Siz diyetlerinize devam edin guzum ben sizin yerinize de şaaaaappppptımmmmEtmaaa etmsaaa burda diyette olan ve diyetteymiş gibi yapan insanlar var
Afiyet bal olsun ablacımSiz diyetlerinize devam edin guzum ben sizin yerinize de şaaaaappppptımmmm
Caaniimm Eylül ayı üzerimden kamyon gibi geçti. İnşallah aralik da hafifleyince kaldığım yerden devam.Günaydın canım
Birikim işleri ne alemde ?
Ahaha sabau ben de sucuklu menemen yaptım valla çok güzel olduSabah namazından sonra uyumadım
Buzluktan tavuk çıkardım
Erik kompostosu yaptım
Biberleri ayıklayıp yağda soğanlı domatesli kavurdum kahvaltıda yumuşak ekmekle nasipse banıp yemeği düşünüyorum yanına da sucuklu yumurta
Aşkolsun biz dururken, deşifre olma pahasına, hallederukGelmesin gelmesin kira ödeyecem yine bi borç alma durumu olacak ekdersim yetmiyor çünkü
Allah hayrını kabul etsin cennetinde de sana böyle ikramlar yedirsin, tek sıkılırsın yanına bizi de eş etsin
Ben de diyorum ofiste niye kulağım çınladı bugünEtmaaa etmsaaa burda diyette olan ve diyetteymiş gibi yapan insanlar var
Hafta bitti de ne oldu, ben hafta sonları çok daha yoğunumAyyy çok şükür bitti hafta
Ama ben de bittim
Bugün yürüyüşe çıkmayacağım yorgunum çok
Ayyy deme öyle şeyler gıııızzzAşkolsun biz dururken, deşifre olma pahasına, hallederuk
Allahtan kulağın çınlamış ya bi ürperti gelseydiBen de diyorum ofiste niye kulağım çınladı bugün
O senin sorunun cınımmmmHafta bitti de ne oldu, ben hafta sonları çok daha yoğunum
Doğru, benim sorunumAyyy deme öyle şeyler gıııızzzdeşifre olmamanı tavsiye ederim
Allahtan kulağın çınlamış ya bi ürperti gelseydi
O senin sorunun cınımmmm
Ahahah yazma yazma narçiçeğim şaka yaptım senin için sabah 7 de uyancam bakDoğru, benim sorunum
Yazdım bunu bir kenara
Maylesef zengin işi o meyroş kullanır ancaKızlar aranızda dyson v12 dikey süpürge kullanan var mı ?
Hiç işim olmazMaylesef zengin işi o meyroş kullanır anca
Hem sen benden zenginsin, birikimlerimiz bilem aynı , tabi bizden önceki toplu birikiminden haberimiz yokMaylesef zengin işi o meyroş kullanır anca
Yahu ne alaka benim okuldaki fasfakirler kullanıyorlarMaylesef zengin işi o meyroş kullanır anca
Hiç, iş olsun işte, bana laf atacak yaYahu ne alaka benim okuldaki fasfakirler kullanıyorlar
Zengin olanlar miele kullanıyor
Hiç, iş olsun işte, bana laf atacak ya
Ahaha kız ben kirada bir garip öğretmenim ne birikimim olacakHem sen benden zenginsin, birikimlerimiz bilem aynı , tabi bizden önceki toplu birikiminden haberimiz yok
Uyyyyşşş o ney gı miele yeniyyy miYahu ne alaka benim okuldaki fasfakirler kullanıyorlar
Zengin olanlar miele kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?