Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydınlar🙂

Merhabalar nasılsınız?

Ben iyiyim.Koşturmacalı bir hafta sonundan sonra geldik mesaiye.

Cumartesi öğlen bir düğün vardı.Düğünden sonra akşam yiğenime gittim. .Akşam yemeğinden sonra amca kızımın iki kızı var bebekleri olmuştu ev almışlardı.Onlara gittim.Gece yiğenimde kaldım.

Pazar günüde yanında kaldığım bir akrabamıza geçmiş olsuna gittik.Oradanda ben ayrılıp yine başka bir akrabamıza bebek görmeye gittim.Yemek hazırlamışlardı.Yemek çay faslından sonra 17.30 gibi çıktım.Metrobüs metro derken akşam 19.30 da eve girebildim.

Bol gezmeli harcamalı bir hafta oldu.

Bebek kıyafetleri 3500 TL tuttu.Düğüne 3000 TL para verdim.Ev hediyeside çelik tencereler almıştım.Onlarda 2500 tuttu.

Yanında kaldığım yiğenimin arabası yoktu.Bebek görmeye gideceğimiz yerede iki vasıta gitmek gerekiyordu.Taksiyle gidelimmi dedi.Gidiş dönüş 400 verdim.Yiğenime ödettirmedim.

Marmaray metro metrobüs minibüs ne kadar verdim bilmiyorum.

Göremediğim yakınlarımı görmek iyi geldi güzel bir haftasonuydu.

Son düzenleme:
Bu hafta göz, dahiliye ve nefroloji randevularım var.Umarım güzel geçer.Çarşamba aylık kontrole gideceğim.Ayda bir kere tartılıyorum.Mayısta başlamıştım 10 kilo verdim.Biraz yavaş gidiyor ama olsun gidiyor sonuçta.

Bu haftayıda kazasız belasız atlatırsam ne mutlu bana.
Merhaba canım
Inşaallah hiçbir olumsuz durumla karşılaşmazsın herşey yolunda gider 😘

Günaydınlar🙂

Merhabalar nasılsınız?

Ben iyiyim.Koşturmacalı bir hafta sonundan sonra geldik mesaiye.

Cumartesi öğlen bir düğün vardı.Düğünden sonra akşam yiğenime gittim. .Akşam yemeğinden sonra amca kızımın iki kızı var bebekleri olmuştu ev almışlardı.Onlara gittim.Gece yiğenimde kaldım.

Pazar günüde yanında kaldığım bir akrabamıza geçmiş olsuna gittik.Oradanda ben ayrılıp yine başka bir akrabamıza bebek görmeye gittim.Yemek hazırlamışlardı.Yemek çay faslından sonra 17.30 gibi çıktım.Metrobüs metro derken akşam 19.30 da eve girebildim.

Bol gezmeli harcamalı bir hafta oldu.

Bebek kıyafetleri 3500 TL tuttu.Düğüne 3000 TL para verdim.Ev hediyeside çelik tencereler almıştım.Onlarda 2500 tuttu.

Yanında kaldığım yiğenimin arabası yoktu.Bebek görmeye gideceğimiz yerede iki vasıta gitmek gerekiyordu.Taksiyle gidelimmi dedi.Gidiş dönüş 400 verdim.Yiğenime ödettirmedim.

Marmaray metro metrobüs minibüs ne kadar verdim bilmiyorum.

Göremediğim yakınlarımı görmek iyi geldi güzel bir haftasonuydu.
Kendi adıma çok şükür şimdilik iyiyim canım

Ne güzel vakit geçirmişsin yakınlarınla arada tebdil-i mekan ve de kişiler iyi geliyor insana 😘

Eve gelir gelmez üzerimi değiştirip mutfağa geçtim
Sabah buzluktan pöç eti çıkarıp gitmiştim buzu çözünmüş bir taraftan da yiyeceğim miktarda karnıbahar çıkarıp yıkadım
Yemekleri ocağa koyar dinlenirim
Akşam yemeğimi yiyince belki anneme giderim olmazsa telefonda konuşurum zaten günde hiç aramasam 5 defa arıyorum
Çarşıdan ihtiyacı varsa sorarım alır götürürüm

Bugünkü menüm

Pöç eti
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Acı biber turşusu
Gazoz

Okuyunca ve de yazınca inanılmaz kötü oldum.bana dua eder misiniz..ağlayınca gereğinden fazla ağlayınca böyle.havalarda grip de oluyorum... Boynummomuzlarim hala geçmedi fiziktedavi yazdindr.ama hala seanslarima baslayamadim ... Allah hepimize evlerimize sağlık sağlık sağlık huzur ve mutluluk versin
çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin hepimiz için sağlık huzur mutluluk bolluk bereket🙏🙏🙏

Bu hafta göz, dahiliye ve nefroloji randevularım var.Umarım güzel geçer.Çarşamba aylık kontrole gideceğim.Ayda bir kere tartılıyorum.Mayısta başlamıştım 10 kilo verdim.Biraz yavaş gidiyor ama olsun gidiyor sonuçta.

Bu haftayıda kazasız belasız atlatırsam ne mutlu bana
Insallah bi sıkıntı çıkmaz randevularinda
Twetcher nasıl oldun ?Çocuklar nasıl iyileşme varmı?

Bizim işyerinde bir arkadaşta covit olmuş bugün işe başladı maskeyle duruyo
Çok şükür iyiler bugün gittiler okula
Sagol cnm

Akşam yemeğimi yedim, ortalığı topladım, annemi aradım dışarıda halledilecek bir işin var mı diye
Herhangi bir ihtiyacının olmadığını söyledi öyle olunca ben de tamamen dinlenme moduna çekildim 😊
Ohh miss🥰

Bende geldim hemen taze fasulye koydum ocağa brokoli haslicam birde makarna yaparım yeto

Dün bir arkadaşın oğlunun düğünü vardı
Okula düğün yemeği getirmiş sağolsun öğlen onları dağıttık
Çok da bişey yemedim ama akşam da domates kaşar ekmek arası yedim
Öyle geçti bugün de
Yemek yapmayı sevmiyorum 🤔

X