- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.856
Yok canim ben değilde kizceme covid dedilerNeee atom karıncam kovid mi oldun gıııııız
İyileşti ama tat koku gelmedi hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim ben değilde kizceme covid dedilerNeee atom karıncam kovid mi oldun gıııııız
Allah razı olsun ablacimEllerine sağlık afiyet şifa olsun canım benim
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim bu ara değişik bi salgın var kovidmiş demekYok canim ben değilde kizceme covid dediler
Ot yesin oBüyükbaşta tansiyon olduğu için yemekleri tuzsuz yapıyorum
2 ayrı yemek yapmak istemediğim için kendimize sonradan tuz atıyorum ama olmuyor hayatın tadı kaçtı gibi
Sagol canim daha iyi sukurAyyy çok geçmiş olsun canım benim bu ara değişik bi salgın var kovidmiş demek
Bir an önce hiç hastalanmamış gibi iyileşir inşallah
Bakıyım bi canım sagolOt yesin o
Çankırı Kaya tuzu tansiyonu yükseltmiyor diye biliyorum bi araştır istersen canım
Geçmiş olsun kızçeneYok canim ben değilde kizceme covid dediler
O başındaki herif parayı kıstıkça sağlığından oluyor bence Allahu alemEksikler bitmiyor
5 kitap daha istemiş öğretmenler kızdan 2 ders için
Haftasonu da 10 kitap sipariş ettim 2500tlde o tutmuştu bakalım bunlar kaç tutacak
Fizik için öğretmen buldum çarşamba görüşmeye gideceğim bakalım kaç lira isteyecek
gidiyor paraciklarim
Buyukbasla da kavga ettim bi posta yetişemiyorum diye
Bakalım napcaz boyle
Sagolasin ablacimGeçmiş olsun kızçene
Yok da yok yokO başındaki herif parayı kıstıkça sağlığından oluyor bence Allahu alem
Merhaba canım hoşgeldin, nasılsın?Günaydın kizlar çok uzun zaman olmuş buraları okumayali...
Diğeri kim kiSagolasin ablacim
Tek tesellim oglanla bana bulaşmadi
Diğerine bulaşabilir sorun yok
Diğeri evdeki vatandaşDiğeri kim ki
Bir kızınız bir oğlunuz var ve eşiniz herşeyi size mi yıkıyor.. pofff olmaz olsun bu ne yaw
Hayır şimdide hastayım ölüyorum ayağına yattı iyice çığırından çıktı işin sonu nereye gidecek bakalim sanırsam cinnet geçireceğim sonra biraz kendine geliyor bi sure idare ediyorDiğeri evdeki vatandaş
Evet olmaz olsun ama oldu malesef
Ve aleyküm selam canımSelam genşler
Çok yoğunum PC başında boynum tutuldu
Akşama ne pisirsem acaba dolma var doldurayım olmazsa yanına çorba
Akşam olsada yatsak