- 28 Aralık 2023
- 6.453
- 19.459
- 168
Ahaha mentaliteniz benziyor gerçektenAdamı dinledikçe karşımda sanki kendimi gördüm
Aslında hoşuma gitti
Şöyle bir adamla yolum kesişmedi heeeeAhaha mentaliteniz benziyor gerçekten
Yooo niye saçma olsun,ben de aynı fikirdeyim… başkasına muhtaç olmadan yaşamını sürdürebilmek en büyük zenginlik, çok fazlasını ben de istemem, hesabı var…Belki saçma gelecek size ama ben zengin olmak istemem. Öbür dünyada nasıl hesap vericez.
Ben kimseye muhtaç olmadan mutlu huzurlu yaşamak isterim.
Öyle evlilik de çok zor canım ya, ne diyeyim, inşallah bir an önce akıllanır da, elindekilerin kıymetini anlar eşin…Bilmiyom hiç görmedim
Tarla işleri varmış ona gitti yaptimi baktımı bilmiyorum sormam pek sohbet etmeyiz
Onun için mi Beylerbeyinde köşk istiyorsun?Yooo niye saçma olsun,ben de aynı fikirdeyim… başkasına muhtaç olmadan yaşamını sürdürebilmek en büyük zenginlik, çok fazlasını ben de istemem, hesabı var…
Köşk mü , yok canım boğaz manzaralı geniş bir daire de olur, Köşk demedim kiOnun için mi Beylerbeyinde köşk istiyorsun?
Kız alacağın dairecik en az 60 70 milyon tl sudan ucuz o paraya normalde kaç tane daire alınır Anadolu 'da en az 20 taneKöşk mü , yok canım boğaz manzaralı geniş bir daire de olur, Köşk demedim ki
Hem sanki İstanbul u istiyorum ha, bi tane güzel ev herkesin hakkı, yatlar katlar istemiyoruz
İstanbul da fiyatlar maalesef öyle. 15-20 milyondan aşağı doğru düzgün daire yok…. Ne olacak böyle bilmem…Kız alacağın dairecik en az 60 70 milyon tl sudan ucuz o paraya normalde kaç tane daire alınır Anadolu 'da en az 20 tane
Hem o yüzden hayalKız alacağın dairecik en az 60 70 milyon tl sudan ucuz o paraya normalde kaç tane daire alınır Anadolu 'da en az 20 tane
20 daire demek en az aylık 200bin tl kira getirisi demek helal dairede yatırım yapanlar içinİstanbul da fiyatlar maalesef öyle. 15-20 milyondan aşağı doğru düzgün daire yok…. Ne olacak böyle bilmem…
Küp küp olmasa da kilo kilo altınlarımız olsun be yaaHayaller ve hayatlar meselesi…
Mesela Hayalde bugün Dubai çikolatası yemek vardı ama şu an tatlı krizimi çifte kavrulmuş Antep fıstıklı lokumla bastırıyorum
Dolar Milyonerimle altın biriktireceğiz biz de, senin gibi…
Ben hiç o kafada olmadım, çok param da olsa ikinci üçüncü bir daireyi almam…20 daire demek en az aylık 200bin tl kira getirisi demek helal dairede yatırım yapanlar için
Ama ben kira geliri için ev değil dükkan alırdım20 daire demek en az aylık 200bin tl kira getirisi demek helal dairede yatırım yapanlar için
Köşkü ben istiyorum meyroşım içinOnun için mi Beylerbeyinde köşk istiyorsun?
Altınların vardı bitti miHayaller ve hayatlar meselesi…
Mesela Hayalde bugün Dubai çikolatası yemek vardı ama şu an tatlı krizimi çifte kavrulmuş Antep fıstıklı lokumla bastırıyorum
Dolar Milyonerimle altın biriktireceğiz biz de, senin gibi…
Yeni bir ben yeni bi neden kendime yeni bi ben lazımBen hiç o kafada olmadım, çok param da olsa ikinci üçüncü bir daireyi almam…
Benim hayat mottom, iyi bir ev , iyi bir araba , rahat yaşayabilecek kadar para… o kadar
Sana da balımmmmHerkese hayırlı huzurlu güzel bir gece diliyorum aşkolar
Olsun inşallah, herkesin olsun…helalinden…Küp küp olmasa da kilo kilo altınlarımız olsun be yaa
Sen gel ben sana tüm katı tahsis ederim…Köşkü ben istiyorum meyroşım için
E evlenirsem beyimle gidip kalmaya odamız banyomuz neyim ayrı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?