İnşallahAltınların vardı bitti mi
Dolarlar yurolar gitti mi
Hayaller gerçekleşmek için varlar aşko
O saray şey pardon köşk buraya gelecek
Aydığı kadar artıkGünaydın kızlar
Günaydın diyorum ama gün filan aymamış basbayağı gece yahu
Hepimiz için çok datlu bir hafta olması dileğiyle canımAydığı kadar artık
Günaydın, hayırlı sabahlar, günler, haftalar…
Kiraci misin meyraBen hiç o kafada olmadım, çok param da olsa ikinci üçüncü bir daireyi almam…
Benim hayat mottom, iyi bir ev , iyi bir araba , rahat yaşayabilecek kadar para… o kadar
Aldıkların bereketli olsun canımDün misafirlikteydik .çok güzel bir akşamdı.
Dün öğleden sonra kasaba gittik . 2 kg kiyma ,2 kg kuşbaşı, 1 kuzu ciger,yarim kg sucuk aldik. Sonra organik ürünler satan bir yere gittik, 3 temizlenmis köy tavugu, kozalak şurubu,cevizli sucuk,şalgam aldik . Toplamda 4.300 harcadik.
Hastalık mevsimi , çocuklar öksürmeye başladı, hafif akintilari da var. Tavugu haşlayıp çorba ve pilav yapacağım bugün.
Ballu kaymaklu…Hepimiz için çok datlu bir hafta olması dileğiyle canım
Kasap indirim yapmıştı çünkü, eylul sonuna kadarAldıkların bereketli olsun canım
Bu kadar ürüne göre çok iyi fiyat bence
Hayır canım, ama her zaman iyinin daha iyisi vardır…Kiraci misin meyra
Aynen uygun olmuş, ben de eti, tavuğu vs toplu ve belli bir yerden alırım… markalı ve kuru yolum olunca da hatırı sayılır bir meblağ öderiz…Kasap indirim yapmıştı çünkü, eylul sonuna kadarkıymayı 400den aldik mesela. Koy tavugunun kilosu 185di.
On-line alış veriş imkanı var mı bu işyerinin yahuKasap indirim yapmıştı çünkü, eylul sonuna kadarkıymayı 400den aldik mesela. Koy tavugunun kilosu 185di.
Benim eşim de çok iyi anlar ben pek bilmem ona güveniyorumAynen uygun olmuş, ben de eti, tavuğu vs toplu ve belli bir yerden alırım… markalı ve kuru yolum olunca da hatırı sayılır bir meblağ öderiz…
Ama et ürünleri şakaya gelmez…
MalesefOn-line alış veriş imkanı var mı bu işyerinin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?