- 28 Mart 2020
- 5.976
- 23.774
Ahh ahhhOnu kaçırmak elzem oldu artık
yine bir pazar kız mutfaklardan çıkamıyor sanırım
Ya da ev işlerinin peşinde koşturuyor Allah yardımcısı olsun kuzucuğumun
Afiyet şifa olsun ablacimBugünkü menüm
Haşlama tavuk
Erik kompostosu
Salata
Yoğurt
Acı biber turşusu
Size de afiyet şifa olsun, bereketli olsun canım ellerinize sağlıkAhh ahhh
Yarın ise gidem de dinlenem
Kahvalti bulasik derken 1 oldu saat
kvye dedim lahana saralim
koydum onune ayirdi hasladi bende icini hazirladim sardik cabucak iyi oldu
yanina yogurt corbasi yaptim yeriz birazdan
Afiyet şifa olsun ablacim
Yahu annenin eviymiş nasılsa orada az ye biraz da eve paket yap getir börekten özellikle yarın kahvaltıda yersinBen de yemeğimi yaptım, kitabımızı okudum, gireceğim keyfi bir
Sınav var ona çalıştım biraz,
çıktım evden , yürüyüşümü yaptım, sipariş verdiğim bşr tepsi el açması Ispanaklı böreğimi aldım anneme geldim, misafirleri bekliyoruz, mükellef bşr menüyle
Allah razı olsun ablacimSize de afiyet şifa olsun, bereketli olsun canım ellerinize sağlık
Yahu annenin eviymiş nasılsa orada az ye biraz da eve paket yap getir börekten özellikle yarın kahvaltıda yersin
Sen gel annemin masasını gör de ondan sonra konuşalım bu konuyuYahu annenin eviymiş nasılsa orada az ye biraz da eve paket yap getir börekten özellikle yarın kahvaltıda yersin
At bi fotoSen gel annemin masasını gör de ondan sonra konuşalım bu konuyu
Olmaz, canı çeken olurAt bi foto
Ya pazarlar beş kişilik çalışıyor çocuğumm Allah kolaylaştırsın, kadrini kıymetini bilsinler inşallahOnu kaçırmak elzem oldu artık
yine bir pazar kız mutfaklardan çıkamıyor sanırım
Ya da ev işlerinin peşinde koşturuyor Allah yardımcısı olsun kuzucuğumun
Gel canım beraber tutalım zaten benim çooook var illa denk geliriz inşallahBende inşallah bu haftada regl geçer Perşembe yikanirim ama tutamam ayın 10 de orucum inşallah başlamalı gerçi oruç ibadeti en iyi yaptigim ibadet hatta tek borcsuz yaşadığım ibadet türü ... İnşallah bende eşlik ederim.gecikmelide olsa...
Bu arada hayıt suyu diye birşey hiç duydunuz mu ona başlayacağım miyom kist kitle için. Ki bir şişe içtim.bitirdim bu sefer aktardan kendimmalacagim yapacagim
Afiyet şifa olsun ablacımBugünkü menüm
Haşlama tavuk
Erik kompostosu
Salata
Yoğurt
Acı biber turşusu
AmiiiinnnnBilmiyorum canım
Allah doğru şifa kaynağına denk getirsin seni
Oh misAkşam yemeğimi yedim, ortalığı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım
Ezana 1 saat var ben de birazcık kitap okuyayım
Ne sınavı kıaaaz bu yaştaBen de yemeğimi yaptım, kitabımızı okudum, gireceğim keyfi bir
Sınav var ona çalıştım biraz,
çıktım evden , yürüyüşümü yaptım, sipariş verdiğim bşr tepsi el açması Ispanaklı böreğimi aldım anneme geldim, misafirleri bekliyoruz, mükellef bşr menüyle
Ahaha illa bugün buldu bugün yiyecek olur mu hiç paket falanYahu annenin eviymiş nasılsa orada az ye biraz da eve paket yap getir börekten özellikle yarın kahvaltıda yersin
At da görelimSen gel annemin masasını gör de ondan sonra konuşalım bu konuyu
Tek gösterimlik atOlmaz, canı çeken olur
Allah kabul etsin canımElhamdülillah bugün bitti baş ağrım dışında zorlanmadım çok şükür hatta biraz yürüyüş bile yaptım
Akşama hünkar çorbası
Hamsi tava (yağlı kağıtta yağ kullanmadım)
Bolca salata
Roka
Yoğurt
Bi tane de tam buğday lavaş (186kalori)
Balık dürüm yaptım
Bir kaç gün oruca alışınca akşam sporu eklemek istiyorum
Aldıkların bereketli olsun ablacım afiyetle yemek nasip olsunGittim geldim 152 tl harcadım
Aldıklarım 1 koli yumurta, çikolata, patates
Kalan harcama limitim 1100 tl
Allah razı olsun balımmmAldıkların bereketli olsun ablacım afiyetle yemek nasip olsun
Allah razı olsun balımmm