• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Slm öyle zor ki kanser edene dek çabalıyor işte bakalım..bir kez boşandım.. başka sehirdeydi sonra nüfusunu kullanarak geri döndü bulundugum şehre çocukla küçük bir dünya küçük bir ev düzen kurduk ama bırakmadı yakamı annemi bırakacak bacilarimi aramayacam ki asla dedim.benim.meselem.onalrla değil ... Senle

Yok seveceğim anladım yemeğim önümde utum.hazir vs vs kısacası yine kendi cikarinicin cümleler kurdu kabul etmedim en son çocuğum zaten özel gereksinimleri var okula gelir giderken zorlanıyorum hastane işleri çok ve ailem ver çocuğu ona görsün gününü yapınca cocukda da zekasal bir şey yok hamdolsun sadece kas sorunu derken ağladı defalarca okuluna annem babamı arabasına almıyor beni hastaneye iki ayrı arabada goturuyorlar dediği zaman ben de durumlar değişti çok söz verdi Kur'an'a el bastı tedavi olacam dedi nitekim psikiyatrik tedavisine de götürdüm ilaclarinida alıyor ama bir yıldır gitmiyor belki dozu degisecek bir garip ve 6 aydır bana git hadi surdan atla öldür kendini vs vs komutlar veriyor bırak sevgisizligi 10.katta yaşayan biriyim ona göre düşün sevgisi batsın...ve bu adam. Oldukça iyi bir konumda dışarıda inanılmaz kibar naif yakışıklı bakımlı zeki Türkçe ile 4 dili var öyle böyle değil dil dediysem 2 Şi anadili gibi amaa bir benle anlaşamıyor.cocuguna çok iyi baba bosaninca da vericiydi parasını yatırdı hep başkaları 300-500 iken o ozmaan benim.maasimin yarısı kadar çocuk parası yatırdı mesele para da değil benimde gelir seviyem yeterince ama bir gariplik var ne evlilik terapisi ne psikiyatri ne terapi bir çok iyi bir aşırı kötü yaptığım yapmadığım herşeye takık benle sidik yarısında anlamiyorum aramızda varsa bir psikolog veya deneyimi olanalr yazsınlar ama benimmbir ümidim yok çocuk küçüktü çok istedi. Şimdiki aklım olsa çocuk 15-17 olunca boşanmak

Allah beni artık ondan kurtarsın iyi bir şekilde diyorum ..
Allah eşine akıl fikir versin .İlaçlarını alsa bari.Söyledikleri hiç normal değil.Hatta tehlikeli geldi.

Senide çok iyi anlıyorum.Çoçuğunun özel durumundan dolayı kalıyorsun ama kar zarar olayını iyi hesaplamak lazım.

Psikolojik manipülasyon olayı var birde

Slm öyle zor ki kanser edene dek çabalıyor işte bakalım..bir kez boşandım.. başka sehirdeydi sonra nüfusunu kullanarak geri döndü bulundugum şehre çocukla küçük bir dünya küçük bir ev düzen kurduk ama bırakmadı yakamı annemi bırakacak bacilarimi aramayacam ki asla dedim.benim.meselem.onalrla değil ... Senle

Yok seveceğim anladım yemeğim önümde utum.hazir vs vs kısacası yine kendi cikarinicin cümleler kurdu kabul etmedim en son çocuğum zaten özel gereksinimleri var okula gelir giderken zorlanıyorum hastane işleri çok ve ailem ver çocuğu ona görsün gününü yapınca cocukda da zekasal bir şey yok hamdolsun sadece kas sorunu derken ağladı defalarca okuluna annem babamı arabasına almıyor beni hastaneye iki ayrı arabada goturuyorlar dediği zaman ben de durumlar değişti çok söz verdi Kur'an'a el bastı tedavi olacam dedi nitekim psikiyatrik tedavisine de götürdüm ilaclarinida alıyor ama bir yıldır gitmiyor belki dozu degisecek bir garip ve 6 aydır bana git hadi surdan atla öldür kendini vs vs komutlar veriyor bırak sevgisizligi 10.katta yaşayan biriyim ona göre düşün sevgisi batsın...ve bu adam. Oldukça iyi bir konumda dışarıda inanılmaz kibar naif yakışıklı bakımlı zeki Türkçe ile 4 dili var öyle böyle değil dil dediysem 2 Şi anadili gibi amaa bir benle anlaşamıyor.cocuguna çok iyi baba bosaninca da vericiydi parasını yatırdı hep başkaları 300-500 iken o ozmaan benim.maasimin yarısı kadar çocuk parası yatırdı mesele para da değil benimde gelir seviyem yeterince ama bir gariplik var ne evlilik terapisi ne psikiyatri ne terapi bir çok iyi bir aşırı kötü yaptığım yapmadığım herşeye takık benle sidik yarısında anlamiyorum aramızda varsa bir psikolog veya deneyimi olanalr yazsınlar ama benimmbir ümidim yok çocuk küçüktü çok istedi. Şimdiki aklım olsa çocuk 15-17 olunca boşanmak

Allah beni artık ondan kurtarsın iyi bir şekilde diyorum ..
Allah sabır versin umarım tez zamanda feraha çıkarsın..

Varyemez Varyemez

11.000 kira
10.613 kredi
9500 kk asgarileri
4000 bes
1000 ex e bisiklet ödemesi
7.775 gram ve çeyrek

Toplam giden kalanı evde kafamı toplayınca yazarım 😌
Bereketli olsun canım
Tabloya birikim alanına 7.775 gram altın olarak mı yazayım
Nasıl yazmamı istersin?

Benim ev sahibim yaşlı bir kadınmış, alzheimer hiç tanımadım.Yegeni ile muhataptim.Kadin vefat etmiş.Sabah vekil olan yeğeni aradi kirayı yatırmayin oğlu artık devrede bakalım ne yapacak dedi.Ben kirayı kenara koydum yine.

İnşallah çıkın demezler

Kredi kartı borcumu sıfırladım
Oğlanlara harçlık gönderdim
Gün için yarım altın bedeli olan 10000 tl yi gönderdim
3080 tl den 6 gr altın aldım
Böylece bu ay toplam birikimim 8 gram oldu
Kendime harçlık ayırdım
Allah kazançlarımıza bol bereketler versin, amin 🤲

Kredi kartı borcumu sıfırladım
Oğlanlara harçlık gönderdim
Gün için yarım altın bedeli olan 10000 tl yi gönderdim
3080 tl den 6 gr altın aldım
Böylece bu ay toplam birikimim 8 gram oldu
Kendime harçlık ayırdım
Allah kazançlarımıza bol bereketler versin, amin 🤲

Bende 4 çeyrek altın aldım.
Ayrıca çeyrek gününe de girdim kasımda başlayacak. :cool:

Kartlarımı ödedim faturaları ekders zamanında ödemiştim
Kalanla da 7,5 gram altın aldım ablacım ekler misin 🌸
Varyemez Varyemez
Bereketli olsun altınlarınız hatunlar🫠

Ne yorucu bir gündü
Bugün yemek derdim yoktu
Akşam yeğenimin doğumgünü vardı oraya gittik baya yemişiz eve zor attık kendimizi🤣
Yaticam birazdan iyi geceler hatunlar

Back