- 28 Aralık 2023
- 6.435
- 19.421
- 168
Dengeliyoruz işte birbirimizi sjsnjdjdnNe kadar da iyisin
Hep doğru dirim benBak onu doğru dedin…
Amin canım sağol,evet her seferinde nesil daha bir kötü geliyor.Simdikiler " bananeci" ,gün boyunca biri yazmayıp şarkı söyledi,sus diyorum,niye ki diyor.Birine diyorum harfleri üstten aşağı yazacaksın hayır ya ben alttan başlamak istiyorum diyor omuz silkiyoAmin ecmainn ablacım Allah razı olsun
Amin ecmain hepimize bereketli olsun
Allah kolaylık versin canım her sene daha bi farklı geliyor çocuklar, geçen 5lere girdim rehberlik tanıtımı için foto çektik. Diyor ki bi tanesi, hocam canikom öğrencilerimle yazın instagrama atın diyor
Ahahah bi alacağım geldi canım keşke gömü bulsam da hepimize birer yalı alsam
Ahahah alacağım vardı o geldi ablacım
Amin ecmain ablacım
Amin cano inşallah önce bu topiktekşlere sonra herkese bol bereketli kazançlar versin
He yok ablacım bizde çocukların giderleri babalarında olacak ben işte fatura falan ödeyecem yeter
Allah kolaylık versin bebiş
Şifa olsun inşallah
Aldıklarını da güzel günlerde kullan
Pastaya ben de yeto diyorum
E l birliğiyle narsist bir nesil yetiştirdik cünküAmin canım sağol,evet her seferinde nesil daha bir kötü geliyor.Simdikiler " bananeci" ,gün boyunca biri yazmayıp şarkı söyledi,sus diyorum,niye ki diyor.Birine diyorum harfleri üstten aşağı yazacaksın hayır ya ben alttan başlamak istiyorum diyor omuz silkiyo
Okuyayım ben de canım sağolE l birliğiyle narsist bir nesil yetiştirdik cünkü
Nen özelim ben en değerliyim diye diye büyüdü bu çocuklar
Ben nesli diye bi kitap var çok beğenmiş ikincisini de okumuştum; çağın vebası narsizim illeti
İki kitap biraz tekrar gibi olsa da 20-25 yıl öncesi Avrupa’da yapılan çocuk yetiştirme ile ilgili yanlışların son zamanlar ülkemizde yapıldığını açıkça görüş üzülüyor insan.
Tavsiye ederim güzel kitaplar
Sıhhatler olsun ablacım güzel günlerde kullanMerhaba kızlar nasılsınız inşaallah herkes afiyettedir
Okula gidip geldim ,eve gelirken anneme uğradım ondan önce kuaföre gidip saçlarımı kestirdim
200 tl verdim
Eve gelirken ekmek aldım 9 tl ödedim
Yemekleri ısıttım 2. Öğünümü yiyiyorum
Kuşbaşı ve karnıbahar yemeği turp yoğurt üzüm
Eve gelince yemek hazır olunca ne güzel oluyor
Herşey için Allah razı olsun balımmmmmSıhhatler olsun ablacım güzel günlerde kullan
Afiyet şifa olsun
Haftayı bitirdin sen tabi ne güzel
Sihhatler olsun ablacim afiyet olsunMerhaba kızlar nasılsınız inşaallah herkes afiyettedir
Okula gidip geldim ,eve gelirken anneme uğradım ondan önce kuaföre gidip saçlarımı kestirdim
200 tl verdim
Eve gelirken ekmek aldım 9 tl ödedim
Yemekleri ısıttım 2. Öğünümü yiyiyorum
Kuşbaşı ve karnıbahar yemeği turp yoğurt üzüm
Eve gelince yemek hazır olunca ne güzel oluyor
Allah yar ve yardımcın olsun canım benimBende yine herzamanki gibi yemek yok
Çökertme yapmaya karar verdim
Ben dünden mercimek kalmıştı onu yedim doydum
Yine başımı kasiyamadigim bir gün daha bitti hafta bi bitsin artık çok yoruldum bu hafta
Insallah ablacım sagolAllah yar ve yardımcın olsun canım benim
Inşaallah geçecek bu yorgunlukların da bir gün
Allah yardımcın olsun canoBende yine herzamanki gibi yemek yok
Çökertme yapmaya karar verdim
Ben dünden mercimek kalmıştı onu yedim doydum
Yine başımı kasiyamadigim bir gün daha bitti hafta bi bitsin artık çok yoruldum bu hafta
Yürüdüm ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?