Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Büyükbaşta tansiyon olduğu için yemekleri tuzsuz yapıyorum
2 ayrı yemek yapmak istemediğim için kendimize sonradan tuz atıyorum ama olmuyor hayatın tadı kaçtı gibi🤣🤣
Ot yesin o🤣
Çankırı Kaya tuzu tansiyonu yükseltmiyor diye biliyorum bi araştır istersen canım

Eksikler bitmiyor
5 kitap daha istemiş öğretmenler kızdan 2 ders için
Haftasonu da 10 kitap sipariş ettim 2500tlde o tutmuştu bakalım bunlar kaç tutacak🥲
Fizik için öğretmen buldum çarşamba görüşmeye gideceğim bakalım kaç lira isteyecek
gidiyor paraciklarim🥲
Buyukbasla da kavga ettim bi posta yetişemiyorum diye
Bakalım napcaz boyle

Eksikler bitmiyor
5 kitap daha istemiş öğretmenler kızdan 2 ders için
Haftasonu da 10 kitap sipariş ettim 2500tlde o tutmuştu bakalım bunlar kaç tutacak🥲
Fizik için öğretmen buldum çarşamba görüşmeye gideceğim bakalım kaç lira isteyecek
gidiyor paraciklarim🥲
Buyukbasla da kavga ettim bi posta yetişemiyorum diye
Bakalım napcaz boyle
O başındaki herif parayı kıstıkça sağlığından oluyor bence Allahu alem

O başındaki herif parayı kıstıkça sağlığından oluyor bence Allahu alem
Yok da yok yok
Babası başka bi yer açalım diyor market misali ona da yanaşmıyor tatili yokmus gecesi gunduzu belli degilmis sinirlerim terelelli
Allahim duam belli duyan belli hayirlisi

Diğeri evdeki vatandaş
Evet olmaz olsun ama oldu malesef
Hayır şimdide hastayım ölüyorum ayağına yattı iyice çığırından çıktı işin sonu nereye gidecek bakalim sanırsam cinnet geçireceğim sonra biraz kendine geliyor bi sure idare ediyor🤣🤣🤣

Selam genşler
Çok yoğunum PC başında boynum tutuldu
Akşama ne pisirsem acaba dolma var doldurayım olmazsa yanına çorba
Akşam olsada yatsak🤣
Ve aleyküm selam canım
Allah kolaylıklar versin 😘

Benim bugün dünden kalan karnıbahar yemeği vardı yanına belki tarhana çorbası yaparım
Yoğurt turşu tamamdır diye düşünüyordum

Ama okulda öğlen ezo gelin çorbası, tavuk, pilav kabak yemeği ve acıbiber turşusu yedim o yüzden karnım şiş o yüzden yemek yiyemem artık 😊

X