyormuş .. bende cam silme makinesi istiyorum... Dün iki pencere sildim 10.kat zaten boynum.dahanyeninyeni geçmişti tetiklendi hemen...
Birde kuritmammakinesi alacağım.kasim.indirimlerinden hedef LG ve Simena Bosch ama realite Altus grundig gibi gözüküyor... Bende her şeyi ertelemisim almakta epeyi minimal yasiyormusuz..
Amiiiiinnn inşallah ablacımGünaydınnnnnnnnnnnn kızlar günler aydınlık olsun bizler ve ülkemiz için biz duamızı edelim Allah kabul eder
Tatlım inan değmez zaten bir iki buhar makinasıyla temizlik yapıp saatlerini aldığını farkedince nankör ev işi için yazık dersinUgraştırmayacak ablacım pratik olacak bi de o kadar çıkamam çok pahalı
Vallahi oylee belim ağrıyor ama iyikinhava sicakkennsildim salon ve mutfak en önemli yerlerdi göze batan yerler..Ugraştırmayacak ablacım pratik olacak bi de o kadar çıkamam çok pahalı
Allah şifa versin canım kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versin
Karcher pahalı yaaa bana uygun fiyatlı ve iyi bişey lazım
Kız seni tam falakaya yatırmak lazım zaten toparlanamadın daha ne cam silmesi
Amiiiiinnn inşallah ablacım