- 28 Aralık 2023
- 6.414
- 19.371
- 168
Olduuuuu sen de benim başlangıç kilomu al o zaman iki hafta sonra da bitişi alBenim tek hedefim 5 kg vermek bir ayda
1 ekimde tartıldım 1 Kasım da tekrar
Ben görüntü atmayı bilmiyorum, dermişim
Ya benim sözüme güveneceksiniz artık
Ben başta dedim foto moto yok diye.Benim tek hedefim 5 kg vermek bir ayda
Meyraa ben Allah'ın usullerinin ne kadar doğru olduğunu her alanda her geçen gün biraz daha tecrübe ediyorumBenim tek hedefim 5 kg vermek bir ayda
Ben öyle mi yapıyorum yaniBen başta dedim foto moto yok diye.
Yoksa çekerim istediğim kg bir foto, yani dürüst olmak için fotoya gerek yok canım arkadaşlarım
Foto dediğin vücut fotosu değil tartı fotosuBen başta dedim foto moto yok diye.
Yoksa çekerim istediğim kg bir foto, yani dürüst olmak için fotoya gerek yok canım arkadaşlarım
Dimi ablacımMeyraa ben Allah'ın usullerinin ne kadar doğru olduğunu her alanda her geçen gün biraz daha tecrübe ediyorum
Rabbim ne yapıyor her şeyi kaydediyor şahitlendiriyor
Ezbere iş bırakmıyor
Örnek almak lazım
Kesinlikle de ben buraya bir ayda 5 kg verme hedefim var dedim, sonradan kendi yarışa dahil oldu, benim yarışım kendimleydiİMeyraa ben Allah'ın usullerinin ne kadar doğru olduğunu her alanda her geçen gün biraz daha tecrübe ediyorum
Rabbim ne yapıyor her şeyi kaydediyor şahitlendiriyor
Ezbere iş bırakmıyor
Örnek almak lazım
Hemen de atlaDimi ablacım
Ablacım bana da dua eder misinSize sağlıklı günler kızlar sohbete doyum olmuyor ben bi inzivaya çekileyim
Bana daAblacım bana da dua eder misin
Güzel kuzum Allah hakkında her şeyin en hayırlısını versinAblacım bana da dua eder misin
Canım benimTamam len ben sana güveniyorum
Meyraa Allah sana akıl fikir hidayet bir de cesaret versinBana da
Allah razı olsun ablacım amin inşallah buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin RabbimGüzel kuzum Allah hakkında her şeyin en hayırlısını versin
Kalbinde olanı hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin
Kız sen iki çocuklu annesin ben bekarım daha göz aydınlığı hayırlı biriyle evlenecem gelinlik giyecem zayıf olmam lazım aşkoCanım benim
Sen buraya 60 lar yazarken ben nasıl 70 ler 80 ler vs ler yazayım, yani ondan yazmıyorum
Kızzz ne varmış yazamayacak 45 yaşında 3 çocuk annesisin olsun o kadarcık kiloCanım benim
Sen buraya 60 lar yazarken ben nasıl 70 ler 80 ler vs ler yazayım, yani ondan yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?