Ahhh ah ben de ne yürürdüm son bir seneye kadarMeeeeyrooooşşş
Kaç adım attın canikom rakibem
Sagolasin bebisimAllah yardımcın olsun cano
Hey maşallahMeeeeyrooooşşş
Kaç adım attın canikom rakibem
Ahhhh ah biz kadınların işi hiç bitmez….Bende yine herzamanki gibi yemek yok
Çökertme yapmaya karar verdim
Ben dünden mercimek kalmıştı onu yedim doydum
Yine başımı kasiyamadigim bir gün daha bitti hafta bi bitsin artık çok yoruldum bu hafta
Yaşlılık mı dedi oAhhh ah ben de ne yürürdüm son bir seneye kadar
Canikom benim hedefim günde 5.000 adım atmak, onu da zor yapıyorum
Bugün ofise tatlı, çikolata geldi, eve tatlı çikolata geldi, diyete başladım ya akıyor maşallah…
Akşam da tas kebabıyla, pirinç pilavı yedimçok sıkı yapamıyorum eskisi gibi, değerlerim düşer diye korkuyorum, malum yaşlılık
Eve bi de en sevdiğimden çeşit çeşit ev yapımı elmalı kurabiye de geldi.,, gel de yeme…. Büyük bir kısmını komşuya gönderdim ama hala var
Offf ya, başım da çatlıyor, strese girdim galiba, onca mamaların içinde.. Ağrı kesici içtim bir tane, dinlenmeye çekildim
İtibar sonadır canım, bekle ve görYaşlılık mı dedi o
Kim nerde hani
Yani bu şekilde beş kilo verebileceğini inan ki sanmıyorum
Yine de azmini takdir ediyorum
Rabbim şifa versin canikom rakibem
No no nooooİtibar sonadır canım, bekle ve gör
Yaşlılık mı dedi o
Kim nerde hani
Yani bu şekilde beş kilo verebileceğini inan ki sanmıyorum
Yine de azmini takdir ediyorum
Rabbim şifa versin canikom rakibem
He he gördük, yenildiğini bile anlamadan yendim seni..,No no noooo
Bu sefer yenilemem kusura bakma
Kana kan dişe dişbu sefer ne gerekiyorsa yapacam gözüm dönebilir
Ben bir kaç gün su orucu yapabiliyorum biliyorsun demiHe he gördük, yenildiğini bile anlamadan yendim seni..,
Ben kaybedeceğim yarışa girmem canım..,
Yenilirsem de kendim istediğim için yenilirim
Bi de hadi benim son dönem aldığım. Kof kilo diyelim de sen bşr ayda 5 kg ı nasıl vereceksin onu düşün benceNo no noooo
Bu sefer yenilemem kusura bakma
Kana kan dişe dişbu sefer ne gerekiyorsa yapacam gözüm dönebilir
Ben normal oruç tutabilsem sevinecemBen bir kaç gün su orucu yapabiliyorum biliyorsun demi
Şöyle 6 gün falan
Yenilgiye de zemin hazırlama gız o neymiş kendim istediğim için yenilirim falan
Yemez canım yemezBi de hadi benim son dönem aldığım. Kof kilo diyelim de sen bşr ayda 5 kg ı nasıl vereceksin onu düşün bence
Hem bir ayda 5 kg vermek sağlıklı değil canum, kıyamam ben sana, sen en iyisi ye ye
Len ne son dönem Nisanda da demişsin beş kilo fazlam var diyeBi de hadi benim son dönem aldığım. Kof kilo diyelim de sen bşr ayda 5 kg ı nasıl vereceksin onu düşün bence
Hem bir ayda 5 kg vermek sağlıklı değil canum, kıyamam ben sana, sen en iyisi ye ye
Ondan sonra verdim aldım bi de be de verilecek çoook 5 varLen ne son dönem Nisanda da demişsin beş kilo fazlam var diye
Şimdilik susuyorumYemez canım yemez
Ben gencim metabolizmam hızlı
O hangi 5 ti hatırlamıyorumLen ne son dönem Nisanda da demişsin beş kilo fazlam var diye
Kalkıp biraz spor mu yapsam ne yapsam, kıpırdayacak da halim yok amaYemez canım yemez
Ben gencim metabolizmam hızlı
1 kasımda görcez bakalım kaç beş kalacakOndan sonra verdim aldım bi de be de verilecek çoook 5 var
Hadi hadi kalk totoyu kaldırKalkıp biraz spor mu yapsam ne yapsam, kıpırdayacak da halim yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?