Merhaba canim iyiyim diyelim okul açıldı bol gürültülü hayat başladı.Merhaba canım hoşgeldin, nasılsın?
Sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim iyiyim diyelim okul açıldı bol gürültülü hayat başladı.Merhaba canım hoşgeldin, nasılsın?
Çoookkkk şükür iyiyim canımMerhaba canim iyiyim diyelim okul açıldı bol gürültülü hayat başladı.
Sen nasılsın
Günaydın balımmmmGünaydın herkese
Altın napıyon altıııınnn
Ulen her maaşta artıyor maaşları 3-5 gün önceden alsak keşkeGünaydın balımmmm
Sarı kız anamızı ağlatıyor
Maaşları önce alsak Sarı kız da önce artarUlen her maaşta artıyor maaşları 3-5 gün önceden alsak keşke
Aahaha yaa maşallah diyelim.Çoookkkk şükür iyiyim canım
Bundan iyisi Şam'da kayısı
Oğlanlar üniversiteler, kocayı boşadım
Okul ev arası maratona devam
Allah sağlık afiyet huzur versin hepimize
Kiz nasıl yükseldi öyle annahGünaydın herkese
Altın napıyon altıııınnn
Allah sabır versinMerhaba daha okumamngereken 8 sayfada var okudukça yazacağım .pazardan beri giremeyince feci ... Ev halimiz aşırı kötü adam bipolar ve kriz atak vs evresine mı girdi yine nedir ..Allah'ım sana havale ediyorum... Dayanamıyorum artık arsizligina ...
Bunun yüzünden bende de durum öyle dolarmilyoneri bende uyuyamıyorum henüz ilaç vs almadım ama papatya rezene vs iciyorum kahve içmiyorum bakalım. Benimki 1 yılı geçti soğuk algınlığı haplarini içince biraz 2-3 saatlik kesintisiz uyuyor gibiyim ..geçen gün kasgevsetici yerine soğuk algınlığı içip yattım hem boyun agrilaiemnhafiflemisti hemde şükür azci uyumustum... Yarın yapabiirsem banka işleri al ver detaylarını yapıp birikim kalırsa onun paylaşımını yapacağım ama nerdee çocuğun özel dersleri X3 kat yapınca hayal oldu herşey hedefiim 1 çeyrek becerebilmek ama bakalimm... Şuan uykum.geliyor ne edeceğimi bilmeyenbir ben var.ev huzursuz adam çok kötülük yapıyor onun yaptıklarını anlatıp enerjinizi çekmemek adına da uzak durdum ama perişanım .bana da dualarinizda yer vermeniz ümidiyle...
Aahaha yaa maşallah diyelim.
Koca pandemi de vardı sanki. Uzun zaman oldu vallahi.. maşallah oglanlara.. Sen yalnız mısın şimdi
Ekledim canım bereketli olsunVaryemez merhabalar
Yapamam demiştim ama Eylül ayı birikimini son dak ekliyorum
1ceyrek
24 ayar 1 tane gram altın
Ne zaman istersen dertlerini anlatabilirsin ,rahatlayabilirsin canımMerhaba daha okumamngereken 8 sayfada var okudukça yazacağım .pazardan beri giremeyince feci ... Ev halimiz aşırı kötü adam bipolar ve kriz atak vs evresine mı girdi yine nedir ..Allah'ım sana havale ediyorum... Dayanamıyorum artık arsizligina ...
Bunun yüzünden bende de durum öyle dolarmilyoneri bende uyuyamıyorum henüz ilaç vs almadım ama papatya rezene vs iciyorum kahve içmiyorum bakalım. Benimki 1 yılı geçti soğuk algınlığı haplarini içince biraz 2-3 saatlik kesintisiz uyuyor gibiyim ..geçen gün kasgevsetici yerine soğuk algınlığı içip yattım hem boyun agrilaiemnhafiflemisti hemde şükür azci uyumustum... Yarın yapabiirsem banka işleri al ver detaylarını yapıp birikim kalırsa onun paylaşımını yapacağım ama nerdee çocuğun özel dersleri X3 kat yapınca hayal oldu herşey hedefiim 1 çeyrek becerebilmek ama bakalimm... Şuan uykum.geliyor ne edeceğimi bilmeyenbir ben var.ev huzursuz adam çok kötülük yapıyor onun yaptıklarını anlatıp enerjinizi çekmemek adına da uzak durdum ama perişanım .bana da dualarinizda yer vermeniz ümidiyle...
Merhaba canımHellolaaar
Yine başımı kaldıramadıgım bir gün oldu
Öğlen özel hocayla görüşmem vardı fizik icin çarşıya indim. Anlaştık gibi yarın kızı götüreyim derse girsin karar versin. 1.5 saati 900tlye anlastik 1. Dönem için
Ordan yerel bi mağaza yazlıkları yüzde 50 indirim yapmış oğlanın şortları kuculmuştu 3 tane şort aldım birde bayrama giyer diye bej rengi spor bir gömlek aldım 570tl tuttu hepsi
Ordan okula geçtim
Yarım saate çıkarım hemen yemek koymam lazım sınav görevim var 7.15te
Aylık sabit giderlere bakınca yıllık hedefimi gerceklestiremiycem malesef 7200tl özel derse vericem
Allah razı olsun ablacimMerhaba canım
Allah sana da maddi manevi kolaylıklar versin
Kuzucuğun da aldıklarını güle güzel günlerde huzurla kullansın
Rabbim hidayet versin akıl fikir versin canımMerhaba daha okumamngereken 8 sayfada var okudukça yazacağım .pazardan beri giremeyince feci ... Ev halimiz aşırı kötü adam bipolar ve kriz atak vs evresine mı girdi yine nedir ..Allah'ım sana havale ediyorum... Dayanamıyorum artık arsizligina ...
He ya füze gibi gidiyaaaahhKiz nasıl yükseldi öyle annah
Allah sabır versin
Eğer çocuk etkilenmez diyorsan
Buna katlanmak zorunda değilsin biliyorsun
Yeterince acin varken bunu sana yapmasına musade etme
Gönlüne göre olsun her şey. Sen iyisin çocuklar da iyiyse yertrli
Kağıt üzerinde vardı durmasına gerek yok dedim ve totosuna tekmeyi vurdum geçtim
Evet yalnızım