- 28 Aralık 2023
- 6.226
- 18.930
- 168
İddialı konuşmak için acele ediyorsun cınımHa 1 ekimde kaçtın belli değil yani, bş de yarışa giriyorsun Alllahım ya çoluk çocukla uğraşıyoruz
Selam herkese
Yine yoğun ve yorucu bir gündü ama hareketliydim de gün içinde
Mesajları anca okuyabildim
Tartı bildirimi için saat varmış bilmiyordumsabah tartılınca yazsaydım olurmuş
Cumartesi 63.2
Salı 62.5
fark -700( ödem de olsa sevindirdi) @LenaG
Bu da sabah yürüdüğüm yol
62.5 - 5 eşittir 57.5 okey? 26 değil istersen 1 Kasım a kadar da mühlet baby?İddialı konuşmak için acele ediyorsun cınım
Tamam bende sıkıntı yok da sen düşün bu iş sana biraz daha pahalıya patlamasın62.5 - 5 eşittir 57.5 okey? 26 değil istersen 1 Kasım a kadar da mühlet baby?
Tamam her şekilde kabülüm0.50 kilo için mi bu tantanahadi 57.5 olsun ama ben 26 sında Atacam sonucumu buraya
Hadi bakalım hodri meydanTamam her şekilde kabülüm
Sadece bana gelip 5 kg veremedim meyracım dersen cezanı kesicim, anlaştık
Meyrabanın yan çizginin farkındayım56.3 nerden çıktı acaba anlatır mısın yavrucaaazım
Hakem istiyorum lütfenVaryemez ablacım arkadaş çamura yatıyor bakar mısın
62.5 ablacım 57.5 ta anlaştık ama çok yan çiziyor çooookkkMeyrabanın yan çizginin farkındayım
Sen 1 ekimde kaç kilo idin balıımmm yaz bakayım şuraya
Patlasın be, senden korksak yarışa girmezdik….Tamam bende sıkıntı yok da sen düşün bu iş sana biraz daha pahalıya patlamasın
Kurul kararına sunacam senin cezanıPatlasın be, senden korksak yarışa girmezdik….
Böyle iddialı iddialı konuşuyorum
1 Kasım da bburaya gelip 5 kg veremedim dersem bi deher cezayı haketmişimdir, başım gözüm üstüne…
Bu arada bana da sürpriz olacak, arada hiç tartılmayacağım bir ay boyunca…yani asıl bana sürpriz olacak sonuç…
Tamam ya gidiyorum kahvaltıya
1 kasım günü 57 .5 kg görüntüsünü at buraya balımmmmm62.5 ablacım 57.5 ta anlaştık ama çok yan çiziyor çooookkk
Evelallah kaçarı yok ablacım1 kasım günü 57 .5 kg görüntüsünü at buraya balımmmmm
62.5 ablacım 57.5 ta anlaştık ama çok yan çiziyor çooookkk,
Uyuyor şimdi gece kalkmadı kahve limon yedirdim en sonŞimdi nasıl canım gece bu hastalıklar biraz daha zor geçiyor inşallah hemen toparlanır başlanmış patates yedirsene
Olmaz çocuuunmmUyuyor şimdi gece kalkmadı kahve limon yedirdim en son
Haşlanmış yemiyor kızartma olmazmi diyor
Hahhhh ağzın bal yesin ablacım ben açık oynuyorum hanımefendinin kilosu bile belli değil konuş kız
Bu bir yarış ise başladığınız gün tartılıp fotolarını yanına tarihi de yazıp atacaktınızHahhhh ağzın bal yesin ablacım ben açık oynuyorum hanımefendinin kilosu bile belli değil konuş kız
Benim tek hedefim 5 kg vermek bir ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?