Amin, ecmain inşallah canım arkadaşım…Meyraa Allah sana akıl fikir hidayet bir de cesaret versin
Duası makbul ameli makbul kullarından etsin
Üç mü iki değil miydiKızzz ne varmış yazamayacak 45 yaşında 3 çocuk annesisin olsun o kadarcık kilo
Sabah tartıldım 76.6 kg yim al işte yazdım gökten taş mı düştü Tövbe Yarabbim
Kızzz ne varmış yazamayacak 45 yaşında 3 çocuk annesisin olsun o kadarcık kilo
Sabah tartıldım 76.6 kg yim al işte yazdım gökten taş mı düştü Tövbe Yarabbim
Yok 1Üç mü iki değil miydi
Sen de çok güzelsin ablacım
Hiç te bile Allah sağlık huzur afiyet ve de en önemlisi her daim kendisini kalbimizde taşıyarak yol ,yaş aldırsın bizlereNe kadar yaşlıymışım
Deneyeceğiz herseyiOlmaz çocuuunmmpüre gibi edip versen yemez mi
Saçmalama be çısçıtırsınn sen kendine gelNe kadar yaşlıymışım
Sus ya hep odağımı dağıtıyorsunYok 1
Ne kadar iyi tanıyorsun beni, gözlerim yaşardı
Ben de kaçar
Görüşürüz canlar….
Ben de bayyyyyııııılllllldııııımmmmmm
Ben de sözde sadece tavuklu salata yiyecektim akşam yemeğinde , hey yavrum hey
Mega çiğköfte yedim meyroş arkasına da bundan yedim çok değil ama yarısıBen de sözde sadece tavuklu salata yiyecektim akşam yemeğinde , hey yavrum hey
İyiyim ,teşekkür ederim. Sizi günlük takip ediyorum. Yazmayınca sadece beğendim atmak da içime sinmiyor.Kızların yazışmalarını mutlulukla okuyorum.Hastalara geçmiş olsun diyorum.Sizlerin de birikimleri bereketli olsun. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Siz nasılsınızM meltem1966 ablacım hayırlı akşamlar hoş geldin nasılsın?
Çok şükür abla şimdilik iyiyim kendi adımaİyiyim ,teşekkür ederim. Sizi günlük takip ediyorum. Yazmayınca sadece beğendim atmak da içime sinmiyor.Kızların yazışmalarını mutlulukla okuyorum.Hastalara geçmiş olsun diyorum.Sizlerin de birikimleri bereketli olsun. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Siz nasılsınız
Teşekkür ederiz ablacım, iyi olmana sevindim arada yaz lütfenİyiyim ,teşekkür ederim. Sizi günlük takip ediyorum. Yazmayınca sadece beğendim atmak da içime sinmiyor.Kızların yazışmalarını mutlulukla okuyorum.Hastalara geçmiş olsun diyorum.Sizlerin de birikimleri bereketli olsun. Rabbim kimseyi darda bırakmasın. Siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?