Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kitap okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım adeta yazar benimle konuşuyor

Veee şu an nasıl bir tatlı uyku bastırdı kafayı koysam derin uykuya dalıvereceğim o kadar yani

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar

Allah kabul etsin balım
Gittim geldim 152 tl harcadım

Aldıklarım 1 koli yumurta, çikolata, patates

Kalan harcama limitim 1100 tl
Bereketli olsun ablacim

Cannnlar
Buharlı temizleyiciden almak istiyorum, parkelerde iz bırakmaması ve camları güzel silmesi pek tabii uygun fiyatlı olması tercih sebebidir

Kullanan ya da etrafında kullanan birileri olan var mı?

Arkadaşım mogotech kullanıyor parkelerde iz bırakmıyor ama camlarda su bırakıyor dedi fiyat 5 bin

Fikir ve tavsiyelerinize açığım

Tatlım yıllar önce arçelik buharlı temizleyiciyi kullanıyordum gayet iyiydi ama baya oyalayan bir ürün saatlerce uğraşmaya gelemiyorum ben öteki evden gelirken getirmedim
Fiyatına baktım 19000 ile 27000 tl aralığında

Asgari ücretle yaşama politikasına bende mi dahil olsam ama çocuğu asgari ücretin dışında mi içinde mi tutacammbilemedim.zatennkira odemesininyapinca ev sahibine kalan 3 bin ile nasıl yasaeim.onuda bilemedim malum devletttin benim alacagimmkirqciya gelince hala 3000 TL de olup benimmkiracisi olduğum.konuta gelince xyuzde 600 kat zam yapılınca devirler nevirler dönüyor ama Allah sağlık vere cemil cumlemize ...yarinn ise gideceğim yedek pantolon çamaşır vs ile sonra 11.50 de hastanee sonra tekrar iş vs vs bir döngü

Herkeşşşe hayırlı huzurlu sağlıklı geceler
Bende bullanmadim ama karcher kullananlar var oyalıyor diyorlar camalr içinse üstünden Silva be ile geçince harika oluyormuş .. bende cam silme makinesi istiyorum... Dün iki pencere sildim 10.kat zaten boynum.dahanyeninyeni geçmişti tetiklendi hemen...

Birde kuritmammakinesi alacağım.kasim.indirimlerinden hedef LG ve Simena Bosch ama realite Altus grundig gibi gözüküyor... Bende her şeyi ertelemisim almakta epeyi minimal yasiyormusuz..

Ugraştırmayacak ablacım pratik olacak bi de o kadar çıkamam çok pahalı
Allah şifa versin canım kolaylıkla hasarsız kalıcı şifalar versin
Karcher pahalı yaaa bana uygun fiyatlı ve iyi bişey lazım
Kız seni tam falakaya yatırmak lazım zaten toparlanamadın daha ne cam silmesi
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlar günler aydınlık olsun bizler ve ülkemiz için biz duamızı edelim Allah kabul eder
Amiiiiinnn inşallah ablacım

Ugraştırmayacak ablacım pratik olacak bi de o kadar çıkamam çok pahalı
Tatlım inan değmez zaten bir iki buhar makinasıyla temizlik yapıp saatlerini aldığını farkedince nankör ev işi için yazık dersin
Illa alacağım diyorsan trendyoldan filan uygun fiyatlı olanlarına bak yorumları oku ona göre karar verirsin

Günaydın bereketli sağlıklı haftalar dilerim

Vallahi oylee belim ağrıyor ama iyikinhava sicakkennsildim salon ve mutfak en önemli yerlerdi göze batan yerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…