Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Al işte, evde elmalı kurabiye seven bir tek ben varım, eşim akşam eve şunlarla geldi 😭

Eklentiler

• BE656430-E754-4F56-BF09-C4BAF96D0B96.jpeg
    BE656430-E754-4F56-BF09-C4BAF96D0B96.jpeg
    129,3 KB · Görüntüleme: 70
Allah razı olsun ablacim
Biraz zor geçti
Başım ağrıdı biraz
Kayinbabam pide yaptirdi onu yedik
Havuçlu cevizli kek yaptim çayın yanına
Bi süre burda kalacaklar
Allah kabul etsin cano bi iki gün ağrı oluyor sonra vücut alışıyor Allah kolaylık versin 🤗💙🌸

Akşamdan buzluktan pöç eti çıkardım buzdolabına koydum sabaha kadar çözünmüş
Böylece buzdolabının elektrik sarfiyatı da aşağıya çekilmiş olur 😉

Bugün akşam yemeği olarak düşündüğüm

Pöç eti
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Acı biber turşusu
Kavun

I idilkaya canım nerelerdesin nasılsın seni merak ediyorum herşey yolundadır inşaallah 😘
İsimlere de alışamadım henüz... Slmlar hayırlı cumaalr herkese... Açıkçası şuan bile hastane sırasından yazmaktayim devlete geldik artık uğraşıyoruz.cocukta gribal enfeksiyates ishal olunca onla uğraştım .yetiştiriyorum.pek birşeyi işlerde birikti biraz toparliyorum yeni bir dünyalık iş çıkıyor.dunde bir arkdsimiiinngencecik annesi ani kalp ritim bozukluğundan vefat etmişti ona gitttik sohbet dua. Kuran epeyi etkilendim ..yani ne etsek nafile güzel ve hayırlı ölümler versin Allah'ım

İsimlere de alışamadım henüz... Slmlar hayırlı cumaalr herkese... Açıkçası şuan bile hastane sırasından yazmaktayim devlete geldik artık uğraşıyoruz.cocukta gribal enfeksiyates ishal olunca onla uğraştım .yetiştiriyorum.pek birşeyi işlerde birikti biraz toparliyorum yeni bir dünyalık iş çıkıyor.dunde bir arkdsimiiinngencecik annesi ani kalp ritim bozukluğundan vefat etmişti ona gitttik sohbet dua. Kuran epeyi etkilendim ..yani ne etsek nafile güzel ve hayırlı ölümler versin Allah'ım
Canım aklıma geliyorsun bakıyorum en son girdiğin zamana diyorum bu kız oldukça yoğun günlerden geçiyor galiba diye düşünüyorum

Allah arkadaşının anneciğine sonsuz rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun

Ölümü aslında şu dünyadaki tek gerçeğimiz en çok da kendisinden gafil yaşadığımız Rabbim ölümün de hayırlısını güzelini nasip etsin bizlere

Allah yavruna acil şifalar versin canım benim
Sana da bitmek tükenmek bilmeyen güç kuvvet sabır versin evladının başında seni çok öpüyorum
Allah'a emanet olun her daim 😘🌺🤗

Merhaba, yatırım olarak sadece altın mı yapıyorsunuz? Başka yatırım olarak kim nereden kazandı?
Herkes istediği şekilde birikimlerini değerlendiriyor

Ben şahsen yıllardır birikim tercihimi daha çok altından yana kullanıyorum bir fırsat yakalarsam da ona göre biriken altınları değerlendiriyorum

Çok geçmiş olsun canım…🤗

Arkadaşının annesine de Allah rahmetiyle muamele etsin.,, 🤲

Dünya telaşı hiç bitmez, önemli olan güzel işler yapmak, güzel hatırlanmak, hayırla yadedilmek..,

En az, Dünya yatırımları kadar, ahiret yatırımlarına da önem vermek gerek…

Rabbim hepimize hayırlı bir yaşam, hayırlı bir ölüm, hüsn -i hatime nasip etsin… 🤲

Herkes istediği şekilde birikimlerini değerlendiriyor

Ben şahsen yıllardır birikim tercihimi daha çok altından yana kullanıyorum bir fırsat yakalarsam da ona göre biriken altınları değerlendiriyorum
Mesela fırsat nasıl yakalanıyor ki, biz uzaktayız çok fazla takip edemiyoruz. Ev mi arsa mı? Ya da altından başka yatırım bilmiyorum ben de, borsada kağıt toplamak vs.

X