Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HainAl işte, evde elmalı kurabiye seven bir tek ben varım, eşim akşam eve şunlarla geldi
Allah kabul etsin cano bi iki gün ağrı oluyor sonra vücut alışıyor Allah kolaylık versinAllah razı olsun ablacim
Biraz zor geçti
Başım ağrıdı biraz
Kayinbabam pide yaptirdi onu yedik
Havuçlu cevizli kek yaptim çayın yanına
Bi süre burda kalacaklar
Hem de ne hain
Booollll kalorili demek istedin herhaldeGüüüüünnnnnnayyydıııaannnnnn
Hayırlı bereketli bol yağ yakmalı cumalar diliyorum aşkolar
Yoooo ben yağ yakcam sen kalori alacaksan kendi seçimin ne diyebilirim ki koskoca kaadınaBooollll kalorili demek istedin herhalde
Günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar herkese… Eki Görüntüle 3494509
Ne düşünceli bir eşin var tatlımAl işte, evde elmalı kurabiye seven bir tek ben varım, eşim akşam eve şunlarla geldi
ya yaNe düşünceli bir eşin var tatlım
Seni süzülmüş gördü zaar biraz eti budu yerine gelsin Meyracığımın diye düşündü bence
İsimlere de alışamadım henüz... Slmlar hayırlı cumaalr herkese... Açıkçası şuan bile hastane sırasından yazmaktayim devlete geldik artık uğraşıyoruz.cocukta gribal enfeksiyates ishal olunca onla uğraştım .yetiştiriyorum.pek birşeyi işlerde birikti biraz toparliyorum yeni bir dünyalık iş çıkıyor.dunde bir arkdsimiiinngencecik annesi ani kalp ritim bozukluğundan vefat etmişti ona gitttik sohbet dua. Kuran epeyi etkilendim ..yani ne etsek nafile güzel ve hayırlı ölümler versin Allah'ım
Canım aklıma geliyorsun bakıyorum en son girdiğin zamana diyorum bu kız oldukça yoğun günlerden geçiyor galiba diye düşünüyorumİsimlere de alışamadım henüz... Slmlar hayırlı cumaalr herkese... Açıkçası şuan bile hastane sırasından yazmaktayim devlete geldik artık uğraşıyoruz.cocukta gribal enfeksiyates ishal olunca onla uğraştım .yetiştiriyorum.pek birşeyi işlerde birikti biraz toparliyorum yeni bir dünyalık iş çıkıyor.dunde bir arkdsimiiinngencecik annesi ani kalp ritim bozukluğundan vefat etmişti ona gitttik sohbet dua. Kuran epeyi etkilendim ..yani ne etsek nafile güzel ve hayırlı ölümler versin Allah'ım
Herkes istediği şekilde birikimlerini değerlendiriyorMerhaba, yatırım olarak sadece altın mı yapıyorsunuz? Başka yatırım olarak kim nereden kazandı?
Çok geçmiş olsun canım…İsimlere de alışamadım henüz... Slmlar hayırlı cumaalr herkese... Açıkçası şuan bile hastane sırasından yazmaktayim devlete geldik artık uğraşıyoruz.cocukta gribal enfeksiyates ishal olunca onla uğraştım .yetiştiriyorum.pek birşeyi işlerde birikti biraz toparliyorum yeni bir dünyalık iş çıkıyor.dunde bir arkdsimiiinngencecik annesi ani kalp ritim bozukluğundan vefat etmişti ona gitttik sohbet dua. Kuran epeyi etkilendim ..yani ne etsek nafile güzel ve hayırlı ölümler versin Allah'ım
Mesela fırsat nasıl yakalanıyor ki, biz uzaktayız çok fazla takip edemiyoruz. Ev mi arsa mı? Ya da altından başka yatırım bilmiyorum ben de, borsada kağıt toplamak vs.Herkes istediği şekilde birikimlerini değerlendiriyor
Ben şahsen yıllardır birikim tercihimi daha çok altından yana kullanıyorum bir fırsat yakalarsam da ona göre biriken altınları değerlendiriyorum
Uzakta derken yurt dışında mısın?Mesela fırsat nasıl yakalanıyor ki, biz uzaktayız çok fazla takip edemiyoruz. Ev mi arsa mı? Ya da altından başka yatırım bilmiyorum ben de, borsada kağıt toplamak vs.
Evet. Bes’i araştırdım onu geldiğimde yapmak istiyorum küçük miktarlar atıp.Uzakta derken yurt dışında mısın?
Çalışıyor musun yaşın kaç?Evet. Bes’i araştırdım onu geldiğimde yapmak istiyorum küçük miktarlar atıp.